Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבוב אולמות תצוגה בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פה לא מסכים איתך.

כשיבואן מייבא כמות של דגמים ותתי דגמים זה יכול להגיע לעשרות כלי רכב ואי אפשר לצפות שאת כולם יהיה בכל הסניפים. אם אתה רוצה לראות פיזית רכב ספציפי היית צריך להרים טלפון ולבדוק באיזה אולמות הוא נמצא (או מתי יכולים לדאוג שיהיה כדי שתוכל לבוא ולהתרשם כרצונך).

נכון, רק שבמקרה של אלפא לא נראה לי שיש כל כך הרבה דגמים ותת דגמים או אולמות תצוגה (סך הכל 5). אגב, אולם התצוגה של פיאט היה מפוצץ ב-500 על שלל גרסאותיה (שלי נראו די זהות אחת לשניה), אז כנראה שזאת לא כזאת בעיה אחרי הכל.

ולהרים טלפון כדי לבדוק אם יש בסוכנות מרכזית (מרשה לעצמי להניח שסוכנות חיפה היא די מרכזית) את רכב התצוגה של אחד מ-2 הדגמים העיקריים שהסוכנות מוכרת נראה לי קצת מגוחך, אבל אולי זה רק אני.

כל עוד לא עשית נסיעות מבחן אין לך באמת אפשרות בחירה.

האסטרה לא מרגישה חזקה או נמרצת כמו שהיא על הנייר והפוקוס תפתיע אותך לטובה.

שווה בדיקה: וולוו V40, הגיעה השבוע אחרי מתיחת פנים.

נכון, אבל מכיוון שאין לי זמן ואפשרות לקבוע נסיעות מבחן לכל הדגמים שבדקתי, אני מעדיף לפסול חלק לפני כן.

לגבי הוולוו - לפי האתר המחיר שלה מתחיל מ-160 אלף (לפני רישוי ושאר תוספות), אז היא מעבר לתקציב.

אני מאמין שזה נובע מתגובות של לקוחות שמשום מה מאוד אוהבים לטרוק דלתות ברכבים גרמנים, יש לאנשים מין פטיש מוזר כזה.

כן, שמתי לב שנציגי המכירות שמים יותר מדי דגש על דברים שלי לא נראים כל כך חשובים או מהותיים (אבל ללקוח הישראלי כנראה כן). על התנהגות הרכב למשל כמעט ולא דיברו איתי, בעוד שעל ציפוי ניקל (או כרום) מחוץ או בתוך הרכב שמעתי לא פעם, ובהרחבה.

חשבתי שהפסיקו לשווק את המאזדה 3 עם מנוע 1.5

כנראה שלא, אבל עושה רושם שהטקטיקה היא לנסות לדחוף את ה-2 ליטר כמה שיותר.

אני גם קצת התבלבלתי בדרישות. זה נשמע שסתם עשית סיבוב בין סוכנויות בשביל הכיף.

תן דרישות ספציפיות אולי תקבל עזרה ממי שבעל ניסיון בשיקולים דומים לשלך.

לגבי הצעות מחיר: סתם שתדעו, שבחלק מן היבואנים, זה לא אפשרי פיזית. לנציג של X אין גישה למערכת של רכב Y, גם אם מדובר באותו יבואן.

האם היה צריך לדאוג להחלפה? אני חושב שכן. או החלפה, או מנהל/סגן/מ"כ או משהו. האם ראוי לבוא בתלונות לנציג של מותג X? ממש לא.

יש בעיה? פנו להנהלה.

אפשר להיות צודק עד מחר ואפשר להיות חכם. כמה וכמה יבואנים [גם בפורום] לימדו אותנו שלהיות צודק לא עוזר. אז תהיה חכם.

אם הרכב באמת היה מעניין אותי, הייתי עושה אקסטרא מאמץ ומתקשר לאולמות אחרים לבדוק האם אפשר לשריין נסיעת מבחן.

אם סתם באתי לז**ן בשכל אז הייתי אומר, מה אין הצעה? טוב אז פרנציפ לא אקנה את הרכב, כי אז הייתי מעניש את עצמי בגלל פאשלה של נציג/יבואן/מנהל/אחראית משמרת/וואטאבאר.

שחררו גם הצעות מגוחכות: להתקשר לפה או להתקשר לשם עבור כל לקוח? 200 לקוחות אלפא יכנסו ביום תתקשר בשביל כל אחד? די נו, שחררו.

[אין 200 לקוחות אלפא בכל הארץ נראה לי, אבל הבנתם את העיקרון].

[סתם צוחק, יש, אתמול עברתי ליד מוסך אלפא היו בערך 230 רכבים ממתינים].

תרשה לי להרגיע אותך, אני לא נוהג להסתובב באולמות תצוגה בשביל הכיף. את זה שהרכבים שבדקתי שייכים לקטגוריות שונות אני יודע (כמו שכבר רשמתי פעמיים לפני כן), וזה מהסיבה הפשוטה שאני מתלבט בין האופציה של משפחתית יחסית חזקה (אסטרה, פוקוס אולי מאזדה) לבין רכב "ספורטיבי" קטן, דוגמת האדם S, הקופרה וה-208.

לגבי החלק השני - אני בתור לקוח ממש לא אמור לעשות "אקסטרה" מאמץ כדי לקבל שירות. זה אמור להיות אינטרס של הסוכנות להתאמץ ולהעניק לי שירות כדי למכור, אחרי שכבר הגעתי אליהם במיוחד (וזה כולל, בין השאר, מציאת חלופה הולמת לנציג שנמצא בחופש או לא הגיע לעבודה).

הרכב, אגב, לא נפסל בגלל זה (אלא בגלל המחיר), אני רק תיארתי התנהלות שנראית לי עקומה משהו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שאם נציג יחיד עוזב לתקופה ארוכה, יביאו מחליף. בשביל יום אחד כנראה שלא.

בשביל יום אחד או כמה ימים שפשוט ימשכו נציג מסוכנות אחרת כדי שיהיה בסוכנות נציג מקצועי שיודע לתת שירות אפקטיבי.

כל התאוריות לגבי "תקופת חופשים" וכו לא מקצועיות ובטח לא אמורות לעניין את הלקוח שהגיע לסוכנות במטרה לקבל פרטים אודות רכב שהוא מתעניין ברכישתו.

כשיש בלת"ם צריך לתת להם מענה שיתגבר עליו ויאפשר פעילות שוטפת תקינה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בתור מי שמנהל קבוצת מכירות (בתחום אחר) אין מצב שלקוח יםנה והארגון לא ידע לתת תשובות. את הלקוח לא מעניין שאיש המכירות הרלוונטי בחופשה או בכל מקום אחר. בכל מצב האירגון צריך לדאוג לגיבויי, אלא אם יש מקרה חירום נקודתי ייחודי.....

פורסם

^^^ מסכים.

ואם נחזור לשרשור,

יצא לי לנסוע באסטרה הרגילה, בתור נהג ובתור נוסע.

המושב ברכב היה לי ממש לא נוח, כאילו יש מנגנון ניפוח שמלא עד הסוף(איך שלא קוראים לזה), אבל לא מצאתי ידית/ברז כדי לכוון את זה, בשני המושבים.

בשאר הבחינות - אין תלונות. האבזור יותר ממספיק לטעמי, כוח לא חסר, וההרגשה הכללית בנסיעה הייתה טובה. בדיעבד גם הטריקה של הדלת "הרגישה טוב". :lol:

תובנות נוספות מפות"ש? בהצלחה במציאת הרכב...

פורסם
נכון, רק שבמקרה של אלפא לא נראה לי שיש כל כך הרבה דגמים ותת דגמים או אולמות תצוגה (סך הכל 5). אגב, אולם התצוגה של פיאט היה מפוצץ ב-500 על שלל גרסאותיה (שלי נראו די זהות אחת לשניה), אז כנראה שזאת לא כזאת בעיה אחרי הכל.

לא יודע אם אתה עוקב, אבל זה מה שיש להם לפרטיים.

לאלפא יש בעיקר ג'ולייטה ושאריות של מיטו (עד הג'וליה praised be thy name)

לפיאט יש 500, 500איכס , 500לארג (ואקסטרא לארג 7 מקומות) ופנדה וטיפו.

זה מה שיש להם למכור, מה אתה רוצה שיהיה באלפא, דגם אחד בסוכנות? זה נראה מצחיק.

ולפיאט, מכיוון שנראה לי (לא בדקתי ואין לי כוח לבדוק), שעיקר המכירות מורכבות מה500, שגם אופנתית ושיקית ווואטאבר אז האמת שהייתי מצפה שתיהיה בכמה קונפיגורציות באולם. הרי לא שמים חולצה אופנתית ואומרים "תדמיין את זה כתום עם נצנצים"

כן, שמתי לב שנציגי המכירות שמים יותר מדי דגש על דברים שלי לא נראים כל כך חשובים או מהותיים (אבל ללקוח הישראלי כנראה כן). על התנהגות הרכב למשל כמעט ולא דיברו איתי, בעוד שעל ציפוי ניקל (או כרום) מחוץ או בתוך הרכב שמעתי לא פעם, ובהרחבה.

ברור לך שנציג מכירות ינסה לפנות לקהל לקוחות יותר רחב כן? את הרוב מענין ניקלים? "וואלה תראה איזה ניקלים", אם אתה הרוב היה מעניין כמו ה G שהרכב עומד בו בשמיניות אני מבטיח לך שהנציג היה מציין את זה דבר ראשון.

תשובות בבלו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...