Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט אומר " דברי עם אשתי פעם הבאה" .

אל תקח ללב, גם ביילו מציעים מכונת אספרסו כשאתה קונה מסטיקים...

היחידים/יחידות שאני מנתק זה השיחות ספאם .

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד אתה גר בישראל?

התגובות שלך מאוד מוזרות.

אני מאחל לך שהמספר שלך יופץ לכול מאגרי המידע של כול חברות הסלולר בארץ ושמיליון סבתות נחמדות יתקשרו אליך כול יום ויבקשו להתחבר לשירות שלהן.

אני מבטיח לך שעד שלא תתחבר הן יהיו יותר נחמוד מכול האנשים בעולם.

כן, אני גר בישראל,

התגובות שלי לא נושאות חן בעיניך? תתמודד. או לא.

אבל זו דעתי, וכרגע מותר לי להביע אותה.

על איזה בסיס אתה מאחל לי דברים רעים? מה עשיתי לך רע? זה שאני חושב אחרת ממך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בנוגע לשאלה המקורית - אין כאן עילה להגשת תביעה.

חוק "הספאם" מדבר על משלוח ספאם בדרך אלקטרונית (אימייל, סמס) וכמדומני שיש הרחבה לעניין של שיחות טלפון.

אין חוק כנגד קופאיות נודניקיות.

אתה יכול לנסות לנקוט בפעולות נגד -> למשל הן מדברות איתך על דבר אחד, אתה תדבר איתן על דבר אחר.

כל מיני רעיונות הועלו כאן. אתה צריך למצוא מה הכי מציק להן ולהשתמש בזה כדי שיעזבו אותך

פורסם

באמת מתנהל פה דיון על דרכים להתנקם בקופאיות בגילאי אמא\סבתא שלנו?

לשם הגענו?

תבין, זה מכירות לכל דבר ועניין, היום איפה שלא תפליץ מנסים לעשות לך UPSALE, בין אם זה המתדלק שרוצה לבדוק לך שמן\מים\נוזלשמשות, מכונת האספרסו שמציעים ביילו, חבילת טריפל בהוט, אוזניות מתנה בפלאפון, פתיחת פיקדון בבנק, "פנגו סימפל", הלוואות באשראי ויש עוד אלף דוגמאות אבל אני מניח שהבנת את הרעיון.

מיקסום רווחים זה לא משהו שהמציאו אתמול.

עכשיו בניגוד להוא שיושב בדוכן של הוט ודוחף לכולם טריפלים - לקופאית בסופר שמקבלת מינימום אין באמת אלטרנטיבה, או שהיא תשב שם או שהיא תשב בבית.

מה שאומרים היא צריכה לעשות, גם אם לא ממש מוצא חן בעיניה, גם אם זה יגרום ללקוחות חוסר נעימות, כי על כל אחד כמוך שלא נעים לו יש אחד שעשה כרטיס ובעל הבית הרוויח עוד כמה שקלים.

יש הרבה דרכים לסרב בנימוס לבנאדם, חלקן הוזכרו פה וחלקן לא, אבל "עוד מילה אחת ואני תובע אותך על הטרדה"? באמת בנאדם? ככה אתה מדבר עם אנשים אחרים?

יש לך את זה ביותר מגעיל? איך היית מרגיש אם מישהו היה מדבר ככה לאמא שלך?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני רואה שאנשים פה לא באמת מבינים/קוראים את מה שכתבתי.

מדובר בקופאיות שמכירות אותי לא אנשי שיווק אקראים. הן יודעות שאני אסרב ולמרות זאות כול פעם מנסות לשכנע אותי מחדש.

אם זה היה קצר לא הייתי אומר מילה פשוט מסרב בנימוס אבל זה תמיד נגרר לשאלות מעצבנות וניסיונות לשכנע אותי. אני בטוח שהמנהל שלהן שבקושי מגיע לסניף לא מכריח אותן להציק לאנשים. ואם הן עושות את זה בשביל בונוס כספי אז מה זה שווה אם הן יודעות שאני אסרב?

פורסם

יש להניח שהן עובדות על אוטומט, ובודאי לא זוכרות אותך בין 500 או 1000 הלקוחות שהן פוגשות כל שבוע.

מדובר בנשים קשות יום. אל תקשה עליה עוד יותר. אתה יכול להגיד "לא" אסרטיבי, אתה יכול קצת לרכך אותו, אבל אל תאיים על המסכנות האלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני בטוח שהמנהל שלהן שבקושי מגיע לסניף לא מכריח אותן להציק לאנשים

אם רק היית יודע עד כמה אתה טועה, לא היית מעלה את השרשור הזה בכלל.

ושוב, זה ככה בכל תפקיד עם היבט מכירתי. מכירה זה מעולה, סירוב זה פחות טוב, אי-הצעה זה גרוע ביותר ועל זה מפטרים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במקרה יש לי ידידה מנהלת סניף בסופר דיל. היא שדוחפת את הקופיות להציע את הכרטיס

זה נותן להן (וגם לה) הטבות ומתנות. מה לעשות שהן מבצעות מה שאומרים להן במיוחד שזה מוסיף להן

כמה גרושים/מתנות/חופשות שגם ככה חסר להן.

אף פעם לא הרגשתי שמטרידים אותי -תמיד מסרב בנימוס. שאלו יהיה הבעיות שלנו בחיים.

פורסם (נערך)

יש לנו כ.א. שופרסל אחד,

הם משכנעים אותנו לעשות עוד אחד,

חח בד''כ אני לוקח את זה בהומור...

למה להשאיר עגלה וללכת? לא עדיף לפנות לאחראי?

אני לא מחליף את השופרסל בשום רשת אחרת.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אני חושב שאתם לא מבינים על מה אני מדבר...

מדובר בסופר קטן עם 4 קופאיות שמכירות אותי בשם ואני אותן.

בשביל מה הן צריכות להתווכח איתי כול פעם אם הן יודעות שאני מסרב לעשות כבר 15 שנה וגם הפעם בוודאות אני אסרב?

נניח והמנהל שלהן מכריח אותן, למה פשוט לא לשאול פעם אחת ואחרי תשובה שלילית מיד להפסיק? ולא לגרור את זה לשיכנועים מיותרים?

אם כמו שאתם מתארים את זה ויש אליהן לחץ מלמעלה שהן חיבות לא משנה מה לגרום לאנשים לחתום על הכרטיס אחרת השמש תיפול, אז איך זה יכול להיות שאחת הקופאיות שהיא חברה של אמא שלי אף פעם לא מציעה לי את הכרטיס אשראי הזה? היא מסכנת את הפרנסה שלה בשבילי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה? כי אם היא תרד ממך מיד ומכל האנשים שמסרבים כמוך, הבוס שלה יבוא אליה אחרי זה ויגיד לה שהיא לא מספיק אסטרטיבית, היא לא עומדת ביעדי המכירות, זה לא נעים. חברה של אמא שלך כנראה מכירה אותך, כל השאר אין מצב שיזכרו אותך במיוחד. הן רואות מאות ולפעמים אלפי אנשים ביום.

אישה בת 60 שצריכה לעבוד בזה, כנראה החיים לא חייכו אליה יותר מדי.

אני תמיד משתדל להגיד יפה לא תודה, גם כשאני כועס. אם היא ממשיכה לדבר איתך תוציא את הטלפון ותעשה כאילו אתה מתקשר למישהו.

דבר שני, אתה פראייר שאתה קונה בסופר קטן שבתוך העיר כי שם זה הכי יקר.:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, אני רואה שאתה מכיר אותן יותר טוב ממני בלי לדעת בכלל על איזה סופר מדובר.

אני הולך לסופר הזה כי הוא צמוד לבית שלי וההפרש במחיר לא שווה את הנסיעה לקצה השני של העיר.

כול אחד ושיקולו.

דבר שני, הן כן מכירות אותי כי הן כול פעם דואגות להזכיר לי כמה קשה לשכנע אותי ובגללי הן לא יזכו בטיסה לחול...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל הסופרים זה אותו הדבר, גם בגדולים שמחוץ לעיר יש את המוכרות האלה.

אין מה לעשות, זו העבודה שלה. אתה יכול להתעצבן מזה ואתה יכול להתעלם, בחירה שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...