Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחשוב על זה ככה... אם זה הדבר היחיד שעניין אותי בה, כנראה שהיא הצליחה לעשות אפקט הפוך , מרצון נואש להיות בזוגיות איתה בגלל האופי , הפך למטרה אחת וגם היא נעלמה וכרגע אני לא מדבר איתה כבר 10 ימים וטוב שכך ובבקשה לא להזכיר אותה. תודה :)

פורסם
חיוך ללא סיבה זה סימן לטימטום. ואם מישהו נחמד אליך, הוא מחפש איך לדפוק אותך.

לפחות ככה לימדו אותי ההורים בילדות.

כמה פסימיות. איך אתה חי ככה?

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

עם ציפיות נמוכות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ועם אפס שאיפות?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אף פעם לא אמרתי שהדרך שלי זאת הדרך הנכונה לחיות.

חוץ מזה ציפיות זה משהו אחד, שאיפות זה משהו אחר. ציפיות זה לדברים שאתה מצפה לקבל, שאיפות זה לדברים שאתה שואף להשיג.

ולא, אין לי ממש. אני חי די במוד של עבודה-בית ויומיים של כלום בסופ"ש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אף פעם לא אמרתי שהדרך שלי זאת הדרך הנכונה לחיות.

חוץ מזה ציפיות זה משהו אחד, שאיפות זה משהו אחר. ציפיות זה לדברים שאתה מצפה לקבל, שאיפות זה לדברים שאתה שואף להשיג.

ולא, אין לי ממש. אני חי די במוד של עבודה-בית ויומיים של כלום בסופ"ש.

שמע, אתה נשמע בחור מאד אינטלגנט נבון. אז לא מובן לי למה אתה במין מראה שחורה, אתה חכם מדיי בשביל לראות את החיים ככה.

קיצר, נראה לי אתה מהתל בכולנו ובמציאות אתה בכלל סופר אופטימי, נשוי +3 :wink:

Lao tzu

פורסם

מספיק לי את עצמי ורק שני חתולים. כלב מסריח וצריך להוציא אותו.

פורסם
^ אושריקו והוא זוג ויש להם שלושה חתולים, והם חושבים גם להביא כלב.

יבגני, מספיק לנסות להוציא אותי מהארון בכח. מספיק אתמול גיליתי משהו הזוי שקשור לזה...

אני נמשך לנשים , הבעיה לנשים שרוטות ובעיתייות ומאוחר מדי אתה מגלה את זה...

פורסם (נערך)
יבגני, מספיק לנסות להוציא אותי מהארון בכח. מספיק אתמול גיליתי משהו הזוי שקשור לזה...

אני נמשך לנשים , הבעיה לנשים שרוטות ובעיתייות ומאוחר מדי אתה מגלה את זה...

לא מצליח להבין איך הקורולה בתמונה שלך נהפך לאחד הדגמים הנפוצים בארץ. באמת שלדעתי, אחד הרכבים המכוערים שעלו על הכביש מקום המדינה. מעבר לזה, שלאחר מחדל הבלמים ועשרות ההרוגים עקב רשלנות וטיוח אני לטיוטה בחיים לא אתקרב.

תזכורת:

https://www.cbsnews.com/news/toyota-unintended-acceleration-has-killed-89/

http://abcnews.go.com/Blotter/toyota-pay-12b-hiding-deadly-unintended-acceleration/story?id=22972214

רק אומר כן? אבל היי, תהנה מהנסיעה, ותבדוק את הבלמים :wink:

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

Lao tzu

פורסם
עכשיו אני בטוח שאתה טרול אמיתי. בהצלחה.

אחלה סרט, ממליץ לך לראות. אולי יוציא אותך קצת מהדכדוך שאתה נמצא בו :-D

Lao tzu

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...