Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה עדיין יותר יוצא דופן מאשר נורמה. אישה מבית עשיר לא תלך עם גבר שעובד בקו ייצור במפעל, ולא מסוגל לספק לה את הרמת חיים שהיא רגילה אליה (ואם כן, הם ייפרדו בדיוק מהסיבה הזאת, אם הורי האישה לא יתערבו קודם).

אני לא בטוח שלזוג כזה ייהיה איפה להכיר מלכתחילה.

מה שכן, אני כן מכיר 4-5 זוגות שהורי האישה הם עשירים מאוד, והגבר הוא ממעמד הביניים בערך (עובדי הייטק). והזוגות הכירו בלימודים או אתרי הכרויות או מקומות אחרים.

לא צריך להיות פסימיים בכח. יש אנשים מכל מיני רקעים וכל מיני מעמדות והעולם זה לא רק נשות האלפיון העליון ופרולטריון מהמפעל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא בטוח שלזוג כזה ייהיה איפה להכיר מלכתחילה.

מה שכן, אני כן מכיר 4-5 זוגות שהורי האישה הם עשירים מאוד, והגבר הוא ממעמד הביניים בערך (עובדי הייטק). והזוגות הכירו בלימודים או אתרי הכרויות או מקומות אחרים.

לא צריך להיות פסימיים בכח. יש אנשים מכל מיני רקעים וכל מיני מעמדות והעולם זה לא רק נשות האלפיון העליון ופרולטריון מהמפעל.

בהכללה זה נכון, בייחוד כשזה מגיע לאינטיליגנציה, אבל גם לסטטוס חברתי.

נשים ייכנסו לקשרים עם גברים שווים להן או שעולים עליהן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שיחה שהתגלגלה לידי תחקירן המדור חושפת פרטים חדשים על הפרשה, אשר תומכים בעמדת התובע.

124466d7ccbe56d4da489cf43b9becd1.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אפשר לנעול את השרשור, מצאתי קבוצה (מועדון) של טויוטה קורולה בפייסבוק.

בכל מקרה, לנושא... מיום חמישי האחרון עד עכשיו לא דיברתי עם הבחורה. למען האמת, מתחיל לרדת לי טיפה מהקשר הזה, אבל עכשיו מתחילה בעיה חדשה:

"פראייר שלא שכבת איתה".

אני לא מצליח להשתחרר מזה.

לא משנה מה יקרה, כל בחורה שאני אכיר, שזה לגיטימי שיצליח וגם לא יצליח , נחשוב על הטעויות 50 שנה.

בכל מקרה, דיברתי עם כמה נשים(כולל מישהי מהפורום) שהאירו לי קצת את המחשבות ואני מודה להן.

פורסם
ואדים, אנחנו לא בהודו.

אין קאסטות בישראל. (לפחות לא באופן פורמאלי או שרירותי)

יש בישראל עדות. לשמחתנו עשרות אחוזים מהזוגות (פעם שמעתי 30%, אבל אין לי סימוכין, וכנראה זה גם קשור להגדרה הדי אמורפית של העדות) הם בין עדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

"פראייר שלא שכבת איתה".

אני לא מצליח להשתחרר מזה.

לפחות אתה מתחיל להיות כנה עם עצמך למה היית בקשר, במקום כל הסיפור היפה שסיפרת לעצמך, על אושריקו הפסיכולוג המושיע נערה חסרת ביטחון ממצוקתה.

פורסם (נערך)

תהיה בטוח שגם לזה כבר לא נשאר חשק. מי שלא מעריך אותך (למרות שעל הנייר זה היה נראה ככה עם כל הדיבורים וההתנהגות) , הוא לא שווה אותך.

אין דבר יותר משפיל מזה לראות אותה כותבת לגברים אחרים בפייסבוק למרות שהיה לה בהישג יד את כל מה שהיא הייתה חולמת עליו מבחינת נתינה וכו'.

זה שזה מבאס ברמות קשות זה מבאס, זה שזה ירגיז לתקופה, זה ירגיז, אבל מה נעשה. התרגלנו לחוסר מזל.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
תהיה בטוח שגם לזה כבר לא נשאר חשק. מי שלא מעריך אותך (למרות שעל הנייר זה היה נראה ככה עם כל הדיבורים וההתנהגות) , הוא לא שווה אותך.

שטויות.

מה בדיוק אמור להפוך אותה לראויה לך, זה שהיא רוצה אותך?

היא שווה אותו הדבר, אם היא רוצה אותך או לא.

תתרגל לרעיון שלא כל מי שאתה רוצה, רוצה אותך, וההפך, וזה לא אומר שומדבר, לא על הערך שלך ולא על הערך שלה.

אין דבר יותר משפיל מזה לראות אותה כותבת לגברים אחרים בפייסבוק למרות שהיה לה בהישג יד את כל מה שהיא הייתה חולמת עליו מבחינת נתינה וכו'.

עוד פעם שטויות.

אם לא הבנת, היא לא רצתה אותך, בטח שלא לגמרי.

ההשפלה באה כי אתה התעקשת שאתה יודע יותר טוב, ואתה תגשים את החלום שלה. היא פשוט המשיכה איתך קצת, זה הכל.

הכל עליך.

זה שזה מבאס ברמות קשות זה מבאס, זה שזה ירגיז לתקופה, זה ירגיז, אבל מה נעשה. התרגלנו לחוסר מזל.

זה המשחק.

אתה יכול לוותר, ולהיות מריר כמו ואדים, או שאתה יכול להמשיך ולהשתפר עם הזמן.

רק אל תהיה מריר, כי אם יש משהו שדופק את החיים זה להיות מריר.

תהיה בן אדם חיובי, יש יותר סיכוי שייקרו דברים טובים.

פורסם

אתה לא מבין שאתה משחק משחק שהוא כולו בראש שלך ואף אחד אחר לא נמצא שם? אתה נעלב כי היא לא הגיבה כמו שציפית באיזה עולם דמיוני משל עצמך, שהיא מלכתחילה לא היתה בו. כל העלבון הזה כמו כל המשחק הוא בראש שלך.

פורסם

אם מלכתחילה היא לא הייתה בו, למה את יוצאת אז כמה פעמים שבכל פגישה יש הרבה כיף וזרימה וחיבור ועושים שטויות ביחד ופתאום מקבל את ההודעה הדפוקה הזאת שאת לא סגורה על עצמך?

היית רוצה שתידלקי על גבר והוא יעשה את אותו הדבר אחרי שכבר נכווית בעבר? מאמין שלא.

מקס, אני לגמרי מסכים איתך, אין אמונה בשום "בחורה טובה וחייכנית וילדותית" הן הכי מסוכנות.

פלאו , אני לא בוחר להיות מריר, זה הגוף שלי מגיב ככה ואי אפשר להילחם בתגובה עצבית כלשהי.

פורסם
תכותבת לגברים אחרים בפייסבוק למרות שהיה לה בהישג יד את כל מה שהיא הייתה חולמת עליו מבחינת נתינה

זה כי אתה נותן לה את הדבר הלא נכון.

140228_2750631_SNL_Digital_Short__D____in_a_Box_anvver_1.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)
?.

פלאו , אני לא בוחר להיות מריר, זה הגוף שלי מגיב ככה ואי אפשר להילחם בתגובה עצבית כלשהי.

האמונות שלך כבר ממש חזקות...

אבל אתה יכול לעבוד עליהן.

אני מכיר את זה מקרוב.

ואז נפל לי האסימון, שאף בחורה בעצם לא חייבת לי כלום...

וזהו, צריך לדעת לשחרר...

נראה שאתה יוצא מנקודת הנחה שהן חייבות לך משהו.

ראיתי כבר את ההבדל בין מישהי שעושה לך טובה שהיא נפגשת איתך, לבין מישהי שהיא כ"כ דלוקה עליך שהיא רוצה לראות אותך עכשיו ולהכנס איתך למיטה.

גם אני חשבתי לתומי - הנה אני הגבר ש.... אז זהו, כנראה שלא. לפחות לא עבורה.

נ.ב.

אושריקו תן לי לנחש, אתה מסתכל כל פעם בפרופיל שלה בפייסבוק ומתגעגע?

עריכה אחרונה על ידי Benor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...