Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גורה בת שנה מחפשת בית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
במקום למסור לצער בעלי חיים הייתי שוקל את "בית המחסה של דינו". הם נמצאים אי שם ליד גדרה.

אני את שלי אימצתי משם, הם עמותה שמטפלת בכלבים "מסוכנים" שננטשו או נפלו לידיים רעות.

והוא לא נותן לכל אחד לאמץ ממנו...

היינו אני ואשתי במקום לפני שבועיים, ראינו מספר כלבים חברותיים ואנרגטיים, פחות מטופחים. הכלב שרצינו לקחת היה בן 4 חודשים עם בטן נפוחה ופצעים רבים בעור שלדברי בעלי החווה "זה שום דבר". אינטואיטיבית העדפנו שלא לאמץ אותו למרות שחיפשנו גור. המקום אפוף בתחושה של הסתרה, זו התחושה שיצאתי משם. הם אכן דברו איתנו ובדקו מי אנחנו, איזה משפחה, יש\אין ילדים וכאלה.

באופן קארמתי נמצא היפיוף שהראתי בהודעה הראשונה שלי. אני מאמין בקארמה, כך שהשארתו אצלנו חוזקה עוד יותר. לאחר שהודעתי למחלקה הוטרינרית העירונית על מציאת הגור, נאמר לי שלא פנו אליהם לחיפוש הכלב.

בנתיים הייתי איתו בצעב''ח, אך לא ניתן היה לדעת האם יש לו שבב כי לא היה ברשותם קורא שבבים. מפאת החשש שידבק במשהו וימות, החלטתי לחסן אותו ורכשתי סל אימוץ שכולל חיסונים וסירוס. במידה וימצא שבב עם פרטי הבעלים, אציעה להם לשלם את סל האימוץ באם ירצו להחזירו.

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

העם ישמח לעדכון

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סליחה. הגורה נמסרה. היא תחזור אלינו לבייביסיטר למשך סוף השבוע כיוון שהמאמצים חייבים לנסוע לאירוע בקיבוץ והיא עדיין לא קיבלה את כל סט החיסונים שלוקח כשלושה חודשים. אחר כך תחזור למאמצים באופן קבוע.

אלה שלקחו אותה פשוט זכו, היא כלבה מדהימה.

פורסם

סוף טוב הכל טוב [emoji1]

כיף לשמוע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...