Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

בשקע 12V שברכבי מחובר שקע מפצל USB, אליו מחוברת באופן קבוע דיבורית Bluetooth.

הבעיה שיש לי היא, שאחרי שהדיבורית נדלקת עם פתיחת הסוויטצ' ומתחברת לטלפון, בזמן שאני מתניע (כעבור כמה שניות מפתיחת הסוויטצ' - אני תמיד מחכה אותן), ישנו איבוד מתח רגעי בשקע שגורם לדיבורית להיכבות לשבריר שניה - מה שגורר איבוד סנכרון עם הטלפון עד הדלקה מחדש של הדיבורית/ה-BT בטלפון.

זה די מבאס, כי כל הקטע בדיבורית הזו (שעלתה לא מעט) היא שבגלל שהיא מחוברת קבוע, לא אמורים להתעסק עם כיבוי/הדלקה שלה (גם אין לה כפתור כזה) - היא אמורה להתחיל לעבוד עם ההתנעה ולהיכבות עם דימום מנוע.

השאלה שלי היא האם יש דרך למנוע את נפילת המתח לשקע ה-12V בזמן התנעה?

או לחילופין, האם קיים מטען USB לרכב שיודע "להחזיק מעמד" באיבוד מתח רגעי של התנעה, ולהמשיך מתח רציף של 5V ליציאות ה-USB?

אשמח לקבל פתרונות אפשריים. מודה מראש לכל תשובה.

פורסם

זה יכול להיות פתרון.

פתרון קצת יקר אם אפשר לומר.

כעיקרון יש גם יותר זולים מזה, של חברות אחרות.

המוצר הזה יתן מתח קבוע לדיבורית ויקטע אותו כאשר המצבר מתרוקן למתח/טמפרטורה/טיימר, שתקבע.

יכול להיות הדיבורית לא צורכת הרבה ואפשר לחבר אותה ישירות לפיוז שפועל קבוע וכך תחסוך את הכסף.

השאלה היא האם הטמפ' הגבוהה ברכב בזמן חנייה לא תפגע בדיבורית.

פורסם (נערך)

תודה על התשובה, אך אני לא מעוניין שהדיבורית תעבוד כאשר הסוויטצ' כבוי.

זה גם יזלול את המצבר, וגם יתחבר לי לטלפון כשאני לא בתוך הרכב אלא רק בסביבתו. לא רצוי...

כאמור הבעיה היחידה שלי היא נפילת המתח בהתנעה. האם יש דרך להתגבר על זה?

עריכה אחרונה על ידי KoF-sHeLeG
פורסם (נערך)

פשוט לעקוף את ה12V בסוויץ' ולתת לו מתח קבוע

חפש + חי קבוע ותחבר אליו ישירות, תראה רק שהמתח לא מתנתק בזמן התנעה

עריכה אחרונה על ידי 106turbo
Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

תודה אבל שוב - אני לא רוצה לעקוף את הסוויטץ' כי אני לא מעוניין במתח קבוע לשקע.

אני רוצה שזה יעבוד בדיוק כמו עכשיו (דולק רק עם סוויטץ' דלוק), אבל איכשהו למנוע את נפילת המתח בהתנעה.

פורסם

המתח תמיד יפול והסיבה היא הסטרטר. כשאתה מניע את הרכב המתח נופל מתחת ל10 וולט.

מה שתצטרך זה dc-dc regulated power supply.

פורסם
המתח תמיד יפול והסיבה היא הסטרטר. כשאתה מניע את הרכב המתח נופל מתחת ל10 וולט.

מה שתצטרך זה dc-dc regulated power supply.

למה אתם לא מציעים לו להוסיף קבל לפני השקע?

אוהד

תודה רבה. אשמח להרחבות על שתי הפתרונות הללו.

פורסם

יש עוד פתרון וזה לשים את שקע המצת על ממסר מתוזמן שיעשה השהיה להדלקה של השקע לכמה שניות וזה ישרוד את ההתנעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שלומות,

הבעיה שיש לי היא, שאחרי שהדיבורית נדלקת עם פתיחת הסוויטצ' ומתחברת לטלפון

אם היא מתחברת לפני שאתה מניע, אתה מחכה יותר מדי זמן. אין סיבה לחכות יותר משתי שניות (ולטעמי, מספיק שניה - ובזמן הזה-אין מצב שהם מתחברים).

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אם היא מתחברת לפני שאתה מניע, אתה מחכה יותר מדי זמן. אין סיבה לחכות יותר משתי שניות (ולטעמי, מספיק שניה - ובזמן הזה-אין מצב שהם מתחברים).

אני מחכה תמיד עד שכל האורות בלוח המכוונים מתייצבים. הרגל ישן וקבוע, והכי בריא למכלולי הרכב. חוץ מזה שהדיבורית מתחברת מהר מאוד, אפילו תוך פחות משתי שניות.

על איזה רכב מודבר ?

מאזדה מיאטה.

אשמח לשמוע פרטים על הפתרונות שהזכירו כאן של הקבל לפני השקע ועל dc-dc regulated power supply.

פורסם
הרגל ישן וקבוע, והכי בריא למכלולי הרכב.

מאזדה מיאטה.dc-dc regulated power supply.

הרגל ישן שהתאים למכוניות ישנות. עם מנועי דיזל פעם היה מומלץ לחכות עד שנורת סליל החימום נכבית, אבל גם זה מיותר היום. מחשב הרכב מעכב את ההתנעה ככל שנדרש (ומה שנדרש זה כמעט כלום...).. חבל לשים מכלולים מיותרים. עדיף לשנות הרגלים שזמנם עבר.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אני מחכה תמיד עד שכל האורות בלוח המכוונים מתייצבים. הרגל ישן וקבוע, והכי בריא למכלולי הרכב. חוץ מזה שהדיבורית מתחברת מהר מאוד, אפילו תוך פחות משתי שניות.

מאזדה מיאטה.

אשמח לשמוע פרטים על הפתרונות שהזכירו כאן של הקבל לפני השקע ועל dc-dc regulated power supply.

האם בזמן ההתנעה מערכת השמע וגם אורות חיצונים כבים במידה והם דלקו כמו ברכבים גרמנים ? אני צריך לראות סכימה חשמלית של חיבור המצת והסווי'ץ לכן אשמח

אם תוכל לכתוב מאיזה שנה המיאטה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן, בזמן ההתנעה מערכת השמע גם כן נכבית לרגע. לגבי אורות חיצוניים אף פעם לא בדקתי. תמיד מתניע עם אורות כבויים.

שנת 2009 (NC2).

• תוכן חדש...