Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גורה בת שנה מחפשת בית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אנחנו עומדים בפני התלבטות דומה, מה לעשות עם הדבר הזה שזוגתי מצאה בבוקר מתרוצץ בין מדרכה לכביש[ATTACH=CONFIG]470329[/ATTACH]

נמצא ללא קולר או סימן זיהוי אחר.

בהמשך היום נסע איתו לצעב"ח לבדוק למי הוא שייך.

IMG-20160829-WA0005.jpg

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שאני טועה אבל יש משהו שמזכיר בכלב/כלבה הנ"ל זן "מסוכן"

לפני שמעבירים אותו/אותה למישהו אחר לבדוק אלף פעמים.

בידיים הלא נכונות זה יכול להיגמר לא טוב.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

כן. זי נראה מעורבב עם פיטבול/אמסטף.

הכלב הבא שלי זה אמסטף מחילוץ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מהיכן אתם בארץ? את פייסבוק ניסיתם? גם לפרסם בקיר שלכם וגם בקבוצות אוהבי הכלבים ויש כמה וכמה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לא נעים לי להגיד לכם ולקלקל את האווירה אבל כבר נעשו מחקרים או כל מיני סקרים וכלבים שחורים הם פחות אטרקטיביים לעומת כלבים אחרים ואולי זה מסביר את החוסר פניות...

מאחל במהרה שהפשושית הזו תמצא בית חם!

פורסם (נערך)

ברבות השנים הייתי צריך, ומצאתי בתים טובים לעשרות חתולים וכלבים, יש לי שיטה, קצת "מלוכלכת", אבל לדעתי המטרה מקדשת את האמצעים.

1. מצא בית פוטנציאלי טוב לחייה (זה יכול להיות מהכרות אישית או דרך חברים, אבל בלי לחפף, בית טוב, אם אתם אוהבים חיות, יש סיכוי גדול שיש לכם הרבה מעגלי חברה ששותפים לאהבה הזאת).

2. אין הרבה אנשים שיאמצו חייה ככה בלי להניד עפעף, אפילו אוהבי חיות, שאולי כבר מגדלים איזו חיה או שתיים, אז מדברים איתם ומסבירים להם שנתקעתם עם הגור ואתם לא יכולים לגדל אותו כרגע (כי בתכל'ס אתם בטח כבר מפוצצים בחיות, ואתם צריכים עוד גור כמו שאתם צריכים שפשפת), ואם הם יכולים לעשות מערוף ענק ולשמור עליו שבועיים שלושה עד שתמצאו לו בית קבוע, הדגישו שזה זמני, והציעו לשלם על האוכל שלו וכו' (ואם צריך גם שלמו).

3. אתם ממשיכים למצוא לחייה בית אחר, כשתמצאו בית טוב אחר, רוב הסיכויים שהחבר'ה מהבית ה"זמני" כבר נקשרו לגור ולא יסכימו להיפרד ממנו (אבל חשוב מאוד-מאוד להבין שאם הם לא מעוניינים, אסור ללחוץ עליהם, אסור אפילו להזכיר את האופציה של אימוץ קבוע, כל העניין של האימוץ הקבוע חייב לבוא מהם, ורק מהם, זה קריטי לדעת "לקרוא" אותם בשלב הזה).

4. הבית שמצאתם שבסופו של דבר לא קיבל את הגור יהווה את נקודת ההתחלה שלכם לגור הבא.

שיטה בדוקה, אבל אם יש לכם התנגדויות מוסריות, אל תבצעו אותה, אבל לטעמי, כאמור, המטרה מקדשת את כל האמצעים בנושא הזה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

תודה על הטיפ. לצערי רוב חברי ומכרי אינם חובבי חיות. אלה שכבר כן, כבר מגדלים חיות ואין סיכוי שיקחו אחת נוספת.

יש בינתיים אחד שהתעניין, אבל אמר שיבדוק עם אשתו, בינתיים נעלם. כנראה לא מצא חן בעיניה הרעיון, כנראה לא רוצה שניים למרות שיש גינה.

אם זה עוזר במשהו למישהו, מוכן בשמחה לכסות עלות חיסונים שנה ראשונה, מנוי לכמה שקי אוכל ועיקור.

פורסם

נמסיס

דבר ראשון - כל הכבוד לך

לעניין ההצעה שלך לממן מזון, חיסונים וכו'.

מנסיוני אם הבעלים שיאמץ את הכלב אין לו את היכולת הכלכלית או הנכונות להשקיע כסף זה לא ייגמר טוב.

חלק מהעניין בגידול של בעלי חיים זה הוצאה כספית ומי שלוקח כלב צריך להיות מוכן לזה.

פורסם
יכול להיות שאני טועה אבל יש משהו שמזכיר בכלב/כלבה הנ"ל זן "מסוכן"

לפני שמעבירים אותו/אותה למישהו אחר לבדוק אלף פעמים.

בידיים הלא נכונות זה יכול להיגמר לא טוב.

כן, יש לו קווים של אחד מהזנים "המסוכנים".

המקום היחיד שנמסור אותו אליו, בהינתן העובדה שהוא שייך למישהו, זה צער בעלי חיים. אם לא שייך לאף אחד, ז''א ללא צ'יפ, אז יש לנו חבר משפחה חדש.

כן. זי נראה מעורבב עם פיטבול/אמסטף.

הכלב הבא שלי זה אמסטף מחילוץ...

מה מיוחד באמסטף מחילוץ? הכוונה לכלב שהצילו מקרבות?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
מה מיוחד באמסטף מחילוץ? הכוונה לכלב שהצילו מקרבות?

מחולצים מהרבעות לצרכי קרבות וכו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כן, יש לו קווים של אחד מהזנים "המסוכנים".

המקום היחיד שנמסור אותו אליו, בהינתן העובדה שהוא שייך למישהו, זה צער בעלי חיים. אם לא שייך לאף אחד, ז''א ללא צ'יפ, אז יש לנו חבר משפחה חדש.

במקום למסור לצער בעלי חיים הייתי שוקל את "בית המחסה של דינו". הם נמצאים אי שם ליד גדרה.

אני את שלי אימצתי משם, הם עמותה שמטפלת בכלבים "מסוכנים" שננטשו או נפלו לידיים רעות.

והוא לא נותן לכל אחד לאמץ ממנו...

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
ברבות השנים הייתי צריך, ומצאתי בתים טובים לעשרות חתולים וכלבים, יש לי שיטה, קצת "מלוכלכת", אבל לדעתי המטרה מקדשת את האמצעים.

1. מצא בית פוטנציאלי טוב לחייה (זה יכול להיות מהכרות אישית או דרך חברים, אבל בלי לחפף, בית טוב, אם אתם אוהבים חיות, יש סיכוי גדול שיש לכם הרבה מעגלי חברה ששותפים לאהבה הזאת).

2. אין הרבה אנשים שיאמצו חייה ככה בלי להניד עפעף, אפילו אוהבי חיות, שאולי כבר מגדלים איזו חיה או שתיים, אז מדברים איתם ומסבירים להם שנתקעתם עם הגור ואתם לא יכולים לגדל אותו כרגע (כי בתכל'ס אתם בטח כבר מפוצצים בחיות, ואתם צריכים עוד גור כמו שאתם צריכים שפשפת), ואם הם יכולים לעשות מערוף ענק ולשמור עליו שבועיים שלושה עד שתמצאו לו בית קבוע, הדגישו שזה זמני, והציעו לשלם על האוכל שלו וכו' (ואם צריך גם שלמו).

3. אתם ממשיכים למצוא לחייה בית אחר, כשתמצאו בית טוב אחר, רוב הסיכויים שהחבר'ה מהבית ה"זמני" כבר נקשרו לגור ולא יסכימו להיפרד ממנו (אבל חשוב מאוד-מאוד להבין שאם הם לא מעוניינים, אסור ללחוץ עליהם, אסור אפילו להזכיר את האופציה של אימוץ קבוע, כל העניין של האימוץ הקבוע חייב לבוא מהם, ורק מהם, זה קריטי לדעת "לקרוא" אותם בשלב הזה).

4. הבית שמצאתם שבסופו של דבר לא קיבל את הגור יהווה את נקודת ההתחלה שלכם לגור הבא.

שיטה בדוקה, אבל אם יש לכם התנגדויות מוסריות, אל תבצעו אותה, אבל לטעמי, כאמור, המטרה מקדשת את כל האמצעים בנושא הזה.

נשמע מוסרי, אם מקפידים על הדגשים.

• תוכן חדש...