Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעו, אני כבר לא יודע מה לעשות... אני שונא את הבחורה שנאה מטורפת, אני כבר לא מרגיש אליה שום רגש פרט להרגל ולכעס, אני לא צוחק. זאת אומרת, גם כשהיא שולחת לי הודעות ויש צחוקים ודיבורים אני ממש זועם עליה , לא יודע , הוריד לי ממנה לגמרי. אני נשאר איתה בקשר רק בגלל ההרגל ואין לי מישהי אחרת כרגע.

אבל האובססיה האמיתית שלי היא... כן, כן, לשתי החברים שלה. אני לא יודע מה זה, בחיים לא קרה לי דבר כזה, אין לי מושג אם היא הגדילה אותם או לא, אני מעולם לא הייתי אובססיבי עד כדי הסתכלות על חזה של בחורה, לא משנה מי הבחורה ולא משנה כמה יפים הם היו , אבל איתה זה משהו מלחיץ.

אני אשכרה מסתכל בתמונות שלה במחשב ומסתכל רק על הציצים.

נו, כבר אמרתי לך שכל סיפורי "הבחורה טובה" שלך זה טוב כדי להתאים את הסיפור שאתה מספר לעצמך לערכים העקומים שאתה מחזיק בהם (בחורה טובה לא מזדיינת וכו'), כשבעצם אתה כו-לה חרמן עליה. זהו. עכשיו, כשהבנת שסיפור הכיסוי שלך זה חרטא, ושהיא לא נותנת לך ולא תיתן (או לא לוקחת ממך, עניין של השקפה), אז אתה עצבני... ונחש מה, שוב עליה, ולא עליך, בעיניך.

מה נסגר איתך?!

אסור לגברת ציצים לא לרצות את אושריקו?

ולמה שתרצה, באת אליה כמו גבר ואמרת לה במה באמת מדובר?

לא.

חירטטת פסיכולוגיה בגרוש. אתה בא להציל אותה מהביטחון הקורס שלה... יאללה, יאללה.

באת להשתגל בשיטת המתנגב הרגיש, וקיבלת על הראש.

פעם הבאה תבוא בדלת הראשית ותציג את עצמך כמו בנאדם, לא כמו הנציג של ער"ן, תגיד לה שהיא מושכת אותך, ואתה בעניין.

וגם אם תצליח לא לחשוב שכל מי שמזדיינת היא גם מופקרת, ושגם נשים רוצות ונהנות ממין, אולי גם תקיים יחסי מין פעם. אולי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

וואו, וואו, איזה התקפה.. רק רגע, לא אמרתי שאני רוצה לסיים את הדיון הטיפשי הזה?

אבל בכל מקרה אענה.

קודם כל בגירה אף אחד לא אמר שאני לא הולך לעשות\להגיד שאני נמשך אליה וכו', להפך.

אמרתי לה שישלי אובססיה מטורפת לציצים שלה וכל פעם שהיא הייתה באה אליי נקרעו לי המכנסיים (זה הצחיק אותה דווקא).

והיא אמרה לי בגלל שאתה חרמן ואני יודעת אני לא רוצה להשלות אותך. (אני לא חרמן עליה באמת , רק על הציצים שלה).

מה שאני חושב ומרגיש אליה כרגע שונה לגמרי ממה שהרגשתי כשהתחלתי לדבר פה עליה ורמז - זה לא דבר חיובי.

דבר שני, אף אחד לא אמר שלא ראיתי בחורה ערומה ולא ביצענו אקטים נעימים ביחד (איזה סוג של בחורה? זה כבר לא לפה... ).

אבל בקשר רציני ולצאת עם בחורה שכביכול לא מתפרפרת ופתאום "לעשות אותה כל הזמן" זה מזעזע בגלל הפרימיטיביות שלי. מה נעשה?

לא יכול להגיב פה עד עוד כמה שעות ולמען האמת חבל כל פעם להחיות את הדיון עליי כל פעם מחדש,

בפעם הבאה שאני רואה אותה אני פשוט אומר לה (יש לי אחלה פארקים בעיר לתפוס אותה לשיחה ) וזהו... מה שיהיה יהיה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

כל התורה שלך על משיכה לציצים ולא לבחורה ולשאר הרכיבים, מאוד מיוחדת.

(משהו בך לא מהעם היהודי - הגשש החיוור)..

אולי לא סיפרו לך.. יש עוד כמה דברים מעניינים בבחורות.

סע לתיאלנד.. והשתגע קצת, תפרוק את הלחץ הגופני ותרגע.

:wink: ו.. ובשביל הטוהר שלך עשה זאת עם בחורה, לבושה כנזירה..

אבל לא להתנפל, ברגוע, שלא תעשה טעויות.

נזכרתי בבדיחות .. על בחורים נחמדים קצת לחוצים תמימים ויראי דרך

המחפשים פגישות עם נזירות.

נהג משאית לחוץ רואה בדרך שלטים, מנזר סן-נורטון שעשועים עם נזירות

הנהג מת קצת להתפרק ובכבוד עם נזירה.. נוסע למקום, עוצר ונכס למבנה.

הוא עולה במדרגות המנזר ומקיש על הדלת, בפתח הדלת ניצבת נזירה לבושה שחורים.

השואלת אותו "איך אוכל לעזור, בני?"

נהג המשאית עונה: "ראיתי את השלטים בצדי הדרך, והייתי מעוניין לעשות עסקים".

הנזירה אומרת "בוא אחריי", ומובילה אותו במסדרונות המנזר החשוכים.

עד שהגיעו אל מול דלת עץ כבדה ואמרה לו "דפוק על הדלת".

הוא עושה כמצוותה, והדלת נפתחת לאט על ידי נזירה לבושה שחורים המחזיקה בידיה גביע.

"הכנס 50 דולר בגביע, ועבור לדלת הבאה במסדרון" אמרה.

נהג המשאית מוציא את הארנק, משלם ורץ מאושר במסדרון עד שהגיע לדלת הבאה,

פותח ועובר בא בזריזות והדלת נסגרת מאחוריו.

לפתע הנהג רואה כי הוא עומד במגרש החנייה, מול שלט קטן נוסף עליו כתוב:

"לך לשלום, הרגע נדפקת על ידי הנזירות של סן נורטון."

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
וואו, וואו, איזה התקפה.. רק רגע, לא אמרתי שאני רוצה לסיים את הדיון הטיפשי הזה?

איזה לסיים ..

הדיון הזה הפך למהות חייך,ואתה בכלל בחופשה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דבר שני, אף אחד לא אמר שלא ראיתי בחורה ערומה ולא ביצענו אקטים נעימים ביחד (איזה סוג של בחורה? זה כבר לא לפה... ).

בקיצור - זיין שכל. לא כמילת גנאי. זו ההגדרה המדוייקת שלך.

אושריקו, גם הבחורה שהיית איתה נקרעו לה המכנסיים?

כש'היא' חנתה ברוורס הוא אפילו לא חשד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נמאס לי ממנה... אני שונא אותה בטירוף ובא לי שמישהו ישבור לה את הלב ברמות קיצוניות, רק אז היא תעריך מה היה לה ביד.

ואל תזיינו לי את השכל (סליחה על השפה, אני כבר עצבני ) שיש טובים ממני, וגם אם כן , אתם כאילו מדברים על בחורה שמחוזרת מפה ועד להודעה חדשה, נו יאללה. גם ראיתי אותה במפגש האחרון , האמת ? נראית סביר, לא יותר. חברים, למשל , בכלל לא היו מבינים על מה המהומה.

דבר שני , אני באמת הגעתי למסקנה שהיא עושה לי טובה שהיא נפגשת איתי.

בוואטספ = הרבה אהבה, לבבות , שיחות לא יבשות , זרימה וכו, אבל כשמגיעים למפגש פתאום שפת הגוף שלה אומר אחרת:

1) או שהיא עדיין מתביישת ממני בגלל שהיא יודעת מה היה בינינו ומה אני מרגיש.

2) אני מרתיע אותה או מגעיל אותה ועל זה אני הולך לדבר איתה, אף בחורה שמתנהגת כמו בת 18 לא תגרום לי להרגיש שאני מרתיע או מגעיל מישהי, ובטח לא הסתומה הזאת.

פורסם

מה בדיוק היא הפסידה? לי נראה שהיא די נבונה, או שיש לה חושים טבעיים חדים.

אם אתה לא עושה עם עצמך כלום (ולכתוב כאן לא נחשב ל'משהו') למה שהיא תרצה לעשות איתך משהו? לקשור את עצמה אליך? מה אתה מציע לה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תגיד, מתי תבין שבמערכות יחסים אין טוב ולא טוב אלא מתאים ולא מתאים ושהיא לא רוצה אותך?

יכול להיות שתמצא בחורה חכמה, יפה ומליחה שתעדיף אותך על איזה איש היי טק גבוה, יפה וחכם ויכול להיות הפוך. תעביר כבר דף וחפש מכסה אחר שיתאים לסיר שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש עשרות, לא אחד.

והשימוש במילים "ללא צל של ספק" מראה על השכלה אקדמית מגן רינה, לא משהו שקשור לשיטות מחקר.

אווץ. נעלבתי.

יש חילוקי דעות לגבי רמת האפקטיביות למתווים שונים, אין חילוקי דעות לגבי זה ש-SSRI משנה הרגשה והתנהגות.

הנה, לא אחד, עשרות:

http://www.psychiatryadvisor.com/mood-disorders/analysis-confiirms-efficacy-of-ssri-antidepressants/article/417102/

להביא לי מחקר שתומך בSSRI מהאתר הנ"ל זה כמו להביא לי מחקר שתומך בצריכת חלב מהאתר של תנובה.

ואם החום ירד לא בגלל האקמול?

די. אל תהייה מצחיק. גם הלחץ דם לא ירד בגלל הכדור ללחץ דם, הסוכרת לא התאזנה בגלל האינסולין וההתקף אלרגיה לא הפסיק בגלל האפיפן.

מה שמשעשע זה שמישהו שסיינטלוג התיישב עליו מדבר בנחרצות על תחום שאין לו בו מושג קלוש.

אווץ. נעלבתי.

ובכמה עולה הסיכון לשבץ מוחי?

כלומר, מה הסיכוי שלך ללקות בשבץ מוחי מהסוג הזה, אם אתה לוקח SSRI?

קטן מאוד מאוד.

ודרך אגב, גם המחקר הזה לא מוכיח, כמו שאתה אומר "ללא צל של ספק" שומדבר.

בנקודה הזאת אתה צודק, ושבנאדם צודק אין לי בעיה להגיד שהוא צודק. כעיקרון שבץ איסכמי דיי נדיר שלעצמו, והוא עוד השבץ השכיח מבין השניים. כך שהמורגי הוא הרבה יותר נדיר. כך שגם אם SSRI מעלה את הסיכוי באחוזים מסויים, זה עדיין, מאד נדיר.

אבל נדיר או לא, מי שיחטוף את השבץ הזה בגלל הכדור , לא יעניין אותו שהסיכוי היה מאד נדיר - כי זה פגע בו בסופו של דבר. ובשבץ המורגי, אחוזי ההשרדות מאד נמוכים.

12345

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
מה בדיוק היא הפסידה? לי נראה שהיא די נבונה, או שיש לה חושים טבעיים חדים.

אם אתה לא עושה עם עצמך כלום (ולכתוב כאן לא נחשב ל'משהו') למה שהיא תרצה לעשות איתך משהו? לקשור את עצמה אליך? מה אתה מציע לה?

לא הראיתי בשום מצב שאני מסכן\רע\נואש בדייטים שהיו כביכול מטרה לזוגיות. כל מה שקרה לאחר מכן כבר לאחר ההחלטה שלה שלא מתאים. ותאמין לי, שקיבלתי רק מחמאות על כמה כיבדתי אותה ובלה ובלה ובלה , וכמובן כשהכרתי אותה עבדתי+אמרתי לה שאני רוצה ללמוד גם.

תגיד, מתי תבין שבמערכות יחסים אין טוב ולא טוב אלא מתאים ולא מתאים ושהיא לא רוצה אותך?

יכול להיות שתמצא בחורה חכמה, יפה ומליחה שתעדיף אותך על איזה איש היי טק גבוה, יפה וחכם ויכול להיות הפוך. תעביר כבר דף וחפש מכסה אחר שיתאים לסיר שלך.

אתה יודע מה הבעיה? עד שאני מכיר בחורה חדשה מהקודמת לוקח המון חודשים. דבר שני, ברוב המקרים אני נופל על בנות שיש חיבור טוב והרבה צחוקים וזרימה בסך הכל ומבאס כל פעם שעם אחת כזאת זה נהרס. הבנתם את הנקודה? קאפיש?

חוץ מזה, שאולי בגללכם או בזכותכם , תלוי איך מסתכלים על זה, אני ממש אבל ממש כבר לא מרגיש אליה מה שהרגשתי לפני. אין שום תחושה חוץ מכעס ואכזבה. יוצא איתה בשביל ההרגל וכי אין מה להפסיד.

ועם כל הכבוד, מישהי שלא נראית בשמיים והיא גם חסרת נסיון זוגי או מיני או כמעט חסרת , לא יכולה לבוא בדרישות שהיא מחפשת משהו אחר.

פורסם

בטח שיש מה להפסיד - הפגישות מתוך ההרגל מפריעות לך לחפש משהו אמיתי ולהפוך דף האלה.

הפגישות האלה -סוג של מזוכיזם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ועם כל הכבוד, מישהי שלא נראית בשמיים והיא גם חסרת נסיון זוגי או מיני או כמעט חסרת , לא יכולה לבוא בדרישות שהיא מחפשת משהו אחר.

למה לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אושריקו, אם מחפשים זוגיות אז צריך לדעת לשחרר את מה שלא מוביל לכיוון הרצוי.

אם אתה חושב שיומיים אחרי שתסיים קשר תתחיל קשר חדש אז אתה טועה. הקשר יבוא מתי שיבוא בין אם זה 3 מועמדות ביום או חודשים של יובש.

נראה לי שהבעיה שלך היא בלעשות את המעבר מהליצן לבן הזוג. עם כל הכבוד לצחוקים צריך גם לדעת לעבור למוד הרציני בזמן הנכון ולא אחרי 3 חודשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...