Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
למה את כל העצבים והתסכולים אתה מוציא על קופאית בגיל של אמא שלי, שמרוויחה משכורת מינימום?

ומה אם היא סתם פרחה צעירה ללא שמץ של תודעת שירות או שאיפות בחיים? גם כאלה יש הרבה בקופות. במצב כזה אתה מאשר לפתוח באש ללא אזהרה מוקדמת?

שים לב שפות"ש לא אמר כלום על מוצאן או על גילן של כלל הקופאיות בסניף, אלא התייחס בדוגמה ספציפית רק לאחת מהן. אצלנו למשל עובדות בשופרסל בעיקר קופאיות צעירות וצפופות פיגמנטים, הכי רחוק שיש מה'לובה' שתיארת פה. הן גם לא מקבלות שכר מינימום ולעתים קרובות די מרוצות ממקום העבודה.

מוסכניק שמנסה לדחוף לך תוסף ומגבים קסומים וספריי הגנה לדשבורד אתה לא אוהב, נכון? בנקאי שמנסה לדחוף לך הלוואה גם לא. אז למה קופאית שמבזבזת את זמנך ואת זמנם של שאר הנוכחים בנסיונות גמלוניים וחסרי טאקט לאפסל אותך ראויה ליחס מיוחד? כי היא מרוויחה קצת פחות?

אני לא קונה בשופרסל ולכן לא סובל מהתופעה, אבל יכול בהחלט להבין את אלו שכן.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי הן עשו התערבות ביניהן מי הראשונה שתצליח לשכנע אותך?[emoji38]

15 שנה אותו סיפור ואתה עדיין מתעצבן מזה?

אני בכלל לא מתעצבן. פשוט לא רוצה לבזבז את הזמן שלי כול פעם מחדש ורק רוצה לגרום לקופאית להתחיל לעשות את העבודה שלה.

אני חושב שזה שהן מתחילות לחפור לי וגם ללקוחת אחרים זה סוג של הפסקה כדי לעבוד פחות ויותר לאט...

מישהו ראה פעם באיזה יעילות ומהירות עובדות קופאיות בחו"ל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסופר לא מטרידים אותי. לא באופן שזכור לי, ואני אחד שעושה הרבה קניות.

מקבר רחל לעומת זאת...כל מספר ימים שיחה אחרת.

פעם אחת ניתקתי לאיזה נציג מכירות של משהו, חזר אלי וכשעניתי לו שוב- התחיל לצרוח עלי בטלפון עד כמה זה לא מכובד לנתק לאנשים בפנים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ת'כלס אני מבין את פות"ש, שמאז שהיה בן 17 מציקים לו על כרטיס אשראי של שופרסל. (יליד 1983). כמחצית מהחיים שלו מלווים בכרטיס האשראי של שופרסל.

מה גם שלפני 15 שנים לא היה כרטיס אשראי כזה.

דריש, אם היא פרחה צעירה אני עדיין עונה לה באותה השלווה 'לא מעוניין'. נחרץ אבל לא בוטה. ברור אבל לא גס רוח. לא מציקים לי. גם לא מבצעי סוף קופה, גם לא לתרום לילדים. עונה "לא תודה, זה הכל".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ת'כלס אני מבין את פות"ש, שמאז שהיה בן 17 מציקים לו על כרטיס אשראי של שופרסל. (יליד 1983). כמחצית מהחיים שלו מלווים בכרטיס האשראי של שופרסל.

מה גם שלפני 15 שנים לא היה כרטיס אשראי כזה.

דריש, אם היא פרחה צעירה אני עדיין עונה לה באותה השלווה 'לא מעוניין'. נחרץ אבל לא בוטה. ברור אבל לא גס רוח. לא מציקים לי. גם לא מבצעי סוף קופה, גם לא לתרום לילדים. עונה "לא תודה, זה הכל".

אני רואה שמאז השרשור שלי על חינוך ילדים פתחת נגדי מבצע מלחמתי... חחח

15 שנה זה היה הערכה גסה כדי לתאר פרק זמן ארוך. אני מקווה שאתה לא תבדוק בתעודות זהות של הקופאיות כדי להיות בטוח שהן לא בנות 63 או אולי 58?

מעניין איך הייתה מגיב אם כול שבוע הייתה עונה לאותה אישה במשך כמה דקות "לא מעוניין". לא פעם אחת לא פעמים וגם לא שלושה פעמים. וגם אם תהיה סופר נחרץ וסופר בוטה זה לא יעזור לך...

פורסם

מבצע מלחמתי? - אין לי מושג על מה אתה מדבר או מה רשמת באיזה שרשור על חינוך ילדים.

אני עונה ככה. גם אני קונה בשופרסל שכונתי הרבה שנים. קניות גדולות מרכז במקומות אחרים או באינטרנט. לפי התיאור שלך יש מצב שאנחנו גם קונים באותו הסופר.

אבל עדיין לא אשייף את האגרסיות שלי על הקופאיות האלה. גם כשהן איטיות להחריד כי השניה יצאה לשירותים. גם כשהן מורידות את הכיסא שיהיה הכי נמוך שלא יראו אותן. זה עדיין לא גורם לי לכעוס עליהן. הן לא אשמות. אם יש לי מה לומר על השירות בסופר אני אומר למנהל או כשאני מקבל סקר של שופרסל (בגלל שיש לי כרטיס אשראי שלהם עם פרטים מדוייקים) אני 'שופך' את כל מה שאני חושב עליהם. זה עדיין יהיה בנימוס.

צא מהסרט שאתה חי בו. העולם לא סובב סביב דניאל. לא מבקשים להרע לך. לא מבקשים להילחם בך. אתה מעניין אנשים בערך כמו שזה שישב באוטובוס בשורה חמישית, ליד החלון, שעבר לפני שעה בכביש החוף. אתה מעניין אנשים כמו שאני מעניין אנשים. (בסוד - אנחנו לא מעניינים איש).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני רואה שמאז השרשור שלי על חינוך ילדים פתחת נגדי מבצע מלחמתי... חחח

15 שנה זה היה הערכה גסה כדי לתאר פרק זמן ארוך. אני מקווה שאתה לא תבדוק בתעודות זהות של הקופאיות כדי להיות בטוח שהן לא בנות 63 או אולי 58?

מעניין איך הייתה מגיב אם כול שבוע הייתה עונה לאותה אישה במשך כמה דקות "לא מעוניין". לא פעם אחת לא פעמים וגם לא שלושה פעמים. וגם אם תהיה סופר נחרץ וסופר בוטה זה לא יעזור לך...

אז תענה לאותה אישה 500 פעמים "לא מעוניין" בכל פעם.

אותה אישה שאתה רוטן עליה, יושבת שם בשכר מינימום (כולל שישי, ערבי חג ומוצ"ש) ומנסה לגרד עוד כמה שקלים לתלוש או טיסה לחו"ל, שבשבילה זה חלום רחוק.

אם לנו זה לא מפריע, שאנחנו כמעט כל יומיים-שלושה בסופר, אז גם לך זה לא אמור להפריע.

חוק הספאם?

יש דרכים יותר טובות להרוויח מזומנים.

פורסם

disco, אתה עוד פעם רואה את הדברים לא נכון.

אני גם בדיוק כמוך את הקניות הגדולות עושה לפעמים בסופרים אחרים, בעיקר רמי לוי, ושם הקופאיות שואלות פעם אחת וזהו, אם אני מסרב הן ישר מתחילות לעבוד ולא מתחילות לחפור לי.

אני לא זוכר איפה כתבתי שהצלחת להסיק מזה שהקופאיות בסופר שקרוב לבית שלי מציקות רק לי. הן מציקות לכול אחד שעומד בתור אם אין לו את הכרטיס אשראי.

פורסם (נערך)

מאוד פשוט - הולכים לסניף שיש בו קופות אוטומטיות.

אין חפירות, אין הצעות למבצעים, אין מכירות כרטיסי אשראי, אין צעקות לאחראית דרך האוזן שלי שתבוא לבטל.

אולי בעצם חבל שגיליתי, אם כולם יבואו לקופות האוטומטיות יהיה לי תור.

אופציה אחרת היא לנצל את ההזדמנות להציע לה לקנות את האוטו שלך במחיר כדאי...

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

דניאל1983, שמת לב שהשרשור הזה מלא ב4 עמודים של אנשים שלטענתך לא רואים את הדברים נכון, לא מבינים ולא קוראים את מה שאתה כותב?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בוקר טוב.

דניאל, נראה לי שבסך הכל רצית לשחרר קצת קיטור, ואני מקווה שזה עזר לך, מעבר לזה אין לך מה לעשות בנדון, בטח לא לקחת את זה באופן אישי, כמו שכבר הציעו לך, סרב בנימוס, תמשיך להגיד לא מעוניין בחיוך ושחרר את העויינות, מדובר בעבודה קשה עם שכר נמוך מול אנשים בעלי 1000 דעות ו1000 מצבי רוח במשך שעות ארוכות כל יום, אתה מבחינתם עוד 1 מ1000.

לחילופין, לא מתאים לך כל הסיפור], אל תקנה שם, ככה זה פשוט.

פורסם

כן... אבל יש גם כאלה שלא משחקים אותה רובין הוד ודווקא כן הבינו למה אני מתכוון.

נראה לי הגיע הזמן לנעול את השרשור כי השאלה המקורית שלי הייתה אם אפשר לעצור את ההטרדות האלה בעזרת חוק הספאם.

בגלל שזה לא קשור לחוק הספאם אז השרשור חסר תועלת.

פורסם

תאמין או לא, אבל הרוב המוחלט של השרשורים בורחים למקומות שלא אליהם התכוון פותח השרשור, ולצערך, גם כאן זה קרה, אני הייתי ממליץ לך לנסות להבין דווקא את כל הרובין הודים ואת דעתם בנושא למרות שהם נוגדים את דעתך.

על אותו בסיס שפתחת את השרשור, נסה לתבוע את כל המטרילים הקבועים בכל שרשור אפשרי כאן.:lol:

פורסם

שתי דרכים

אחת

תביעה ייצוגית על בזבוז זמנם של הלקוחות. ( לא בטוח שאפשר אבל ביקשת )

השניה

כמו ג'ודוקא טוב שמנצל את האנרגיה של היריב כדי לבצע איפון.

מחליט לשתף פעולה עם הקופאית מתיש אותה, הכל במתק שפתיים, במשך 15 דקות על היתרונות והחסרונות של הכרטיס הפלאי.

התור מאחריך מתארך ומתארך, התור מתחיל לרטון משם עובר לצעקות.

הדרך הנכונה

לא, תודה, בחיוך שובה לב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• אחראי פורום
פורסם
קונה בדאבח מפיש מועדון.

Sent from my LG-H960

בדבאח המקורי הציעו לי כרטיס מועדון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.