Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני הולך בדר"כ לאותו סניף של שופרסל כבר די הרבה שנים, כול פעם שאני מגיע לקופה בדיוק אותן קופאיות כול שבוע מנסות לשכנע אותי לעשות את הכרטיס אשראי של שופרסל. למרות שכול פעם אני מסרב וכול פעם אני מזכיר שבעבר גם סירבתי הן עדין מתעקשות לבלבל לי את המוח כמה דקות.

בדר"כ אני עוצר את הדיון בזה שאני מבטיח שעוד שנה בדיוק אני אחתום על הכרטיס או שאני מזכיר להן שזה בערך הפעם האלף שהיא פונה אלי עם זה. אבל המשפט שעובד הכי טוב ולפעמים משתיק אותן כמעט לחודש זה: "עוד מילה ואני אתבע אותך על הטרדה".

יש אפשרות לתבוע את שופרסל בעזרת חוק הספאם?

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני סובל מאותה הבעיה בשופרסל ולא חשבתי להשתמש במשפט שלך, אנסה את זה בפעם הבאה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פעם אחרונה זה בכלל עבר כול גבול. מגיע התור שלי והקופאית מיד מתחילה בהרצאה הקבועה שלה לגבי המועדון.

אני שאלתי אותה מאוד בנימוס למה היא שואלת אותי את אותה שאלה כבר אלף פעם אם היא יודעת מה תהיה התשובה שלי.

התשובה של הקופאית: "גם אם אני אשאל אותך 1001 פעמים אתה לא תוכל לעשות שום דבר כדי למנוע ממני לשאול".

מאוד הפתיע אותי ההתנהגות שלה במיוחד שמדובר בקופאית ראשית בת +/- 60....

ממש התנהגות של קבצן בצומת שדורש לקבל כמה שקלים למנת סמים היומית שלו.

פורסם

זו הקופאית או איזו טרדנית עצמאית? כיון שבסניפים שבהם אני מסתובב הקופאיות לא מתעסקת עם זה אלא מוכרניות שזה תפקידן, והפתרון להרחקתן הוא להגיד "יש לי" עוד לפני שפונות אליך.

ד"א אשתי טוענת שהחזקת הכרטיס כדאית, אבל זה בפרופיל השימוש שלנו, אפשר שאצלך לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זו הקופאית או איזו טרדנית עצמאית? כיון שבסניפים שבהם אני מסתובב הקופאיות לא מתעסקת עם זה אלא מוכרניות שזה תפקידן, והפתרון להרחקתן הוא להגיד "יש לי" עוד לפני שפונות אליך.

ד"א אשתי טוענת שהחזקת הכרטיס כדאית, אבל זה בפרופיל השימוש שלנו, אפשר שאצלך לא.

מדובר בקופאיות עצמן שכבר זוכרות אותי כי אני הולך לאותו סניף כבר קרוב ל15 שנה...

פורסם
הכי פשוט.. עשיתי כבר והוא בדרך אליי.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

אני לא מנהל משא ומתן עם טרוריסטים, לא זה לא.

במידה והמשפט של פות"ש יעבוד בקניות של סוף השבוע, אעדכן בשרשור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה לא משא ומתן.. זה להיות חכם. הקופאיות האלה מאוימות באופן יומיומי למכור את החרא הזה. אתה חושב שבא להן לדחוף לך את זה? זה לא שווה את הבונוס שלהן האמן לי. במשפט הזה אתה פותר את עצמך ואותה ממחויבות וגם לא יוצר תחושת כעס והתלהמות.

לא חסר ישראלים שעל כל דבר צועקים תביעה, אל תהיה עוד אחד מהם.

דבר אחרון, אני חושב שלקרוא ל(א)נשים שבסך הכל מנסים להתפרנס טרוריסטים זה די מוגזם. אלה אם יש לך טראומת ילדות מבבה לובה או משהו.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

מה מונע ממך לומר לה באדיבות "תודה גברתי, אני לא מעוניין"?

למה את כל העצבים והתסכולים אתה מוציא על קופאית בגיל של אמא שלי, שמרוויחה משכורת מינימום?

כן, זה משגע אותך. בסדר.

היא לא טרוריסטית, היא לא אונסת אותך לעשות שום דבר בכפייה, היא לא מכריחה אותך להתחתן עם הבת שלה.

אל תהיה 'אבו-עלי' על חלשים.

אגב, אם כבר 15 שנים אתה קונה באותו הסניף של שופרסל, אתה צרכן גרוע מאוד. גם שאתה לא מוצא אלטרנטיבות, ואם שאתה לא עושה את הכרטיס שלהם. (יש בו גם הנחות על תדלוק, והנחות ביילו, ועוד)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני עם E-A כאן. בתור אחד שעבד פעם בשירות לקוחות בחברת סלולאר ובכל בוקר המנהלים חפרו לו שעות על גבי שעות ש"בכל שיחה חייב להציע ללקוחות את מגוון המוצרים המדהים שלנו", אני די מבין את הקופאיות. אם הן לא יציעו, יפטרו אותם. אני בטוח ש99 אחוז מהן בכלל לא מעוניין להציע. אם כבר, תבוא בתלונות למנהלים של המנלים של המנהלים שלהם.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

מה קשורה קופאית לתביעה,הרי היא מקבלת הנחיות

מההנהלה,ואחת ההנחיות,כנראה היא להציע כרטיס גם אם

לקוח סירב בעבר.

אני סבלתי ממקרה דומה של קופאית עקשנית כמו פרד,אשתי

מאד מנומסת והיינו מתעכבים שם לחינם.

לכל סןפר יש מנהל,פנה איליו בנימוס ותאמר לו שאם עוד פעם

תגרם לך אי נעימות פשוט תפסיק לרכוש שם,

זה פתר אצלנו את הבעיה מייד.

פורסם

אם זו הקופאית אני אומר "לא, תודה"

אם זו אשת מכירות אגרסיבית שנעמדת לי על הראש בזמן שהקופאית עושה חשבון אני עושה פרצוף של "אוייי, תקשיבי, נורא כואב לי הראש ואני לא פה כרגע, אולי פעם הבאה"

אם הן באמת מעצבנות, דווקא תהיה נחמד! תשאל שאלות, תחפור, תשרוף להן את הזמן ורק אז תגיד לא תודה, זה הרבה יותר אפקטיבי, אולי אחרי 4-5 פעמים בסופר שהיא תסביר לך 10 דקות מה היתרונות ותגיד לא תודה אולי היא תזכור לא לגשת אליך

יש לך סבלנות לזה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תעשה מה זוגתי עשתה לפני שנתיים . גם לנו נמאס לסרב כל פעם להצטרף. פשוט השאירה עגלה די עמוסה מקניות ויצאה לשלום ומאז אני לא קונה שם.

Sent from my LG-H960

פורסם

את זה עשיתי פעם באיזה סופר שסרב לקבל כרטיס אשראי, ולא היה לי פנקס צ'קים בתיק.

בשופרסל יש פתרון אחר - לעבור בקופות השירות העצמי. אבל אבוי, בשביל זה צריך כרטיס אשראי שופרסל. מצד שני, זה חוסך זמן (והרבה) וגם את ההצעות לכל מיני מוצרי קופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
את זה עשיתי פעם באיזה סופר שסרב לקבל כרטיס אשראי, ולא היה לי פנקס צ'קים בתיק.

בשופרסל יש פתרון אחר - לעבור בקופות השירות העצמי. אבל אבוי, בשביל זה צריך כרטיס אשראי שופרסל. מצד שני, זה חוסך זמן (והרבה) וגם את ההצעות לכל מיני מוצרי קופה.

לא חייבים כרטיס אשראי של שופרסל בשביל הקופות העצמיות, כל כרטיס אשראי יעשה את העבודה

Peace

• תוכן חדש...