Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדבר על רציניים בלבד. אתה היית מנהל מו"מ עם מישהו שלא ראית, לא קראת קורות חיים שלו ואין לך מושג מי הוא ומה הוא יודע ומנגד הוא לא ראה את מקום העבודה ואופייה. אי אפשר לעשות ריאיון עבודה רק בטלפון והשכר נקבע לא מעט בהתאם לתוצאות הריאיון.

כבר היו לי אנשים שבאו לריאיון כעובדים כלליים (שכר של כ 27 שקל לשעה) ותוך כדי הריאיון התגלו כישורים וניסיון ששידרגו את הכיוון למשהו אחר לגמרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני לא הייתי מראיין אף אחד בטלפון, אבל כן הייתי נותן מידע כללי במידה והיו מבקשים, למשל, אם מישהו בשיחת הטלפון שואל על שכר הייתי מסביר לו בדיוק מה שכתבת כאן ונותן לו טווחי שכר אם היה מבקש.

אני לא מבין את התרחיש שלך כל כך, איך בכלל יכול להיווצר קשר ראשוני אם לא ראית קורות חיים של מישהו והחלטת לחזור אליו ?

בכל מקרה ניזרום עם התרחיש שלך, ברור שבמידה ומישהו מתקשר וישר שואל "כמה" לפני שמנהלים איתו שיחה וקולטים את הבנאדם זה לא ימשיך לשום מקום.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

עדיין, מקובל לאמר את תנאי השכר בטלפון גם אם לא מדובר במספר מדוייק, זה נותן אינדיקציה טובה אם שווה להניע את הרכב לראיון או לעבור למעסיק הפוטנציאלי הבא.

בחו"ל באופן כללי ובארץ בתחומים ספציפיים ישנה השתדלות לציין גם במודעה עצמה את טווח השכר עוד בטרם הרמת הטלפון, ברור שהרבה מעסיקים נגד המהלך, זה יוצר סוג של תחרות בינהם על עובד שיוכל לסנן את אלה שמציעים שכר נמוך מאחרים.

אתה צריך להבין שגם לשכיר יש את הפריבילגיה לסנן עבודות ולא רק למעסיק - עובדים.

Peace

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
פורסם

יותר מזה, לי היה ראיון ראשון - שאלו ציפיות שכר. המשכנו לראיון שני. מילאתי מאות עמודים של תחקיר בטחוני, עברתי תשאול עם הקב"ט שלהם (הגעתי עד ת"א בשביל זה). עברתי כברת דרך ובסוף הציעו 10.8% פחות מהציפיות.

אני בטוח שהם שמחו לבזבז כל כך הרבה משאבים וזמן בשביל שאגיד להם ש"זה לא מתאים ותודה על ההצעה".

משכנתא זה קל

פורסם
אני לא הייתי מראיין אף אחד בטלפון, אבל כן הייתי נותן מידע כללי במידה והיו מבקשים, למשל, אם מישהו בשיחת הטלפון שואל על שכר הייתי מסביר לו בדיוק מה שכתבת כאן ונותן לו טווחי שכר אם היה מבקש.

אני לא מבין את התרחיש שלך כל כך, איך בכלל יכול להיווצר קשר ראשוני אם לא ראית קורות חיים של מישהו והחלטת לחזור אליו ?

בכל מקרה ניזרום עם התרחיש שלך, ברור שבמידה ומישהו מתקשר וישר שואל "כמה" לפני שמנהלים איתו שיחה וקולטים את הבנאדם זה לא ימשיך לשום מקום.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

לרוב נוצר קשר ראשון בטלפון ורק אחר כך שולחים קורות חיים.

אם בן אדם מנהל שיחה קצרה שבה מוצגים הדברים בגדול ואחר כך מגיע לגבולות גיזרת שכר זה לגיטימי ובסדר. אני מדבר על כאלה שמתקשרים "שלום, בקשר לעבודה. מה עושים וכמה מקבלים?"

פורסם

נהגוס, תקרא מה שרשמו כאן, ברור שיש קונצנזוס בנוגע לסיטואציה עליה אתה מדבר...

עריכה: lol, אוקיי אז לא קונצנזוס, אבל בוא נגיד שיש דעת רוב (:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
יותר מזה, לי היה ראיון ראשון - שאלו ציפיות שכר. המשכנו לראיון שני. מילאתי מאות עמודים של תחקיר בטחוני, עברתי תשאול עם הקב"ט שלהם (הגעתי עד ת"א בשביל זה). עברתי כברת דרך ובסוף הציעו 10.8% פחות מהציפיות.

אני בטוח שהם שמחו לבזבז כל כך הרבה משאבים וזמן בשביל שאגיד להם ש"זה לא מתאים ותודה על ההצעה".

תגיד תודה. אני עברתי את כל השלבים והגעתי 3 פעמים לראיונות אחרי ששאלו ציפיות שכר בטלפון בהתחלה. בסופו של דבר הציעו 30% פחות וניסו לערבב אותי בטלפון כדי שאסכים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני אישית נותן ציפיות שכר של "כרגע אני מרוויח/בעבודה אחרונה הרווחתי ככה וככה, אז אני רוצה יותר מזה".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לא נשכח שמקובל לתת ציפיות שכר גבוהות ב10-20% ממה שהיית מוכן לעבוד עבורו, כך שזה לא מנותק מהמציאות

10% פחות מהציפיות שכר שלך נשמע לי סביר לגמרי להציע. בד"כ מעלים טיפה את הציפיות שכר כדי להגיע לשכר שבאמת רוצים אחרי המו"מ.

המילה ציפיה היא די ברורה. אני מצפה לקבל X. אם אני מוכן לעבוד תמורת X/4 זה כמובן לא בהתאם לציפיות (גם לא 0.8X ולא 0.9X).

אני (וכנראה מסתבר שרק אני) לא רואה בזה מכירה של רכב שאני אומר שאני רוצה 30K כדי לקבל 25K בסופו של יום.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

10% פחות מהציפיות שכר שלך נשמע לי סביר לגמרי להציע. בד"כ מעלים טיפה את הציפיות שכר כדי להגיע לשכר שבאמת רוצים אחרי המו"מ.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
לא נשכח שמקובל לתת ציפיות שכר גבוהות ב10-20% ממה שהיית מוכן לעבוד עבורו, כך שזה לא מנותק מהמציאות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

בהייטק מהתבוננות שלי זה ממש לא נהוג. המקסימום יציעו לך 1-2 אש"ח פחות (תלוי בשכר שלך כמובן). יותר מזה -> פשוט יגידו לך שהמשיכו עם מועמדים אחרים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)
לרוב נוצר קשר ראשון בטלפון ורק אחר כך שולחים קורות חיים.

אם בן אדם מנהל שיחה קצרה שבה מוצגים הדברים בגדול ואחר כך מגיע לגבולות גיזרת שכר זה לגיטימי ובסדר. אני מדבר על כאלה שמתקשרים "שלום, בקשר לעבודה. מה עושים וכמה מקבלים?"

אווו זה בול אני! חחח

אחרי שמתקשרים אליי מכוח אדם או איזה מנהל עבודה שקיבל את הטלפון שלי ממישהו, שמסביר מה זה המפעל הזה ומה הם מייצרים

שאלה ראשונה, כמה מקבלים, שאלה שנייה איפה זה נמצא.

מה עושים אני כבר יודע.

אחרי שהשכר שסיכמנו את השכר... אפשר להגיע למקום העבודה ולראות אותי בעבודה. ולראות את המקום.

חוסך זמן לכולם, גם לי וגם למעסיק.

לי זה גם חוסך יום חופש, ודלק, ופקקים.

חבר'ה, אתם מציגים את זה כאילו כל הרתכים מיליונרים. בפועל ככל הנראה עבודה כזו שבה מרוויחים 8000 נטו בשלוש שעות היא סופר נדירה, אחרת רתך היה מרוויח סכום 6 ספרתי בחודש באופן ממוצע...

לא, ממש לא מיליונרים, עדיין אף אחד לא נהיה מיליונר מלעבוד עם הידיים. ובטח ובטח שלא מלרתך.

אין עבודות כאלה קבועות. אבל יש ויש.

יש חודשים שבקושי אתה מכניס 200 שקל מהצד. ויש חודשים שזה נופל הכל בבום.

קורה.

גם אם הכנסתה 1000 שקל נקי לכיס מכל העבודה הזאת.

כמה מהאנשים שהגיבו כאן מרוויחים אלף שקל נקי יומית? כניראה שהסיכויי שיש כאן אנשים כאלה שואף ל0.

עריכה אחרונה על ידי Big_White

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

יש עובים קבלניים שמרויחים בקלות אלפייה ביום אבל יש ימים שיש עבודה ויש ימים שלא.

• תוכן חדש...