Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אושריקו תתנחם בזה שהמצב שלך מעולה לעומת -

שים 9:40 זה פשוט הזוי

אתה מבין? הכל בסדר איתך. אז כנס לפרופורציה, תפסיק לקטר, תעבוד על עצמך ויהייה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, לעומת אלג'זירה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שבוע שעבר אמרתי שרבתי איתה בסוף המפגש, נכון? אז באמת גם בוואטספ שהיא כתבה לי שאני אודיע לה שהגעתי הביתה , דיברנו קצת והיא זלזלה כזה , מרגישים שהייתה עצבנית. אמרה שתבוא השבוע בשלישי-רביעי אליי. כמובן שאין קול ואין עונה.

למי שלא הבין: אני לא מרגיש אליה שום דבר יותר מעבר לכעס, שנאה ואכזבה.

אבל יודעים מה הכי גרוע? שהטיפשה ממשיכה בחייה בעבודה, בבית , ולוקח אותי כמובן מאליו , אבל מי שחושב עליה (רק שלילי עכשיו) ועצבני עליה כל היום זה אני. כמו נרקומן נהייתי.

יש לי חבר שנמצא איתה בפייסבוק, להגיד לו שיעשה איתה צעד כדי לנקום זה יהיה מאוד מגעיל מצדי...

פורסם

אבל יודעים מה הכי גרוע? שהטיפשה ממשיכה בחייה בעבודה, בבית , ולוקח אותי כמובן מאליו , אבל מי שחושב עליה (רק שלילי עכשיו) ועצבני עליה כל היום זה אני. כמו נרקומן נהייתי.

כן. זו היא שמתנהגת כמו טיפשה. אין ספק.:brickwall:

פורסם

זה בטוח שורה מאיזה שיר מזרחי. מזלך שאתה לא שומע רוק רוסי, יש שיר ממש יפה שהולך בערך "ארוץ ואקפוץ מצוק" - גם על אהבה נכזבת, סוג של.

לטובת הרוסים שכאן, באמת שיר יפה:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שנאה על זה שלא רטוב לה ממך?

תלמד לשחרר אחינו .

"אני באה אליך בשלישי "

אתה

" לא מאמי יש לי תכניות ... פעם הבאה (סמיילי מחייך) " סגור שיחה .

פורסם
אבל אם אני מסרב אני אוכל את הלב אחר כך. בקטע הזה היא באמת לא אשמה.

זרוק את זרגך על פני המים... יום יבוא ומנוש תמצאנו.

פורסם (נערך)

יש איזה מישהי שדיברתי איתה בפייסבוק כמה פעמים והיא באעותו ראש "פרימיטיבי " שלי. היא גם גרה 15 דקות מהבית שלי.

בעיה: לי ולאחותה יש היסטוריה לא מוצלחת מלפני כמה שנים לא בקטע זוגי אלא בכלל , לא סבלתי אותה והייתה קרציה...

באסה .

חלאס, מספיק, מיצינו , באמת , בפעם ה1000... רוצה להפסיק לדבר עליה, לשכוח אותה ולהתרכז בטויטה/לימודים/עבודה ושתלך קיבינינמט.

תעשו מאמצים ואל תחיו את השרשור הזה בנושא שלי כדי שאני לא אידלק כל פעם.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
זרוק את זרגך על פני המים... יום יבוא ומנוש תמצאנו.

בתנאי שהוא מתנתק. אם תתלוש אותו, כנראה שקודם תתעלף מכאבים, ואז כנראה (לא בטוח) תמות מאיבוד דם.

מה שכן, יהיה מה לספר לנכדים (שלא יהיו, כי איך יהיו נכדים אם תלשת לעצמך את הזרג וזרקת אותו למים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש איזה מישהי שדיברתי איתה בפייסבוק כמה פעמים והיא באעותו ראש "פרימיטיבי " שלי. היא גם גרה 15 דקות מהבית שלי.

בעיה: לי ולאחותה יש היסטוריה לא מוצלחת מלפני כמה שנים לא בקטע זוגי אלא בכלל , לא סבלתי אותה והייתה קרציה...

קלוט איזו שלישיה אפשר לארגן פה, חבל על הזמן...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גם אם תזרוק לחם לים כמו במשפט המקורי... הוא לא יחזור.

הוא יהפוך לארוחה לדגים.

זה משל .

;)

עדיין לא הבנתי את הכוונה שלך במשפט המקורי.

פורסם
אושריקו תתנחם בזה שהמצב שלך מעולה לעומת -

שים 9:40 זה פשוט הזוי

אתה מבין? הכל בסדר איתך. אז כנס לפרופורציה, תפסיק לקטר, תעבוד על עצמך ויהייה בסדר.

חולי נפש חולניים. רק בגלל זה לא אקנה אוטו יפני. איכס

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...