Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פלאו , אני לא בוחר להיות מריר, זה הגוף שלי מגיב ככה ואי אפשר להילחם בתגובה עצבית כלשהי.

יכול להיות שאתה יותר נוירוטי, בהחלט.

אבל אפשר להיות מודע לזה ולהלחם בזה, במקום לקבל את זה.

כמו ההבדל בין אדם עם נכות פיזית שמוותר לעצמו, לאחד שמתעקש לעשות דברים למרות הנכות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

293 דפים ועדיין רווק? חתיכת הישג :shock:

אבל ברצינות, קח הכל בקלות... אף אחד לא חייב לך כלום. אל תצפה שבחורה שאתה איתה בדייט ראשון תמחוק את האפליקציות שלה ותבחר להתמסד איתך.

אם היא לא עונה - אז או שלא היה לה חיבור או שהיא משחקת משחק. תיהיה ג'נטלמן ותתקשר, אם אין פידבק חיובי... עבור ה ל א ה. בחורות אוהבות גבר החלטי ובטוח, להיות NEEDY לא יוסיף נק' זכות. גם לא לעשות POST MORTEM ולאכול את עצמך למוות.

את אשתי הכרתי לראשונה בטינדר.. קשקשנו קצת במשך יום, נתנה לי את הטלפון וכשהתקשרתי יום למחרת היא פשוט בחרה לא לענות. מאותו הרגע שנינו עברנו הלאה, אפילו לא ניסיתי לצלצל פעם שניה. גם לא לבקש חברות בפייסבוק או לנסות להתחיל שיחה "בכפייה".

אחרי 8 חודשים באחת הטיסות שלי לחול היא ראתה אותי (הייתה דיילת באלעל), מצאה את המספר שלי, התחילה איתי, את הדייט הראשון קבעתי בערב שלפני היום הולדת שלי ובפאב מתחת לבית שלי. אחרי הכל היא עדיין הייתה בקטע ואחרי שנתיים וקצת התחתנו :-)

כששאלתי אותה למה בעצם לא ענתה לי לפני 8 חודשים היא פשוט אמרה: "לא יודעת למה אבל לפעמים אנחנו הנשים מפחדות להיכנס למשהו שנראה לנו שיכול להיות כבד. לא הכרתי אותך מעבר לאפליקציה והיה לי קשה להחליט אם כן או לא".

המסקנה היא להיות קליל, לא לרדוף, לא לאכול את עצמך. שים את עצמך במרכז העניינים ולא את זאת שאתה יוצא איתה, תן לה להתרשם ממך ואתה אל תנסה להרשים אותה. אם היא תחטט לך בפייס או תעבור על ההודעות שלכם ותחליט שזה משעמם אותה, זה לא ימשיך הלאה.

פורסם

נו, מה ?

נוסע ליעד כלשהו, מחנה את האוטו, לפני החנייה מרגיש "בז בז" בפלאפון. נכנס לפלאפון, מקבל התראה **** הוסיפה רגש לתגובה שלך. ****הגיבה לתגובה שלך. ונחשו מי זאת? כן, ההיא... מתחילים להתכתב בתגובה. אחר כך עוברת לוואטספ "מה קורה ערסוש?" מדברים קצת, ואז אומר לה אל תבלבלי לי את השכל (הרגיש לי שהיא משועממת\עסוקה בעבודה) ונדבר אחר כך. היא אומרת נדבר יותר מאוחר, אין בעיה , וכמובן שעברו 3 שעות+ ואין שיחה.

רואים? הבחורה מחפשת אותי לבד, אני לא אשם.

בינור, לגבי הפייסבוק, אתה צודק לגמרי, זה סיוט עם כל בחורה ככה, וגם אם תחסום , לא תעמוד בפיתוי ותשחרר.

פורסם

משעמם לה...

תשחרר וזהו.

לא עניין של אשם , העניין הוא שאתה נותן לה יותר מדי משקל בחיים שלך. (הכל כמובן לפי ההסתכלות שלי מכתיבתך בפורום)

פורסם (נערך)

נו מה, עכשיו שלחה לי הודעה " *** , מה קורה?

לא יודע, מצד אחד מה זה בא לי לסנן אותה עד הבוקר, מצד שני אין לי לב כל עוד מדובר בה...

אם הייתי גיי, לפחות לא היה נשבר לי הלב מנשים, מצד שני הייתי כנראה רווק לכל החיים כי אני לא מדמיין אותי "גיי".

עכשיו התחלתי עם מישהי בפייסבוק, בת 16 (לא ידעתי, חשבתי היא 20+), כשאני בא להגיד לה שלא מתאים ומפחיד היום לדבר עם נשים בפער גילאים כזה, היא עוד אומרת לי שאתה מדבר כמו בן 30, אני מתה על הדיבור שלך וזה נורמלי לגמרי הפער גילאים האלה. אמנם היא רחוקה מאוד ממני ואמנם היא לא מחפשת מישהו, אבל הופתעתי.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
תקשיבו לאיש חכם:

ולאחת התגובות לסרטון שממצה היטב את הנקודה -

"These tips could be very valuable, but we are all missing a key ingredient - we are not Morgan Freeman".

פורסם

אם הייתי גיי, לפחות לא היה נשבר לי הלב מנשים, מצד שני הייתי כנראה רווק לכל החיים כי אני לא מדמיין אותי "גיי".

עכשיו התחלתי עם מישהי בפייסבוק, בת 16 (לא ידעתי, חשבתי היא 20+), כשאני אומר לה שלא מתאים ומפחיד היום לדבר עם נשים בפער גילאים כזה, היא עוד אומרת לי שאתה מדבר כמו בן 30, אני מתה על הדיבור שלך וזה נורמלי לגמרי הפער גילאים האלה. אמנם היא רחוקה מאוד ממני ואמנם היא לא מחפשת מישהו, אבל הופתעתי.

פורסם
ממה הופתעת?

גיל 16 זה הגיל שמנסים כל תנוחה אפשרית בכל פינה אפשרית.

איך אתה יודע?

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

תירגעו, מדובר במישהי בת העדה שלי וכתוצאה מכך שלחתי לה הודעה והתחלנו לדבר בלי שום קשר למין, הגענו לדיבור על כל נושאי החיים כמעט תוך דקות, האמת שהופתעתי כי היא טוענת שאני די בוגר ועדיף מבן 18 שלא יודע כלום מהחיים שלו.

אבל בתכלס, הבחורה לא רוצה להכיר מישהו כרגע עקב לימודים וכו', והיא גם גרה מרחק די עצום ממני ככה ש... לא יעזור לכם לבאס במקרה הזה, זה לא רלוונטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...