Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוניברסיטה > תיכון, לפחות בהקשר הזה. בוודאי יותר טוב מצבא - תאר לעצמך שירות קרבי, בו רואים רק את מש"קית הת"ש, אולי, פעם בשבוע.

כשאתה בגיל של סטודנט ממוצע ברור שעדיף אוניברסיטה.

אני חושב שאני אתחיל תואר שני שנה הבאה בשביל המטרה הזאת.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שאתה צריך להתחיל לחשוב למה כן במקום למה לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יהודי צעיר בא לרב ואומר לו - כבוד הרב, אני רוצה להתחתן.

אומר לו הרב - או, יהודי צעיר רוצה להתחתן - זה מבורך. תתחתן, קבל את ברכתי.

אומר לו היהודי - אבל כבוד הרב, אני רוצה להתחתן עם רוחל'ה ואתה הרי יודע, היא ממש ממש מכוערת...

אומר לו הרב - אז אל תתחתן.

אומר לו היהודי - אבל היא כ"כ טובת לב...

אומר לו הרב - אז תתחתן.

חוזר היהודי ואומר - אבל כבוד הרב, היא הרי מאד מכוערת...

אומר לו הרב - אתה יודע מה? תתנצר!

אבל למה, שואל היהודי?

עונה לו הרב - כי אז תזיין את המוח לכומר, ולא לי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

אני מהמר על 6 ספרות לארג' לפני שיהיה פה איזה מאורע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תגדיר "מאורע".

בעצם לא. עזוב. אין צורך. תודה הסתדרתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא יהירות, ביטחון עצמי. האבחנה חשובה

ואיפה עובר הקו בינהם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עזבו שטויות, יוצא לי לא מעט פעמים לדבר עם נשים בפייסבוק לגבי זה שהן נמשכות "לחתיכים ולמניאקים " והן אומרות שזה נכון.

בפועל 90 אחוז מהפוסטים על "למה הוא דפק אותי וזרק" אני מחפשת גבר שיכבד, שיפנק, שיאהב, שיהיה איתי 24 שעות..." בדיחה טובה.

פורסם
יכולים להגיד עד מחר. יש עובדות בשטח ויש מציאות והיא הקובעת.
במציאות מדומה שלך בלבד. לא שאר 6 פלוס מיליארד אנשים

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
עזבו שטויות, יוצא לי לא מעט פעמים לדבר עם נשים בפייסבוק לגבי זה שהן נמשכות "לחתיכים ולמניאקים " והן אומרות שזה נכון.

בפועל 90 אחוז מהפוסטים על "למה הוא דפק אותי וזרק" אני מחפשת גבר שיכבד, שיפנק, שיאהב, שיהיה איתי 24 שעות..." בדיחה טובה.

כל אישה רוצה שיזיינו אותה ועדיף גם חזק . אם נראה לך שתהיה אם אישה שלא רוצה זין ורק חיבוקים וליטופים והתרגלות למגע שלך או זיוני מוח לבניית ביטחון עצמי אתה כנאה תשאר שפינה שלך עוד לא מעט שנים. מעניין לאיפה יגיע שרשור בשנת 2030?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

מה הקשר בין מה שאמרתי לבין מה שאמרת? אני אמרתי שבני זוג לא רוצים סקס במידה שווה? מה הקשר?

תקשיב למה שאמרתי. נשים בוכות שזיינו אותן ואז זרקו, לא שהם הזדיינו בהסכמה שיום למחרת כל אחד ממשיך לדרכו. כבש את ליבה, השיג, זיין וזרק. למה? כי הוא עשה אפקטים של "מניאק". אז בבקשה, אל תוציא דברים מהקשרם , אוי ואבוי אם ניכנס לקשר שאין בו שום מיניות חוץ מנשיקה וליטופים.

דרך אגב, הגעתי למסקנה בלי קשר שהקורולה שלי אוהבת 3500+ סל"ד כדי להאיץ טוב. זאת האורגזמה הכי טובה, האצה ברכב.

אגב, בקשר לטיפשונת? מחמישי שעבר אין קול ואין עונה ואני כמובן לא יצרתי קשר. למה? כי היא דיברה קצת בזלזול בשיחה האחרונה. האמת? מרגיש יותר טוב כרגע, מקווה שאני לא אישבר ושהיא לא תשלח לי הודעה הבכיינית הזאת שאני רק עוקץ אותה בפייסבוק רק כדי שתראה ותיפגע אינשאללה כמו שפגעה בי.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
ואיפה עובר הקו בינהם?

בערך בנקודה שאתה לא מתפרץ לדברים שלה עם "...כשאני עשיתי\ביקרתי\אכלתי X, היה לי Y ולא Z [מעפן] כמו שלך". נראה לי.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אתם מאמינים לי ששבוע שעבר שהייתי בהרצליה עם הטיפשה , חניתי את הרכב שלי וכשחזרנו , מי היה בחנייה לפניי?! קורולה שחורה מהדגם של 08-12. אמרתי לה, את רואה ? כזאת שחורה שווה יותר מאשר זיון". והיא צחקה.:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...