Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תדאגו, לא אתאבד בגלל אף בחורה... אתאבד עליה אולי.:wink:

בכל מקרה, אנחנו ממשיכים לדבר והיא עושה ממני צחוק... אתמול סגרנו שתיתן לי תשובה ואפילו לאן ללכת היום בהנחה ואין לה תכניות אחרות פעילות ועד השעה הזאת אין קול ואין עונה ועל הדרך גם חבר טוב מחכה לתשובה שנלך לאכול.

מה אני אגיד? יש לי הרבה דברים להגיד ואתמול גם ככה ירדתי עליה הרבה, אבל אני יודע שאם אני אגיד לה לכי קיבנימט אני אתחרט על זה. אבל חשק לא חסר+לתבל בכמה ברכות קטנות.

הפתרון היחיד הוא בחורה מידיית שתקפוץ מהכביש, מהרחוב, מהשמיים ונתחיל את זה ישירות תוך כדי שאני לא מנתק קשר עם הילדונת הזאת ואז לאט לאט מתאהב בחדשה וזורק את זאת קיבינימט.

פורסם

כי אתה מחונן.. וכנראה קפצתה על כיתה א' , ודילגדתה על שיעורי.. הקריאה.

כתבנו בעברית.. תהיה אתה העסוק, או שחק עסוק והיא תרוץ אחרייך לקבוע.

אבל אתה מעדיף הפוך.. אמרתי כבר :brickwall: מחוננן .. ונשאר תלוי באוויר - תהנה לסבול.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני זה לא שיצרתי איתה קשר מחמישי שעבר והטיפשה הגיבה לי בפייסבוק מעצמה ופתחה שיחה.

לא מאמין שהילדונת הזאת הוזכרה פה לפחות 100 פעמים, לא מגיע לה.

חייבים להפסיק, הבעיה שאני כל כך עצבני שאני בספק אם זה באמת ייפסק.

מתחיל להאמין שגמילה מנשים זה כמו גמילה מסמים , כשהיית מכור לזה (במקרה הזה לאישה ולא לסמים תודה לאל) ובקשר טוב ופתאום אתה צריך להתאמץ להשיג את זה ולפעמים לא משיג בכלל משתחרר איזשהו הורמון שגורם לגוף להשתגע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשחק עם עצמך משחק: בכל פעם שהיא שולחת לך הודעה, במקום לענות לה מיד תעזוב את הטלפון/ מחשב, רד לקורולה ותעשה סיבוב בשכונה לפחות חצי שעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מתחיל להאמין שגמילה מנשים זה כמו גמילה מסמים , כשהיית מכור לזה (במקרה הזה לאישה ולא לסמים תודה לאל) ובקשר טוב ופתאום אתה צריך להתאמץ להשיג את זה ולפעמים לא משיג בכלל משתחרר איזשהו הורמון שגורם לגוף להשתגע.

אישה היא כמו מקרר - שוקלת 150 קילו ומייצרת קרח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
תשחק עם עצמך משחק: בכל פעם שהיא שולחת לך הודעה, במקום לענות לה מיד תעזוב את הטלפון/ מחשב, רד לקורולה ותעשה סיבוב בשכונה לפחות חצי שעה.

תצחק, אבל זה היה פעם "התרופה" לבאסה שלי בכל מיני מקרים. רק שגדלנו מאז והבנו שהרכב בולע דלק ולא נוסע על ריק וגם זה לא באמת משפר את ההרגשה...

עריכה:

טוב, שלחתי בקשת חברות למישהי שעובדת איתה והעלו תמונה ביחד, יש לבחורה הזו 3000 , נראה לי הולך להיות מעניין מאוד אם היא תאשר... מוחעחע.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

שלחה לי הודעה...

זהו, אני פרשתי מהדיון הזה, הוא רק מתדרדר מיום ליום ונמרוד וודים גם לא פעילים כאן ואני מבין שהמנהלים גם התייאשו.

אני מסכים שאני צריך ללכת לעזרה כלשהי כי הבעיה היא בעיקר חוסר ודימוי עצמי ברמות גבוהות, לפעמים יש לי רתיעה ממקומות עם הרבה אנשים למרות שכשאני עם חברים ואנשים אני בהחלט עם ביטחון+. , עד אז כנראה נמשיך להיתקע על כל אחת ולהתפשר , וכשתרגיש שאתה באמת שווה למרות שאתה שונה כי כל אחד שונה מהשני מבחינת נתוני גוף וכו' , אולי גם נמצא את הבחורה הנורמלית והמתאימה סוף סוף.

אני מודה לכולם פה , וגם לבחורה הנחמדה שכתבה לי בפרטי, אין ספק שמהצד שלי לא הייתה שום הטרלה, פשוט מצאתי מקום לפרוק דברים שלא באתרים של ילדים בני 15-20 בלי להזכיר שמות של אתרים.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
האם בעמוד 444 הכל ייגמר?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

איפה, זה יהיה יותר ארוך מהיפים והאמיצים. תנסה פרק 764578

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

רק מעדכן שחזרתי מהמפגש איתה, היה בסדר סך הכל , רק שבסוף הערב רבנו.

אבל עם כל הצער שבדבר, חברים............ אני תקוע בפרינדזון מטורף איתה.

לא רק שהיא לא מוכנה לתת לי כמעט חיבוקים ונשיקה בלחי, היא גם לא מוכנה לשמוע אפילו בצחוק על זה שנהיה בקשר אי פעם.

וזה גורם לי לחשוב שאני אפס אפילו בתור ידיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...