Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי זמן וכסף מיותר לדברים האלה. אימונים קבועים אני עושה שנים בבית, אמנם אני רזה אבל זה כן בנה לי גוף ובתקופות מסויימות אפילו גוף יותר מדי ביחס למה שהייתי כל השנים. אבל זה שוחק כבר... לא נהנה מזה.

ברוך השב, נמרוד.

פורסם

תשמע הדבר היחיד שמרגישים כאן הוא שאתה לא מוכן להקשיב/ במגננה/ בטוח שאתה צודק ובונה לך מציאות בהתאם

כל מה שאני אומר הוא שאם זה קורה לך פעם אחר פעם, תעצור לתחקר את עצמך, תשאל אחרים, תנסה לשפר את מה שהם אומרים לך.

אתה לא חייב, אבל כנראה שאתה מחפש את ההסבר הקל ולהמשיך לקבל אותה תוצאה בתקווה שהפעם זה יהיה שונה.

בשביל (למצוא) זוגיות טובה צריך לדעת לקבל פידבק ולהשתפר גם אם אתה חושב שאתה

מושלם והעולם עקום. תקשיב לאנשים שקרובים אלייך.

כמובן שכל זה מתבטל אם יש לך חשבון נזיל של כמה מליוני שקלים וחיצוניות סבירה. אז באמת אתה יכול לחיות את המציאות שאתה מאמין בה.

פורסם

לא, זה לא אמיתי. חבל שאי-אפשר להיכנס לתוך הראש שלך ולראות איך הוא עובד סטייל "להיות ג'ון מלקוביץ'", היה יכול להיות מעניין :D

+1000000000000000000000000000000

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
תיצור.

תוכל לראות שם כמה כולם עושים את עצמם נהנים מהחיים, ואז להרגיש אפס ולוזר לעומתם.

אני חולה על הסרקזם שלך.

Lao tzu

פורסם

תאחלו לי בהצלחה, כי פגישה הבאה אני הולך לעשות צעד נוראי איתה. צעד שייקח את הקשר הזה למקומות לא נעימים , או ניתוק מוחלט או ידידות לנצח או רצון לנסות זוגיות.

קיבלתי השראה בין היתר מהתכנית חתונה ממבט ראשון.

אני קודם כל אתחיל בתיאוריה ההתמסכנות: כל הגברים חארות, כל הגברים מחפשים רק את הגוף ואת הציצי שלך, אל תחשבי שהגבר הבא שתכירי ירצה קשר רציני איתך, לראייה תראי את הבחור הראשון ששבר לך את הלב. לעומת זאת, אני כבר הספקת להכיר אותי וכמה אני מכבד, משקיע ובחור טוב.

תיאוריה שניה: את סובלת מחוסר אהבה ואת לא יודעת איפה למצוא זוגיות, בזמן שיש לך פרטנר חמוד שיש לך חיבור וכימיה (כרגע לא מינית) ואת לא באמת צריכה לחפש אלא פשוט לעשות סוויץ' בראש ולנסות להתאהב\לרצות להיות בקשר.

תיאוריה שלישית: כדאי לך להקשיב לי לפני שאני אתפוצץ ואז תגידי " אתה העמדת פנים שאתה טוב והוכחת שאתה זבל כמו כולם".

פורסם
הבהרתי לה את הנקודה, איתי לא מסתלבטים ומשתעממים. היא אמרה לי שזאת לא הייתה הכוונה בכלל והיא פשוט ראתה תגובה מצחקיה שלי בפייסבוק והחליטה להגיב ותוך כדי הייתה לה תקלה בעבודה לכן גם רשמה לי בוואטספ והיה זמן "לקשקש". בכל מקרה, חיפשתי אותה חזק בשיחה אתמול בוואטספ , ממש , בניגוד לפעמים קודמות שכל שיחה איתה היה עושה לי טוב אני ממש עצבני עליה... מצד שני גם מפחד לשחרר לגמרי, בגלל שכבר זה לא קשר "חדש" זה ייחשב סוג של פרידה.

לגבי הבת 16, תירגעו... בגדול זה היה סיבה להכיר סתם ועוד להוסיף לפייסבוק אנשים.

ממש לא אסע שעתיים שלוש בשביל מישהי שגם לא מעוניינת להכיר רציני ועוד בת 16. עוד לא הגעתי לרמת נואשות שכזו.

איתי, יש בזה משהו, אבל בגלל שהיא ילדותית וטובה היא לא מהבנות האלה שיחסמו או שיתנהגו מגעיל , מקסימום תיעלב או תחזיר עקיצות אבל לא תעשה לי סצנות ל50 יום.

יש לך שתי בעיות עיקריות בעיניי - דימוי עצמי נמוך, והעובדה שאתה מנתח כל התנהגות שלה באופן אובססיבי.

מה הבעיה? שזה מעגל קסמים. דימוי עצמי נמוך = ניתוח כל מילה שהשני אומר. למה הוא הגיב כמו שהוא הגיב ומה זה אומר עליי.

תראה כמה אתה מנתח כל דבר ! תפסיק עם זה! איך אתה בכלל מחזיק מעמד עם כל הניתוחים המורכבים והסלטים שאתה יוצר לעצמך בראש?? תסתכל על עצמך מהצד! תראה לאן אתה מבזבז את כל האנרגיות שלך! לריק!

לא כל פלוץ שהיא ואחרים עושים ואומרים, אתה צריך לנתח ל101 ניחוחות. פלוץ זה פלוץ וכאן זה נגמר.

Lao tzu

פורסם

אתה צודק בהחלט.

אבל מה אפשר לעשות עם זה? לקחת כדורים נגד דימוי עצמי? הלוואי והיה דבר כזה.

מצחיק שדווקא הדימוי העצמי שלי התדרדר בצבא.

ואני לא מזמן מצאתי פוסטים שכתבתי בגיל 20 ואני אשכרה 5 שנים סוחב דימוי עצמי נמוך מאוד. אני מזועזע מעצמי.

פורסם (נערך)
תאחלו לי בהצלחה, כי פגישה הבאה אני הולך לעשות צעד נוראי איתה. צעד שייקח את הקשר הזה למקומות לא נעימים , או ניתוק מוחלט או ידידות לנצח או רצון לנסות זוגיות.

קיבלתי השראה בין היתר מהתכנית חתונה ממבט ראשון.

אני קודם כל אתחיל בתיאוריה ההתמסכנות: כל הגברים חארות, כל הגברים מחפשים רק את הגוף ואת הציצי שלך, אל תחשבי שהגבר הבא שתכירי ירצה קשר רציני איתך, לראייה תראי את הבחור הראשון ששבר לך את הלב. לעומת זאת, אני כבר הספקת להכיר אותי וכמה אני מכבד, משקיע ובחור טוב.

תיאוריה שניה: את סובלת מחוסר אהבה ואת לא יודעת איפה למצוא זוגיות, בזמן שיש לך פרטנר חמוד שיש לך חיבור וכימיה (כרגע לא מינית) ואת לא באמת צריכה לחפש אלא פשוט לעשות סוויץ' בראש ולנסות להתאהב\לרצות להיות בקשר.

תיאוריה שלישית: כדאי לך להקשיב לי לפני שאני אתפוצץ ואז תגידי " אתה העמדת פנים שאתה טוב והוכחת שאתה זבל כמו כולם".

טוב אתה מקרה אבוד חביבי.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

Lao tzu

פורסם

אח שלנו,

כיסית בערך את כל האופציות- ניתוק,ידידות או קשר רציני.

תיהיה פחות דרמה קווין לידה, דבר תאכלס, תשאל אותה איך היא רואה את המפגשים שלכם (אל תשתמש במילה דייטים, תן לה להחליט מה זה). אם טוב אז אחלה ואם לא תגיד יפה תודה על הזמן ובהצלחה ותשכח ממנה.

ממה שכתבת אתה בעצם משכנע אותה או כופה את עצמך עליה להיות ביחד באיזשהי קונסטלציה. זה רע.

אל תנסה לשכנע. אתה לא מוכר לה מתקן תמי4 - אין צורך לשכנע אותה, בטח לא בטיעון שכולם רוצים להשכיב אותה וכולם נוכלים. זה נראה פתטי ברמות שאתה לא מבין. תזכור שתמיד יש מוצלחים וטובים ממך והיא מן הסתם יודעת את זה...

יש לה ציצים ואבולוציונית היא אמורה לגלות עניין ואתה אמור לחזר ולעשות את זה בפרופורציות בלי דרמות ובלי מסעות שכנועים.

פורסם

ממש לא דרמה קווין איתה, אבל לפעמים צריך לשים את המציאות בפרצוף מול העיניים לכמה חיות בסרט שחושבות שימצאו את הנסיך.

אתה צודק, אתה יכול להיות טוב ממני כמו שאני יכול להיות טוב ממך בכל מיני תחומים, אבל שורה תחתונה , מי אמר שהטוב והמוצלח בכלל יסתכל לכיוון שלה או לפחות לכיוון לקשר שהיא כמהה לו שזה אהבה ראשונה חזקה וארוכה ?

"אתה לא כמו הגברים האחרים זה בטוח". זה כבר טוב, אפשר לשחק על זה עם כל בחורה שנשבר לה הלב מגבר כזה או אחר... לפעמים, רק לפעמים , הן באמת מחפשות מישהו שיכבד אותן.

פורסם
אתה צודק בהחלט.

אבל מה אפשר לעשות עם זה? לקחת כדורים נגד דימוי עצמי? הלוואי והיה דבר כזה.

בהחלט יש פתרונות רפואיים שייאזנו אותך. מקורב מקבל טיפול בכדורים ושיחות עם פסיכולוג. הטיפול הזניק אותו קדימה והוא הדביק את הפער מאוד מהר. היום הוא נהנה מהחיים, המחשבות שלו רגועות ולא נראה שחסר לו משהו.

אם חשוב לך לצאת מהמעגל הזה, לך לייעוץ ואל תפסול כלום. החיים האמיתיים לא מתרחשים מאחורי המקלדת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...