Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק מעדכן שחזרתי מהמפגש איתה, היה בסדר סך הכל , רק שבסוף הערב רבנו.

אבל עם כל הצער שבדבר, חברים............ אני תקוע בפרינדזון מטורף איתה.

לא רק שהיא לא מוכנה לתת לי כמעט חיבוקים ונשיקה בלחי, היא גם לא מוכנה לשמוע אפילו בצחוק על זה שנהיה בקשר אי פעם.

וזה גורם לי לחשוב שאני אפס אפילו בתור ידיד.

יש מצב שהיא מרגילה אותך ל "בלי מגע".

אגב, אתה תקוע עמוק מאוד. לא רק איתה. בכלל.

הפתרון הכי יעיל - להמשיך לכתוב כאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אישה היא כמו מקרר - שוקלת 150 קילו ומייצרת קרח.

טעות. צריך לכתוב כתוב "פולניה".

עוד לא נתקלת במרוקאית רושפת אש :roll:.

וזה גורם לי לחשוב שאני אפס אפילו בתור ידיד.

עכשיו אין לי ספק שזה לא אתה. זו היא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש מצב שהיא מרגילה אותך ל "בלי מגע".

אגב, אתה תקוע עמוק מאוד. לא רק איתה. בכלל.

הפתרון הכי יעיל - להמשיך לכתוב כאן.

בנקודת הנחה שמר אושוריקו הנכבד רושם אמת. הבחור סוף סוף הבין שהפתרון שלו הוא לא הפורום אלא אדם מקצועי.

השרשור הזה נותן צבע לחברים כאן ולא מבינים את הראש של אותו בחור (הבחור עבר את גיל ה-20 וחושב כמו ילד בן 16), אבל כאן האדון הנכבד לא ימצא פתרון.

פורסם (נערך)

האמת שיורד לי ממנה לאט לאט , אבל אני ממשיך להיפגש איתה כי גם ככה אין מצב להכיר מישהי בזמן הקרוב, אז לא משנה...

מה שכן, חברים, בזכותה הרכב שלי נוסע הרבה מחוץ לעיר וכתוצאה מכך פחות בלאי+הכרת הכבישים בארץ יותר טוב וכו'.

לגביה... לא יודע מדוע היא שמה אותי כל כך חזק בפרינדזון למרות שאני לא מתנהג כמו כוסית איתה (באמת, עזבו את השרשור פה). כנראה היא עוד חיה בסרט שחושבת שגבר צריך להיראות בריון או משהו.

עריכה:

בגלל שרבתי איתה אתמול לקראת סוף הערב והיא התחילה "הכל טוב, אושר, הכל טוב, באמת אני לא כועסת" ואחרי דקה התפוצצה עליי , לא יכולתי לנסות לעשות מהלך, בטח לא כשהיא תכף נרדמת וטוענת שיש לי ריח של בצל מהפה כי אכלתי המבורגר איתה.

בכל מקרה, פגישה הבאה אני תופס אותה ב4 עיניים ונשבע שאני אומר לה אחת ולתמיד שאני מעוניין להרחיב את הקשר, אם תרצי אהלן וסהלן ואם לא תרצי שיהיה , נמשיך להיות ידידים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)
בכל מקרה, פגישה הבאה אני תופס אותה ב4 עיניים ונשבע שאני אומר לה אחת ולתמיד שאני מעוניין להרחיב את הקשר, אם תרצי אהלן וסהלן ואם לא תרצי שיהיה

בהודעה הקודמת:

היא גם לא מוכנה לשמוע אפילו בצחוק על זה שנהיה בקשר אי פעם.

מה לא ברור לך?

תפסיק לבזבז זמן עליה.

ממש מייאש להגיב לך. בחיי.

נמשיך להיות ידידים.

F291ccac95eec1942535475f65909a52_-i-should-laugh-or-facepalm-facepalm-meme_604-453.jpg

עריכה אחרונה על ידי אני רוצה מכונית
פורסם

לא, זה מופע קומדיה :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

אני לא מבין למה אתם ממשיכים להגיב לו ברצינות (אני מסתכל עליך Benor), הוא בפירוש מתעלם מהכל בכוונה/לא בכוונה וממשיך בשלו. אני נשבע שאני אשכרה צוחק כשאני קורא את ההודעות שלו.

אם תרצי אהלן וסהלן ואם לא תרצי שיהיה , נמשיך להיות ידידים.

שברת, באמת ששברת. :roflmao:

פורסם

זה קצת עצוב לראות גבר בן 24 שחושב כמו ילדה בת 16

אבל זה כנראה משהו שאיש מקצוע צריך לבדוק.

אושר בכל הודעה שאתה כותב כאן אתה רק מעמיק את הבור יותר ויותר.

צא החוצה, תכיר חברים חדשים ותעשה דברים מעניינים כדי שיהיה לך על מה לדבר

עם המין השני.

זה פתטי לדבר ולרדוף אחרי כל כל הרבה בחורות... הן כנראה מוצאות אותך לא מעניין או אטרקטיבי

(ולאו דווקא במראה חיצוני), תוסיף לזה קצת חוסר בטחון ופתטיות ואפילו ידידות לא תצא מזה, מקסימום ארוחה/דרינק חינם לבחורה.

תפנה למי שצריך,קבל עזרה ותוך שנה תיהיה עם מישהי שתרדוף אחריך. אם תמשיך לבזבז ביטים לשרת

של קארספורום, תגלה שעברו כמה שנים ואתה עדיין באותה נקודה, רק עם סיכוי קטן אפילו יותר למצוא מישהי

שתמשך אלייך... כי אתה יודע שעם הזמן אנחנו נהיים פחות אטרקטיביים בשוק הפנויים פנויות.

עכשיו זה הזמן, תחשוב ותתנהג כמו בן 24. תעשה צניחה חופשית,טיול בחול, תשקיע בחיצוניות שלך...

אופציה ב׳

לחזור בתשובה ולקבל שידוך:-P

פורסם

למה אתה חושב שהבעיה רק בי ? למה לא הבחירות של הבחורות?

וגם מה שקורה פה זה קורה מהצד ההפוך, אתה מוזמן לשאול המון נשים כמה גברים חותכים אותן למרות שמראים שהכל בסדר ובלה ובלה בלה.

בנוסף, אני יותר ויותר מכיר את הבחורה ואני שם לב שהיא מתוסבכת ומרגישים שהיא עוד תקועה על ההוא לפני שנה וחצי. לא יודע, תחושה.

לגבי מראה חיצוני , משקיע כמה שיכול , לגבי בילויים ויציאות = THE SAME.

פשוט הישראליות מפגרות וצריך מזל כדי לתפוס טובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי אתה לא צריך ישראלית בכלל אם כולן דפוקות. תזמין לך כלה מאוקראינה וסגור עניין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ישראליות לא דפוקות ולא צריך מזל כדי למצוא אחת נורמלית, אם זו הדעה שלך כנראה שאתה עושה

משהו מאוד לא בסדר שגורם לך להרגיש ככה. חוץ מזה, מה האופציות שלך?

היא לא תקועה על ההוא מלפני שנה וחצי, היא רוצה שמישהו יגרום לה להרגיש כמו שההוא גרם לה להרגיש (!!!)

בשיא הכנות, תכתוב על דף נייר ותבדוק את עצמך: מה התחביבים שלך, על מה אתה בדכ מדבר בדייטים? איך נראית שיחה שלכם? יש לך יכולת לצחוק על עצמך?

ההליכה שלך זקופה ומשדרת בטחון? אתה מסוגל ליצור קשר עין עם בחורה כשאתה מדבר? אתה מחליט על מקומות לדייטים בעצמך? באופן כללי, מחוץ לעולם הוירטואלי- אתה יוזם ומוביל? יכול לנהל שיחה מעניינת דו כיוונית על נושאים כלליים?

אגב ביג no no לדבר בדייט ראשון על זוגיות. זה גם מלחיץ וגם כבד. תן לה לראות את הצדדים המעניינים שבך, מעבר לקארספורום,זוגיות וטועוטה קורולה.

זה לא שאתה פחות אוב מאחרים, אתה כנראה לא מתנהג כמו הרוב או כמו שהיא מצפה. הכל הפיך...

פורסם (נערך)

מתן, לא בקטע שחצני אבל כל מה שאמרת אני כן מסוגל , ודווקא אחד הדברים הראשונים שהייתי עושה ואומר לעצמי זה תמיד להסתכל לעין של הבחורה גם בקשר שתיקה(זה היה משגע אותה ומצחיק אותה). מהבחינה הזאת אני ממש לא מה שאתה חושב שאני מתאר פה.

לצחוק על עצמי? יותר מדי אפילו - זאת לא הבעיה. שפת הליכה-לבוש - "ערסית" כדבריה - כבר לא חסרת ביטחון מן הסתם.

לנהל שיחה אני יודע וגם יודע להפוך את זה ממשהו הכי מעאפן לסיפור מעניין בשילוב עם "ידיים" ודיבור "מרתק". זה אמנם שיחה ידידותית, אבל זה תמיד גורם לתחושה מעניינת כשאתה מספר סיפור בצורה משכנעת.

מקומות ללכת, אני תמיד זה שיוזם, כל עוד זה מסתדר לי.

דייט ראשון מעולם לא דיברתי על זוגיות, דווקא היא בדייט הראשון סיפרה לי על הבחור הזה וכל מה שעברה. אמרתי לה, לא מתאים , והיא אמרה " אבל רצית לדעת", בטח, רציתי לדעת אם שכבתם...

לגבי " היא רוצה שתגרום לה לרגיש כמו שההוא הרגיש", זה לא עבד לה עם אחרים כמו שהם גם לא רצו אותה, אני לא יודע עד כמה אתה מודע לזה שלפעמים "אהבה ראשונית" היא הרסנית מכל. "אני לא מצליחה לפתח רגשות יותר מדי מאז ההוא".

אני לא נכנס לראש הפסיכולוגי יותר, אבל ייתכן שהשילוב של גבר שהיא התמסרה לו בשילוב של חוסר ביטחון, תחושה כללית של " אני לא מחוזרת " "והוא הראשון שרצה אותי" ופתאום נעלם... אולי באמת יש פה משהו מעבר למה שאני עושה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...