Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתמול בפייסבוק מישהי בת 29 כותבת לי ב1 בלילה " אני אוהבת את הדעות שלך", מסתכל על התמונות ורואה בחורה שנראית לא רע... מתחילים לדבר ואני כמעט בטוח שאם הייתי מבוגר יותר יש מצב שהיה יוצא מזה אפילו סטוץ. אני אומר לכם , הדעות הפרימיטיביות שלי בסוף יביאו לי נשים בכמויות, רק הבעיה שהן כועסות שאני מכליל את כולן.

בכל מקרה, מחמישי שעבר עד שישי הזה לא יצרה איתי קשר הבחורה המפורסמת ואני גם לא ואתם יודעים מה? פתאום אני מרגיש שלאט לאט זה פחות מזיז לי... כמובן שלהסתכל בתמונות כל פעם זה אוכל אותך אבל אם אתה לא עושה את זה זה כבר לא מזיז לי כמו מקודם. פתאום הבנתי במפגש האחרון שאתם צודקים, הבחורה באמת נפגשת איתי כסוג של טובה. כל הפוזות של "עייפה וכו'" זה לא נכון, זה שפת גוף שאומרת שלא נוח לה איתי (בטוח בגלל שאני מזכיר לה מדי פעם שאני רוצה אותה ). אז תודה רבה, תמשיכי לבכות בפייסבוק שאת רווקה .. הרכבת ממשיכה הלאה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
הדעות הפרימיטיביות שלי בסוף יביאו לי נשים בכמויות,

הפרימיטיביות רק משמרת אותך כפרימט בתול, ותו לא.

לך על המבוגרת, אולי תלמד משהו.

נראה לך שהפילוסופיות בחצי גרוש שלך מהפייס, זה מה שעושה לה את זה?!

אויאויאוי... איזה ילד זה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Do you want to see my big black clock?

הומור וקלילות קונים אושריקו. אתה כבד מדיי.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

אז תציע לאנשים ברחוב לראות שטרונגול שחור גדול שזה בעצם שעון שחור גדול.

אלוהים ישמור, אם זה הרעיון שלכם להומור, אני לא רוצה לחיות על הכוכב הזה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חזרתי עכשיו ממועדון עם חברים. היה ממש מדהים.

תוך כדי שאני רוקד עם חבר, 2 בנות, אחת מדהימה ביופייה, מתחילות לרקוד לידיו.

לאחר מספר דקות ממש נצמדות ומסתכלות לנו בעיניים למשך דקה, לכאורה סימן של "תעשו משהו!". אני והחבר כמו זוג מהקהילה הגאה הסטנו מבטים ולא עשינו מה שצריך.

אכזבה.

פורסם

וזה נקרא מדהים? עוד לא הבנת שלקרחת שלך אין משמעות בעיניי אישה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני מאמין שהן ראו מרחוק שני חבר'ה שנראו נחמד והתקרבו, ואז ראו את המפרצים ובהו בהלם!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חזרתי עכשיו ממועדון עם חברים. היה ממש מדהים.

תוך כדי שאני רוקד עם חבר, 2 בנות, אחת מדהימה ביופייה, מתחילות לרקוד לידיו.

לאחר מספר דקות ממש נצמדות ומסתכלות לנו בעיניים למשך דקה, לכאורה סימן של "תעשו משהו!". אני והחבר כמו זוג מהקהילה הגאה הסטנו מבטים ולא עשינו מה שצריך.

אכזבה.

היא הסתכלה עליך למרות המפרצים?
פורסם

בגללכם ..:lol: מחר בחורה בשם אושרה רושמת בפורום שלה.. אתן רואות אין לי מזל.

היו שני בחורים נחמדים.. כאלה נראים אינטליגנטיים בלי שיער .

התקרבתי אליהם, רקדתי צמוד חייכתי - ואין כלום.. חייכו והסתובבו לצד-השני.

זהו, אני דפוקה, אני לא אשיג חבר לעולם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...