Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה שלי תמיד היתה: "לא עובד עם אשראי, רק מזומן, אין חשבון בנק"

ואז משלם באשראי ;)

וזה מזכיר לי כמה נפלא ש4 שנים לא קיבלתי הצעות כאלן כי אני מזמין אונליין.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תעשה מה זוגתי עשתה לפני שנתיים . גם לנו נמאס לסרב כל פעם להצטרף. פשוט השאירה עגלה די עמוסה מקניות ויצאה לשלום ומאז אני לא קונה שם.

Sent from my LG-H960

ועכשיו אתם צריכים ללכת למקום רחוק יותר, שגם בו יכולים להציק לכם ללא התראה מוקדמת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

עד כמה שאני יודע בשופרסל נדרש כרטיס של החברה, אבל מעולם לא ניסיתי כרטיס אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה מונע ממך לומר לה באדיבות "תודה גברתי, אני לא מעוניין"?

למה את כל העצבים והתסכולים אתה מוציא על קופאית בגיל של אמא שלי, שמרוויחה משכורת מינימום?

כן, זה משגע אותך. בסדר.

היא לא טרוריסטית, היא לא אונסת אותך לעשות שום דבר בכפייה, היא לא מכריחה אותך להתחתן עם הבת שלה.

אל תהיה 'אבו-עלי' על חלשים.

אגב, אם כבר 15 שנים אתה קונה באותו הסניף של שופרסל, אתה צרכן גרוע מאוד. גם שאתה לא מוצא אלטרנטיבות, ואם שאתה לא עושה את הכרטיס שלהם. (יש בו גם הנחות על תדלוק, והנחות ביילו, ועוד)

הבעיה היא שהן לא מוכנות לקבל "לא מעוניין", מנסות לשכנע שוב ושוב ועוצרות את העבודה שלהן כל 2 דקות כדי לנסות ולשכנע מחדש ומעכבות את כל התור.

וזה לא רק אותי, בתור של 4 עגלות מנסים להתיש כל אחד ואחד, עד שהטונים לא עולים במעט, סריקת המוצרים לא ממשיכה.

גם אני עבדתי בשירות לקוחות, אני יודע מה זה לנסות לדחוף לאנשים מבצעים והטבות שונות, אף פעם לא הגעתי למצב שאני דוחף ללקוח בכוח לגרון מוצר. למרות לחצים מצד ההנהלה כשלקוח הסביר לי שהוא פשוט לא מעוניין המשכתי הלאה בעבודה שלי, ובסופו של דבר קבלתי פידבק חיובי מהמעסיק.

למרות כל השטויות שאני כותב פה בפורום, פנים אל מול פנים אני לא אדם שצועק או מרים את הקול למעט מקרים חריגים מאוד, וזהו מקרה כזה. האמן לי שאני לא "אבו-עלי" על אף אחד. יש מקרים שפשוט עוברים את הגבול.

עריכה: אני קונה בסופר הספציפי הזה מטעמי נוחות, וחבל יהיה לעבור למקום פחות נוח רק בגלל הריבים האלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כרטיס מועדון יש לי. אבל עוד כרטיס אשראי אני לא רוצה לעשות וזאות זכותי.

פעם דיברתי עם אחת הקופאיות לגבי הנושא, היא הסבירה לי שמי שישכנע יותר אנשים להצתרף יקבל טיסה לחו"ל.

כול מי שמגן על הקופאיות המסכנות פשוט לא מבין את המצב או שאף פעם לא היה בסופר.

אם היו מכריחים אותם לשאול אז היא הייתה שואלת וזהו ואם לקוח מסרב בזה נגמרה השיחה. הן שואלות כמה דקות את אותן שאלות "למה אתה לא רוצה?...." "למה אתה כן רוצה?..."

פורסם

אני מנפנף אותן בנימוס. בדרך כלל השיחה מסתיימת באותו שלב.

ניתן לרכוש בקופות בשירות עצמי בכל כל כרטיס אשראי בלי שום מגבלה.

פורסם
מה מונע ממך לומר לה באדיבות "תודה גברתי, אני לא מעוניין"?

למה את כל העצבים והתסכולים אתה מוציא על קופאית בגיל של אמא שלי, שמרוויחה משכורת מינימום?

כן, זה משגע אותך. בסדר.

היא לא טרוריסטית, היא לא אונסת אותך לעשות שום דבר בכפייה, היא לא מכריחה אותך להתחתן עם הבת שלה.

אל תהיה 'אבו-עלי' על חלשים.

אגב, אם כבר 15 שנים אתה קונה באותו הסניף של שופרסל, אתה צרכן גרוע מאוד. גם שאתה לא מוצא אלטרנטיבות, ואם שאתה לא עושה את הכרטיס שלהם. (יש בו גם הנחות על תדלוק, והנחות ביילו, ועוד)

תגיד אתה גר בישראל?

התגובות שלך מאוד מוזרות.

אני מאחל לך שהמספר שלך יופץ לכול מאגרי המידע של כול חברות הסלולר בארץ ושמיליון סבתות נחמדות יתקשרו אליך כול יום ויבקשו להתחבר לשירות שלהן.

אני מבטיח לך שעד שלא תתחבר הן יהיו יותר נחמוד מכול האנשים בעולם.

פורסם (נערך)
תגיד אתה גר בישראל?התגובות שלך מאוד מוזרות.אני מאחל לך שהמספר שלך יופץ לכול מאגרי המידע של כול חברות הסלולר בארץ ושמיליון סבתות נחמדות יתקשרו אליך כול יום ויבקשו להתחבר לשירות שלהן.אני מבטיח לך שעד שלא תתחבר הן יהיו יותר נחמוד מכול האנשים בעולם.

המספר שלי מופץ בלא מעט מועדוני לקוחות, לא רק בישראל אלא גם בסין (עליבאבא GB, עוד GB ודומיהם) אירופה (כרטיסי מועדון של חברות תעופה ועוד כאלה). הגוף היחיד שמטריד אותי בטלפון, ודווקא הביתי (וזו צרה צרורה, כי הוא נמצא רק בסלון וצריך לרדת במדרגות) הוא גיאוקרטוגרפיה.

פעם פנו אלי מלאומי-קארד ושאלו אם אני צריך הלואה. שאלתי מה הרבית אם אני מלווה להם.

לעומת זאת, כשפנו אלי מחברת ניהול השקעות ביקשתי לחזור אלי כשיהיה לי כסף.

ד"א - יש לא מעט גופים ששולחים לי מייל. לפי מצב הרוח אני מציץ בו או מוחק אותו בלי לקרוא. זה היתרון של ספאם אלקטרוני - שתילחיצות והעסק נעלם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באמת מעניין אותי,

מישהו ניסה לא לענות? לשתוק ולהתעלם?

ומה היו התגובות

Peace

לי זה לא עזר...

החפירות המשיכו עד שלא אמרתי לא.

נראה לי הן פירשו את זה כחולשה והתחלת התגמשות מצידי.

פורסם

לא נראה לי שחוק הספאם יתפוס גם פה. אולי קיים חוק אחר שניתן להתבסס.

בכל מקרה, בין אם תגיע לבית משפט או לא, ממליץ לך לרשום מכתב מסודר להנהלה, רשת, מועדון ולשלוח בדואר רשום, מייל ופקס.

• תוכן חדש...