Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מנסה לגרום לה לא ללכת למכון בגלל שאני יודע שכשהיא תרזה עוד יותר יהיו לה מחזרים יותר...

מפתיע למה היא לא מעוניינת בילד חסר בטחון ששם את החששות שלו לפני מה שחשוב לה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדברים קצת, ואז אומר לה אל תבלבלי לי את השכל (הרגיש לי שהיא משועממת\עסוקה בעבודה) ונדבר אחר כך. היא אומרת נדבר יותר מאוחר, אין בעיה , וכמובן שעברו 3 שעות+ ואין שיחה.

אתה ג'נטלמן אמיתי. ממש קלאסה.

באמת מפתיע שהיא לא יצרה קשר...

תירגעו, מדובר במישהי בת העדה שלי וכתוצאה מכך שלחתי לה הודעה והתחלנו לדבר בלי שום קשר למין, הגענו לדיבור על כל נושאי החיים כמעט תוך דקות, האמת שהופתעתי כי היא טוענת שאני די בוגר ועדיף מבן 18 שלא יודע כלום מהחיים שלו.

אבל מה שאתה צריך זה אישה עם ניסיון, שתלמד משהו, לא עוד ילדה (או אישה צעירה שמתנהגת כמו ילדה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיזהר שזו לא שוטרת שמחפשת פדופילים בפייסבוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם
אתה ג'נטלמן אמיתי. ממש קלאסה.

באמת מפתיע שהיא לא יצרה קשר...

אבל מה שאתה צריך זה אישה עם ניסיון, שתלמד משהו, לא עוד ילדה (או אישה צעירה שמתנהגת כמו ילדה).

כן,

אבל - אישה, ילדה, כל אחת היתה מתייחסת אליך בזלזול מול התנהגות כזו, בטח שלא מעמיקה איתך יחסים.

ואם מישהי בכ"ז היתה עוברת את הפילטר הזה, זה כנראה מה שמגיע לך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבהרתי לה את הנקודה, איתי לא מסתלבטים ומשתעממים. היא אמרה לי שזאת לא הייתה הכוונה בכלל והיא פשוט ראתה תגובה מצחקיה שלי בפייסבוק והחליטה להגיב ותוך כדי הייתה לה תקלה בעבודה לכן גם רשמה לי בוואטספ והיה זמן "לקשקש". בכל מקרה, חיפשתי אותה חזק בשיחה אתמול בוואטספ , ממש , בניגוד לפעמים קודמות שכל שיחה איתה היה עושה לי טוב אני ממש עצבני עליה... מצד שני גם מפחד לשחרר לגמרי, בגלל שכבר זה לא קשר "חדש" זה ייחשב סוג של פרידה.

לגבי הבת 16, תירגעו... בגדול זה היה סיבה להכיר סתם ועוד להוסיף לפייסבוק אנשים.

ממש לא אסע שעתיים שלוש בשביל מישהי שגם לא מעוניינת להכיר רציני ועוד בת 16. עוד לא הגעתי לרמת נואשות שכזו.

איתי, יש בזה משהו, אבל בגלל שהיא ילדותית וטובה היא לא מהבנות האלה שיחסמו או שיתנהגו מגעיל , מקסימום תיעלב או תחזיר עקיצות אבל לא תעשה לי סצנות ל50 יום.

פורסם

תיצור.

תוכל לראות שם כמה כולם עושים את עצמם נהנים מהחיים, ואז להרגיש אפס ולוזר לעומתם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה בסדר, ואדים. יש לי פייסבוק יותר מחצי שנה ואני עדיין מרגיש לוזר ואפס.

לגבי הבחורה, בואנה, אתם ממש צודקים, היא ממש מדברת כמו ילדה, מעלה תמונות כל שני וחמישי, משתמשת בסנאפצ'ט הדפוק הזה, כותבת " היוש, סבבוש, מאמוש, טובוש" משתמשת באינספור אימוג'ים בוואטספ וכו' , מדברת כמו ילדה, נראית יותר צעירה... אולי באמת אחת כזאת זה מתכון לאסון.

פורסם

1ynvvo.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)
כל מה שחיפשתי בבחורה (בעיקר באופי). וזאת לא קלישאה.

אבל מדהים לראות איך לא מעריכים דברים טובים , וכתוצאה מכך זה גם מוריד לי ממנה.

זה לא נראה ככה...

בינתיים, לפחות נשמע ככה שיש לה אופי ממש מגעיל שעושה ממך סמרטוט.

כי אתה ממשיך לכתוב עליה, וממשיך לדבר איתה.

וכנראה שגם ממשיך לפתח אליה כל מיני תקוות שווא.

"יגיע היום שבו היא תרצה אותי..."

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

כותב עליה = כדי לא לקלל אותה , אז מעדיף לפרוק ביפה.

מדבר איתה = כי התרגלתי אליה ולחיבור החברי שיש בינינו.

עצבני עליה = בגלל האכזבה.

רגיש אליה = בגלל שאני אוהב אותה.

מסקנה:

אין מסקנה, עם זה צריך לחיות...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק אם אתה לא מתאבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...