Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אתה עובד? בית חרושת לדיכאון? מוקד טלפוני?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חח תראה מה עשינו אושריקו, הפסקנו לדבר עלייך, עברנו נושא. אל תיעלב אה? :wink:

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם (נערך)

שמעו, אני כבר לא יודע מה לעשות... אני שונא את הבחורה שנאה מטורפת, אני כבר לא מרגיש אליה שום רגש פרט להרגל ולכעס, אני לא צוחק. זאת אומרת, גם כשהיא שולחת לי הודעות ויש צחוקים ודיבורים אני ממש זועם עליה , לא יודע , הוריד לי ממנה לגמרי. אני נשאר איתה בקשר רק בגלל ההרגל ואין לי מישהי אחרת כרגע.

אבל האובססיה האמיתית שלי היא... כן, כן, לשתי החברים שלה. אני לא יודע מה זה, בחיים לא קרה לי דבר כזה, אין לי מושג אם היא הגדילה אותם או לא, אני מעולם לא הייתי אובססיבי עד כדי הסתכלות על חזה של בחורה, לא משנה מי הבחורה ולא משנה כמה יפים הם היו , אבל איתה זה משהו מלחיץ.

אני אשכרה מסתכל בתמונות שלה במחשב ומסתכל רק על הציצים.

יש למישהו כדורים נגד זה?:shock:

עריכה: מצטער שהרסתי את הדיון על הכדורים הפסיכיאטרים, אבל צחי הדליק אותי , מה נעשה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

איזה נודניק.

כאילו שהיית יודע מה לעשות אם היא היתה נדלקת עליך.

בינתיים, אתה מסתכל על תמונות שלה בפייסבוק והיא יוצאת עם גברים אחרים.

תהנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני מבקש דיסקו, בינתיים היא לא יוצאת עם אף אחד (אבל כן בוכה על זה).

תן להינות מהרגע.

ומה יש לעשות עם ציצים? בסך הכל לדחוף את הראש בתוכם , אבל זה כבר דיבור מלוכלך ונשאר לי עוד קצת כבוד אליה בכל זאת...

זהו, פרשתי סופית מהדיון, אבל הלוואי ומחר חברה שלה לעבודה תאשר אותי בפייסבוק, נתחיל קצת באקשן.

תודה לכולם על הנסיון לעזור שוב בפעם ה200 , מבטיח שלקחתי את זה לתשומת ליבי בניגוד למה שחושבים.

לילט.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לא רק ראש. ציצים זה כר (2 תכלס, לא אחד) בלתי נדלה למגוון רב של פעולות מהנות.

אושר, צא מהסרט. תתחיל לקחת יותר בקלות, ולא תנוע על הסקאלה שבין התאהבות במישהי שלא רואה אותך לבין שנאה למישהי שזה לא מעניין אותה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תאמין לי שיודע טוב מאוד מה אפשר לעשות איתם ולכן אני אוכל את עצמי כל כך ומדמיין מה אחרים יעשו איתם. אם היא הייתה "שטוחה" כמו הקודמות , זה היה תורם להרגשה הכללית.

אבל זהו מספיק, ערכתי את התגובה הקודמת גם , מספיק .

לילה טוב ושבוע מבורך.

פורסם

עכשיו 20 עמודים חפירות על המצב של אושריקו.

אושריקו חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם.

אושריקו מבין שהוא טעה.

אושריקו נכנס לדיכאון.

ואז יש איזו הערה טיפשה, אושריקו חושב שזו הערה רצינית ורושם פוסט רצינות של כמה שורות.

והגלגל חוזר על עצמו.

תכלס אפשר לשנות את שם השרשור: אושריקו מחפש אהבה.

פורסם

מרוב עמודים, לא זכור לי אם כבר העליתי אבל זה כ"כ מתבקש...

הייתי בחור ביישן

לא מנוסה עם נשים

אמרו לי - ישנה אחת,

אומרים אצלה זה חופשי.

אז הלכתי לראות אותה

היא שרה שם, על הבר

הביאה לי שיר עצוב

עשתה אותי מאושר.

אז ישבתי ככה

הרגשתי סחה

איך עשתה לי טוב על הנשמה

תפסתי ראש על הבר

תפסתי ראש טוב על הבר

תפסתי ראש טוב על הכיפאק

על הכיפאק על הבר

ישבתי קרוב אצלה

ראיתי איך מזיעה

זאת את כל הלב שלה

בתוך השיר מביאה.

אמרתי - בואי

אמרה לי - תיכף

ת'ישבתי לחכות לה בפינה

תפסתי ראש על הבר

הזמנתי ויסקי עם קצת קרח

עם קצת קוניאק, עם קצת עראק,

עם קצת עוד משהו ועוד משהו ו...

בסוף היא לקחה אותי

עליתי איתה לדירה

אמרה לי - תראה בחור

והופ כיבתה ת'מנורה....

טוב, אז מה אני אגיד לכם,

אנ'לא בדיוק זוכר מה שם קרה

הרגשתי משהו

פתאום נבהלתי נורא.

בבוקר ראיתי

שלא טעיתי

מה ששם הרגשתי זה נכון...

זה לא גברת - זה אדון

(זה לא גברת זאת אומרת

שבטח זה אדון)

תפסתי ראש טוב על הכיפאק

על הכיפאק - על הבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
- אין ש-ו-ם ניסוי, אפילו לא אחד, שמצליח להוכיח ללא צל של ספק, שSSRI אפקטיבי יותר מאפקט פלסבו.

יש עשרות, לא אחד.

והשימוש במילים "ללא צל של ספק" מראה על השכלה אקדמית מגן רינה, לא משהו שקשור לשיטות מחקר.

- מי זה בדיוק "כל עולם הרפואה?" אל תשלוף ססמאות כי זה נשמע טוב יותר לקורא מהצד שלא מבין. אין שום "כל" כאן. יש מלא חילוקי דעות בעולם הרפואה לגבי היעילות של SSRI בדיוק כמו חילוקי הדעות ביני לבינך.

יש חילוקי דעות לגבי רמת האפקטיביות למתווים שונים, אין חילוקי דעות לגבי זה ש-SSRI משנה הרגשה והתנהגות.

- לא שלחתי אף אחד לעשות ניסוי בעצמו, אבל אתה מפרש מה שנח לך לפרש. אמרתי שתביאו לי מחקר אחד שמוכיח את הטענות שלכם. אה נכון, אין כזה.

הנה, לא אחד, עשרות:

http://www.psychiatryadvisor.com/mood-disorders/analysis-confiirms-efficacy-of-ssri-antidepressants/article/417102/

- משעשע שאתה שם אקמול וSSRI על אותו סקאלה. אבל טוב ששמת, כי זה רק מחזק את הטענה שלי.

שיש לך 38 מעלות חום, ואתה לוקח אקמול, אם תמדוד לאחר שעה את החום, תוכל לראות שהחום ירד ל37. שים לב - "תוכל למדוד". צמד מילים שמהווה את כל ההבדל.

ואם החום ירד לא בגלל האקמול?

מה שמשעשע זה שמישהו שסיינטלוג התיישב עליו מדבר בנחרצות על תחום שאין לו בו מושג קלוש.

- להוכיח שהכדור עוזר יותר מאפקט פלסבו - לא תמצא מחקר חותך אחד. אתה מוזמן לנסות. לעומת זאת , להוכיח שהכדור מזיק - תמצא מחקרים חותכים מפה ועד אילת. בבקשה:

http://www.neurologyadvisor.com/stroke/ssris-antidepressants-tied-to-increased-risk-of-intracranial-bleeding/article/580147/

ומדובר כאן על שבץ המורגי. זה שבץ מסוכן פי כמה וכמה מבחינת נכות קבועה ותמותה, מהשבץ הנפוץ יותר - השבץ האיסכמי.

ועוד אחד -

https://www.medscape.com/viewarticle/886015#vp_2

שניהם מאתרים נחשבים ואמינים בעולם הרפואה.

ובכמה עולה הסיכון לשבץ מוחי?

כלומר, מה הסיכוי שלך ללקות בשבץ מוחי מהסוג הזה, אם אתה לוקח SSRI?

קטן מאוד מאוד.

ודרך אגב, גם המחקר הזה לא מוכיח, כמו שאתה אומר "ללא צל של ספק" שומדבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...