Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניון הברזל רמת החייל קרס :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל כך הרבה נקודות בפרוייקט כזה שיכולות להביא לכשל שעוד מוקדם מידי לקבוע.

מספיק שמישהו החליט אחרי שסיימו את התכנון לפזר עוד חצי מטר אדמה על הגג בלי לעדכן את הקונסטרוקטור כדי שהכל יקרוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפזר עוד חצי מטר אדמה וזה קורס משמעו תכנון לקוי.

בתכנון אמורים לקחת את העומס הצפוי ולהכפיל אותו אם לא יותר.

haters will hate

פורסם

בנצי, חול לח שוקל בסביבוט 2 טון לקוב.

כל מקדמי הביטחון נועדו לכסות על טעויות חישוב וטולרנסים בחוזק החומרים (כולל בליה). עכשיו אם היה מתוכנן 30 ס"מ חול למשל והוסיפו עוד חצי מטר וטרקטור אז חיסלת את מקדם הביטחון.

פורסם

מקדם בטחון על עומס קבוע זה 1.4.

מקדם בטחון על עומס שימושי 1.6.

קיים גם מקדם בטחון על החומרים מקדם על הבטון 1.9 בגלל שזה חומר לא הומוגני, על הפלדה 1.15, בפלדה גם קיימת יכולת התארכות והגדלת חוזק לפני שבר.

במצב רגיל שלמשל תוכנן חול לכ50 ס"מ והעמיסו מטר, התקרה לא תיפול כ"כ מהר ונדיר שבכלל תיפול.

פורסם

אז איך משפחה חרדית נשרפת בגלל פלטת שבת???

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כי הם השתמשו בחשמל. חרדים קיצוניים לא משתמשים בחשמל כי מישהו עובד בשבילו בשבת ומשתמשים בגנרטור.

ועכשיו נשאלת השאלה אם יש שריפה בבית מגורים בבני ברק בשבת וידוע שאין אף אחד בבית מכבים את השריפה?

פורסם

השאלה הפילוסופית (בסגנון העץ ביער) היא אחרת, אם משפחה חרדית שמשתמשת בגנרטור ונשרף לה הבית בגלל הפלטת שבת...יש אלוהים?אגב, יש לנו בזכרון קהילה גדולה של חזון-אישניקים, הם לא צורכים כלל שום חשמל מחברת חשמל (לא בשבת, לא ביום חול ולא בשום יום אחר) כי חברת חשמל עובדת בשבת.

פורסם

אז הם משתמשים בגנרטורים מזהמים במקום? יש אישור סביבתי לזה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
אז איך משפחה חרדית נשרפת בגלל פלטת שבת???

גבייה על חשבון חטאי עבר שלא עברו כפרה + הצמדה למדד.

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

או לחילופין, הלכו כפרה על עם ישראל. היו צדיקים גדולים, אם הם לא היו הולכים היה אסון הרבה יותר גדול.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אז הם משתמשים בגנרטורים מזהמים במקום? יש אישור סביבתי לזה?

דתיים לא צריכים אישור, יש להם את הנציגות שלהם בכנסת.

אתה מבלה יותר מידי זמן בלונדון.

פורסם
חרדים קיצוניים

תחליף "קיצוניים" בפונדמנטליסטים, טהרנים, קנאים או כל מלה שבאמת יש לה משמעות....

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
דתיים לא צריכים אישור, יש להם את הנציגות שלהם בכנסת.

אתה מבלה יותר מידי זמן בלונדון.

בטח מבלה, כל פעם שאתה מגיע אני לא רואה אותך. אם היינו נפגשים, הייתי סובל בלונדון!

בכל מקרה, אולי אני תמים, אבל אמור להספיק אזרח חרוץ אחד ששולח שאילתות למשרדים הרלוונטיים ואז מצליף בהם עם נציב הקבילות של מבקר המדינה.

אבל אולי אני תמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...