Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תבדוק.

זה הכיוון.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הציעו לשים קבל ואני מניח שהרעיון הוא לאפשר מעבר רק ממתח מסויים הלאה, זה פתרון ישן מאוד של לפני שנות התשעים ואני לא בטוח עד כמה זה יציב.

אפשרות אחת היא כמו שדיוויד הציע ספק מיוצב מתח.

אפשרות שניה היא ממסר מתוזמן שמעקב את הפעלת המתג דרכו לכמה שניות מהרגע שהוא מזהה מתח על מעגל המיתוג.

אפשרות שלישית היא ממסר או ספק כוח מבוקר ואת זה מוצאים בחנויות מחשוב רכב, עולם הcarpc

mp3car.com

mo-co-so.com

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
אכן, בזמן ההתנעה מערכת השמע גם כן נכבית לרגע. לגבי אורות חיצוניים אף פעם לא בדקתי. תמיד מתניע עם אורות כבויים.

שנת 2009 (NC2).

'נפילת המתח' המתוכננת מטרתה להפחית עומס מיותר על המצבר בזמן התנעת הרכב וגם מניעת נזק לצרכנים מסויימים. במילים אחרות ניתוק צרכנים מסויימים מהמצבר בזמן ההתנעה. לדעתי גם האורות הראשיים אצלך ברכב כבים בזמן התנעת הרכב.

קבל או ממיר מתח DC-DC המחובר לשקע המצית לא יפתרו לך את הבעיה.

כפי שכבר שהציעו לך הפיתרון המקובל הינו חיבור קבוע של שקע המצית למצבר (לפני הסוויץ').

בכול מקרה הדיבורית לא תרוקן לך את המצבר מחיבור קבוע מכיוון שצריכת הזרם שלה יחסית נמוכה במצב לא פעיל אשר עשוי להגיע ל-5-10 מיליאמפר.

בכול זאת אנסה למצוא עבורך פיתרון מושכל יותר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, ממסר עם טיימר לא יפתור את זה?

אני מדבר על פתרונות מתחום הרכב כמו ממסר טיימר סדרה 500 של directed שבמקרה בעבודה יש לי אחד כזה.

אני מדבר על מוצרים כמו pac tr7

אני את הבעיה הזו פתרתי עם הbit1 הוא מוציא רימוט אחרי השהיה ולשם חיברתי את ספק

הכוח של הטאבלט והusb hub שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אינני מכיר את המוצרים שאתה ממליץ עליהם.

נניח שנתקין ממסר עם טיימר אשר יחבר את הדיבורית לאחר 15 שניות מרגע ניסיון ההתנעה. השאלה הנשאלת מה קורה עם ההתנעה כשלה בגלל הקשת קוד לא נכון בקודנית או פשוט כשל בהתנעה הראשונה ? האם הטיימר מבצע ריסט לעצמו ולאחר מכן סופר שוב פעם 15 שניות ?

לאן אתה מחבר את הממסר+הטיימר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תמיד אפשר לבנות איזה מעגל השהייה שמוטרג ממצב הסוויטש ומזיק מתח 30 שניות אחרי שמתח הסוויטש יורד. כל בוגר י"ב במגמת אלקטרוניקה יכול לבנות מעגל כזה בחמש דקות.

זה באמת מציק, שהיתה לי רקסטון דיזל (עם סליל חימום) זה תמיד הרגיז אותי אבל תמיד התעצלתי לעשות משהו בעניין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מרק הממסר הוא הטיימר.

תביט על directed 528T

Pioneer TS-X150

פורסם

כן - זה טיימר פשוט - לא משהו מסובך אבל עושה את העבודה אם כי במקרה של קודנית כל עוד לא לא נסגר המעגל שהוא ממתג מן הסתם הוא לא יגן על מקרה שכזה - אלא אם כן מעגל המיתוג שלו עובד בצורה של פיקוד זמני ואז זה כן.

כאן אני משאיר לך לפענח את התרשים שלו ולאמר לנו אם זה פתרון טוב או לא.

Pioneer TS-X150

פורסם
פורסם

אני מבין שגורל שילם אחרי השאלה עם הלד :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

עוד רעיון שיכול לעבוד מבלי לגעת במערכת החשמל: שימוש בתג/מדבקת NFC.

בהנחה שאתה משתמש באיזה מעמד לטלפון או מניח אותו במקום קבוע ברכב - אתה מדביק מדבקת NFC על המעמד ומגדיר את הטלפון כך שהבלוטות יהיה כבוי, ידלק כשאתה מניח את הטלפון במעמד ויכבה שאתה מוציא אותו.

מה שיקרה: אתה נכנס לרכב פותח סוויטץ ומחכה כמה שניות. הדיבורית תנסה להתחבר לטלפון אבל לא תצליח כי הבלוטות כבוי.

אתה מניע את הרכב, שם את הטלפון במעמד, ה- NFC מדליק את הבלוטות והדיבורית מתחברת.

אם אתה משתמש באייפון - שכח מכל מה שאמרתי, עובד רק באנדרואיד.

פורסם

וזו עוד אחת מהרבה מעוד סיבות שאני פשוט סולד ממוצרים של אפל.

יש לך אייפון? - אז שכח מזה!

hqdefault.jpg

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...