Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, עכשיו עברנו למוד העצבני והזועם בגלל בחורה. זה גם תהליך שצריך לעבור כדי לחזור להיות מי שהיית לפני שהכרת אותה.

ולאד, זה אכן מזוכיזם , אבל כבר פחות כי למען האמת אני מרגיש רק כעס...

איזה להכיר מישהי חדשה? מרוב שתחשוב על מה יקרה אם גם הפעם לא יצא מזה כלום , אתה באמת תתנהג גרוע וזה באמת לא יילך.

אני מפסיק לחפש, כל הבנות האלה בסך הכל עושות לי טובה: הכללה מאוד קיצונית כלפי כל הישראליות.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מתפלא עליך:

רק אחרי 4521 הודעות בשרשור האינסופי הזה, הגעת למסקנה הזו?

לא. עכשיו התקבלה ההוכחה הסופית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני מקווה שברגע שייצא לנו להיפגש , אתה תשכח מהשרשור הזה.

אלא אם תידלק על הציצי שלו.

ת'כלס זו אפשרות מציאותית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אושריקו, כמו שרשמתי לך קודם, אין דבר כזה ידידות. תוציא את המילה הזאת מהלקסיקון שלך כי לכולם/ן בסוף יש אינטרס. גם אם אתה חושב שמצאת אחת כזאת, ברגע שהיא תיכנס לקשר בן הזוג החדש שלה לא יראה זאת בעין יפה ואז תקבל את ההודעה המובנת של לא לשלוח הודעות אליה יותר.

אבל נו, לפעמים עד שלא חוטפים את הכאפה בעצמך לא מבינים שזה כואב. מקווה שלפחות בפעמים הבאות(ויהיו כאלה) תלמד לנהוג אחרת.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

התנהגתי בסדר גמור, לא מיהרתי, כיבדתי, הצחקתי אותה, הכל הלך טוב, לא רדפתי... כל מה שקרה לאחר מכן זה נושא אחר לגמרי .

הפסד של הטיפשה הזאת בלבד. אני יודע מה אני שווה בתור בן זוג של מישהי.

ואתה צודק חלקית, יש המון ידידים שגדלו ביחד ואין שום אינטרס ביניהם , צריך להפריד . אני יכול להיות בכיף ידידה של מישהי שאני לא נמשך אליה ויש הרבה מקרים כאלה, לא כל חור מושך כל גבר.

דבר שני, עצם ההרגשה שהבחורה נגעלת או נרתעת ממני מעלה לי את העצבים ברמות שאני פשוט לא יכול לתאר, אני? הכי מטופח והכי משקיע בעצמו , השפת גוף שלה מתנהגת כאילו אני איזה מסריח מהרחוב , הומלס. על זה אני אסגור את הסיפור, רק על העניין הזה... אף אחד לא ישפיל אותי.

פורסם
אף אחד לא ישפיל אותי.

לא. את זה אתה עושה נפלא בעצמך.

לשעבר:

פורסם

האמת שאני כתבתי כבר כמה פעמים שאני מעוניין להפסיק להגיב בכל מה שקשור אל הטיפשה הזו.

פשוט יש כאן כמה משתמשים שנהנים לגרום לי להגיד שאני ככה וככה כל פעם מחדש. נמרוד וואדים כבר פרשו בכל נושא הזוגיות פה, אני מניח שגם התור שלי. אז דיי להדליק, ובטח לא בגלל בחורה שלא שווה קמצוץ תוכן ממה שדובר פה בכלל. קמצוץ היא לא שווה.

לילה טוב.

פורסם

אתה כרגע תקוע בעבודה עם חרא תנאים, חרא של בוס, כזה שלא מעריך אותך בגרוש ואפילו לא נותן לך לצאת להפסקת צהריים,

יש לך אפשרות למצוא אחלה עבודה במקום אחר אבל אתה בוחר להישאר באותו המקום.

למה?

פורסם (נערך)

מנטליות סובייטית.

אם כבר, זה מסביר את עניין הפרנדזון יותר טוב:

A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אלא אם תידלק על הציצי שלו.

ת'כלס זו אפשרות מציאותית.

נו ומה יהיה? עוד 50 עמודים על איך אושריקו נדלק על הציצי שלו אבל הבן אדם לא היה מוכן להחזיר לו את הבולבול? נו באמת..אושריקו על ברוח טובה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
מנטליות סובייטית.

אם כבר, זה מסביר את עניין הפרנדזון יותר טוב:

A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.

טוב אתה. אתה באמת מפתיע זאין לך בת זוג.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אצלו זה מבחירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אצל כולם זה מבחירה (אלא אם חיתנו אותם בכח, או זרקו אותם למנזר מגיל 0). עניין של מה אתה מוכן לעבור בשביל זה, ועד כמה זה בכלל שווה את המאמץ.

כן, מתחיל שוב, בוא נסיים. סליחה שאני מבזבז לכם סקטורים בדיסקים של השרת, וסליחה לחברת פלאפון שאני סותם להם את הרשת עם הפאקטים שאני שולח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...