Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה opc [או 208GTI]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני מעוניין לקנות אופל קורסה opc ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב הזה בתחזוקה שלו ואיך הטיפולים שלו יקרים זולים בערך?

איך האוטו הזה בהתנהגות אחיזה ובנוחות?ידוע שהוא לא כל כך נוח כי הוא קשיח

האוטו הזה אמין מבחינת מנוע וגיר?

ואיך הוא לעומת הפגו 208gti שנת 2014 ? כי הם בערך אותו מחיר

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם

אין תחליף לנסיעת מבחן, לא נהגתי על הקורסה אבל הבחירה שלי הייתה ב208. היא גם יותר דיילי ויותר נוחה והבנתי שגם עדיפה מבחינה דינאמית.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

כן. המשהו נטה להחליד וזה גרם לזהו להקפיץ את הכזה ואז ההם היו תוקעים את ההוא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כן. המשהו נטה להחליד וזה גרם לזהו להקפיץ את הכזה ואז ההם היו תוקעים את ההוא.

חבר לא הבנתי אותך

פורסם
עם שמועות לא קונים במכולת, גם לא פיז'ו 208GTi משומשת.

לעניין, ה-208 עדיפה על הקורסה - מכונית מודרנית, איכותית ומהנה יותר לנהיגה וכבונוס נוחה משמעותית ביומיום.

בסדר כי שמעתי שהיה איזה משהו בשנים שהזכתי ששינו בשנת 2016

פורסם
חבר לא הבנתי אותך

גם אני לא אותך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou, גם אם יכולת ההסבר של החבר לוקה בחסר או יכולת ההבנה שלך אין זו סיבה להתנשא או להתבדח על חשבון אחרים.

הקורסה רכב פחות נוח "דיילי" יש האומרים שיותר חד. ה 208 יותר נוחה ביום יום ומנהגת בצורה שונה. רק נסיעת מבחן על שני הרכבים תעזור לך להבין את ההבדל ולהחליט מה עדיף לך אישית.

מעבר לכך ברמת הספק ואיבזור אין הבדלים משמעותיים. אני מניח שכך גם המצב בעלויות החלפים.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

לגבי הנסיעה, ה208 תרגיש מעט פחות חזקה ומעט פחות חדה אך הרבה יותר נוחה כדיילי, המושב שלה לאומת המושב המדהים (והקשה מאוד-רקארו) של הקורסה הוא נוח ויום יומי יותר.

לאחד שלוקח חלק בטיולי נהיגה הייתי ממליץ על הקורסה, למי שפחות הייתי ממליץ על הפיג'ו.

פורסם
לגבי הנסיעה, ה208 תרגיש מעט פחות חזקה ומעט פחות חדה אך הרבה יותר נוחה כדיילי, המושב שלה לאומת המושב המדהים (והקשה מאוד-רקארו) של הקורסה הוא נוח ויום יומי יותר.

לאחד שלוקח חלק בטיולי נהיגה הייתי ממליץ על הקורסה, למי שפחות הייתי ממליץ על הפיג'ו.

חבר יש לך ניסיון אם שתי הרכבים שאני מדבר איתם והייתה ממליץ לי על הקורסה?

פורסם
falou, גם אם יכולת ההסבר של החבר לוקה בחסר או יכולת ההבנה שלך אין זו סיבה להתנשא או להתבדח על חשבון אחרים.

הקורסה רכב פחות נוח "דיילי" יש האומרים שיותר חד. ה 208 יותר נוחה ביום יום ומנהגת בצורה שונה. רק נסיעת מבחן על שני הרכבים תעזור לך להבין את ההבדל ולהחליט מה עדיף לך אישית.

מעבר לכך ברמת הספק ואיבזור אין הבדלים משמעותיים. אני מניח שכך גם המצב בעלויות החלפים.

איפה אני יכול לעשות נסיעת מבחן על רכבים בשנים האלה? חוץ מהבנאדם שאני ילך להפגש איתו

פורסם (נערך)

כן נסעתי על שתיהן.

האמת שאני לא יודע עד כמה יתנו לך לנהוג ברכב ( אני לדוגמה לא נותן לנהוג באבארט שלמכירה עד שלא סיכמנו על הכל).

208 אם אתה מאזור הצפון יש בחיפה סוחר והוא יתן לך לנהוג, אנשים פרטיים לא בטוח יזרמו.

עריכה אחרונה על ידי shandor
פורסם

איפה אני יכול לעשות נסיעת מבחן על רכבים בשנים האלה? חוץ מהבנאדם שאני ילך להפגש איתו

כן נסעתי על שתיהן.

האמת שאני לא יודע עד כמה יתנו לך לנהוג ברכב ( אני לדוגמה לא נותן לנהוג באבארט שלמכירה עד שלא סיכמנו על הכל).

208 אם אתה מאזור הצפון יש בחיפה סוחר והוא יתן לך לנהוג, אנשים פרטיים לא בטוח יזרמו.

למשל שנהגת על שתי המכוניות מה הרגיש לך רכב יותר חד ואם יותר כוח

פורסם

אם אני מבין נכון אתה מחפש רכב מ 2014. לדעתי הרכבים שנמכרים כעת חדשים דומים מאוד למה שנמכר לפני שנתיים (אולי זהים).

תאם נסיעת מבחן אצל היבואן.

• תוכן חדש...