Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא כזה פשוט. במשרות בהן אין חשיבות גדולה להשכלה או לניסיון של המועמד זה יחסית קל, כי לרוב מכוונים לשכר שעתי מינימום או יחסית נמוך. ברגע שמכניסים השכלה וניסיון לסיפור, העסק מסתבך. הוא גם מסתבך כשיש כמה משרות דומות פתוחות. הרי כל מועמד ויכולותיו ואם כולם ידעו בדיוק כמה כולם מרוויחים, ענייני אגו ורגשות יכנסו לסיפור וזה לא טוב לאף אחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא הבנתי את הקטע הזה של ציפיות שכר.

מה הבעיה לפרסם את המשכורת?

זה כמו שמישהו יפרסם דירה למכירה וכשישאלו אותו לגבי המחיר הוא יענה "תציע אתה", זה הנכס שלך! אתה אמור לנקוב במחיר.

אין כל כך מה להבין, זה עוד חרטא של משאבי אנוש (לבדוק כמה אתה מעריך את עצמך, שזה שטויות- יכול להיות שאתה תותח ונואש באותו רגע, מצד שני יכול להיות שאתה מעפן אבל לא באמת מחפש עבודה אלא רק מחפש שדרוג בשכר ואז מן הסתם תגיד סכום אחר)

פורסם (נערך)
לבן גדול, על שעות נוספות מגיע לך תשלום לפי החוק. על זה שעבדת יותר מהר זה תלוי אם נהוגות אצלכם פרמיות לפי תפוקה או לא. אם כן אז מגיע לך בונוס אבל אם לא אז מגיע לך בעיטה בתחת שאתה עובד בכוונה לאט יותר.

חס וחלילה לאט יותר. עובד בקצב עבודה. אחרת הזמן בעבודה לא זז. זה לא שווה את זה לעבוד לאט.

אם עובדים בקצב עבודה. אז הזמן עובר והכל טוב ויפה, אני מרוצה, בעל הבית מרוצה!

אני רוצה לשמור על השם שלי, כעובד טוב, בגלל שתחום הריתוך די מצומצם, ומכירים אותי לא מעט, ואני מכיר לא מעט.

לא רוצה להרוס לעצמי את העתיד במקצוע שאני כל כך אוהב ורוצה להיתקדם בו.

אגב, אם אני אסיים את כלללל העבודה היום, לא ישאר למחר, ומחר הוא יגיד לי תשאר בבית קח חופש כי אין עבודה.

זה קרה לי לא מעט במפעל הקודם שעבדתי בו.

למטה הבחור הבין בדיוק למה התכוונתי.

אני חושב שהוא אומר שאם נדרש ממנו "מאמץ מיוחד" (מהירות ביצוע, הישארות שעות מיוחדות, זמינות בשישי-שבת וכד') אז המעביד יודע שיש לשלם לו פרמיה של מאמץ מיוחד. במצב רגיל, לא נדרש מאמץ מיוחד ולכן התשלום הוא רגיל והוא מתאמץ באופן רגיל.

צריכה תמיד להיות גבוהה בגבולות ההיגיון, כמו שהדרישות שלו גבוהות בגבולות ההיגיון

קוראים לפרמיה הזו "שעות נוספות"

תעריף שבת 200 אחוז מהשעה הראשונה

מצויין, אבל 200% שהוא מחוייב על פי החוק לא משכנעים אותי מספיק.

כמו שאני מתעמץ ביום שבת לקום מהמיטה ולנסוע לעבודה. ככה גם בעל הבית צריך להבין שאם אני עובד כל יום עשר שעות ואחרי זה צריך לעבוד גם שישי ושבת (שזה קשה אפילו לאנשים שעובדים בשמירה שלא לדבר על באמת באמת לעבוד ולתת באמת עבודה שרואים בעיניים)

צריך קצת להיתעמץ.

גם אני רוצה לנוח אחרי שבוע אטרף, וגם העיניים שלי רוצות לנוח, אני סהכ בן 27 יש לי את כל החיים לפניי לעבוד.

שוב, זה לא קורה כל יום, ולא כל שבוע,

אני כבר הרבה שנים מחוץ למעגל מחפשי העבודה אבל לפחות בזמני, לשאול בטלפון בשיחה ראשונית מה השכר היה חוצפה שלרוב יכלה לעלות לך בזה שלא יזמנו אותך אפילו לראיון ראשוני.

בקשר לשכר בשיחת טלפון.

זה בדיוק השאלה הראשונה שאני שואל כשמתקשרים אליי!

למה שאני אקח יום חופש, אבזבז דלק, אבזבז זמן. בשביל להגיע לראיון עבודה באלוהים יודע איפה ולגלות שמציעים לי לרתך בתנאים לא תנאים בתוך מיכל חשוך ואפל בלי איוורור שמלא בביוב או ביצה?

בשביל 35 שקל לשעה או אפילו פחות מזה (אגב, סיפור אמיתי לחלוטין)

אנשים כאלה אני ישר שולח לדרום ת''א לחפש סודאנים.

תצטרך לסלוח לי מעט על הבוטות שלי (בכל זאת,רתך חסר השכלה וזה...)

אני יכול לעבוד תנאים כאלה, זה לא מפחיד אותי, ולא מדאיג אותי.

אבל אך ורק תמורת שכר מתאים ותנאים מתאימים.

עריכה אחרונה על ידי Big_White

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אתה אומר את זה כאילו את תוספת ה 200% נותנת המדינה ואתה רוצה שיתרום עוד משהוא מכיסו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה אומר את זה כאילו את תוספת ה 200% נותנת המדינה ואתה רוצה שיתרום עוד משהוא מכיסו.

מדובר על סכום שהוא פר פרוייקט, לא פר יום.

ואני מעדיף לא לעבוד לא שישי ולא שבת, למה? כי אני רוצה לנוח, העיניים רוצות לנוח. וצריך קצת לנוח בחיים.

פורסם

האינטרס של המעסיק הוא כמובן לקבל את העבודה האיכותית ביותר במחיר הנמוך ביותר, לכן צצות להן כל מיני טקטיקות פסיכולוגיות להוריד את השכר הפוטנציאלי המושלם.

ישנה אמונה שאם לא יפורסם השכר בשלבי הסינון הראשוניים של החברה, הסיכוי שהעובד יתפשר על השכר בשלב הסופי הוא גבוה יותר כיוון שפסיכולוגית קשה יותר לוותר על משהו שהשקעת בו זמן.

אני מעריך הרבה יותר את השקיפות בשכר מצד המעסיק וזה גם בסדר לשאול כמה משלמים בשיחה הראשונה, מצחיקים אותי המעסיקים שמצפים מהעובד לא לשאול על שכר כאילו סידור מחסן או עבודה כקופאי היא למטרות הנאה,הרגשת שליחות או משהו בסיגנון..

Peace

פורסם
האינטרס של המעסיק הוא כמובן לקבל את העבודה האיכותית ביותר במחיר הנמוך ביותר, לכן צצות להן כל מיני טקטיקות פסיכולוגיות להוריד את השכר הפוטנציאלי המושלם.

ישנה אמונה שאם לא יפורסם השכר בשלבי הסינון הראשוניים של החברה, הסיכוי שהעובד יתפשר על השכר בשלב הסופי הוא גבוה יותר כיוון שפסיכולוגית קשה יותר לוותר על משהו שהשקעת בו זמן.

אני מעריך הרבה יותר את השקיפות בשכר מצד המעסיק וזה גם בסדר לשאול כמה משלמים בשיחה הראשונה, מצחיקים אותי המעסיקים שמצפים מהעובד לא לשאול על שכר כאילו סידור מחסן או עבודה כקופאי היא למטרות הנאה,הרגשת שליחות או משהו בסיגנון..

Peace

רגע, אבל כל החיים הייתי בטוח שזה מתוך שליחות והנאה בלבד O___O

פורסם

לא מבין מה הבעיה עם מה ש- big white מבקש מהמעסיק. זה לא שהוא בכוונה עובד לאט או לא יעיל, פשוט בחלק מהמקרים שהבוס שלו מודע לגביהם הוא מבקש תוספת נוספת. סה"כ אם המעסיק שלו לא היה מסכים לתנאים האלה יכל להגיד לו תודה ולהתראות, כנראה שהערך שהוא מביא גבוה מאותו תשלום עודף וזה משתלם לשני הצדדים. זה לא שמישהו מהם עושה משהו חד צדדי ופוגע בצד השני.

פורסם

מה ניראה לכם שהמעסיק של לבן גדול פראייר? ניראה לכם שמישהו פה מנצל אותו? אם הוא מוכן לשלם 200 אחוז לשבת פלוס פרמיה 500 שח קחו בחשבון שהוא כבר הכניס את זה בחשבונית ללקוח אז אני לא מבין בדיוק מה אתם מנסים לחנך פה בנאדם? מסגר טוב ורתך טוב יכול לעשות את ה 500 האלה גם בשעה עבודה ככה שבתכלס הלבן יוצא פה הפראייר.

ואני לא מבין מה חצוף בלשאול מה השכר בטלפון? באגירה אתה בעצמך אמרת שהיית מחוץ לשוק העבודה מלא שנים. אם היום העסק נסגר ואתה צריך לחזור למטבח, לא תשאל מה השכר לפני שתניע את הרכב כדי לראות את המטבח המושקע שסופר עליו במודעה?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
מה ניראה לכם שהמעסיק של לבן גדול פראייר? ניראה לכם שמישהו פה מנצל אותו? אם הוא מוכן לשלם 200 אחוז לשבת פלוס פרמיה 500 שח קחו בחשבון שהוא כבר הכניס את זה בחשבונית ללקוח אז אני לא מבין בדיוק מה אתם מנסים לחנך פה בנאדם? מסגר טוב ורתך טוב יכול לעשות את ה 500 האלה גם בשעה עבודה ככה שבתכלס הלבן יוצא פה הפראייר.

ואני לא מבין מה חצוף בלשאול מה השכר בטלפון? באגירה אתה בעצמך אמרת שהיית מחוץ לשוק העבודה מלא שנים. אם היום העסק נסגר ואתה צריך לחזור למטבח, לא תשאל מה השכר לפני שתניע את הרכב כדי לראות את המטבח המושקע שסופר עליו במודעה?

זה מה שאמרתי לפני כן בהודעה הקודמת שלי.

אבל כולם ישר קפצו עליי מה זה ענייני כמה הוא מחייב את הלקוח

אגב, היום, אם אני רוצה לצאת לעבוד בעבודה בחוץ ביום החופש שלי, וארצה מסגר איתי ( מכיבן שאני רתך ולא מסגר, ואני לא מבין שום דבר במסגרות)

מסגר טוב בחוץ היום רוצה אלף שקל על יום עבודה.

זה בתנאי, שאני אוסף אותו מהבית עם כל הציוד שלו, ואם חסר לו אני מביא משלי.

אני מחזיר אותו.

אני זה שדואג שהלקוח יהיה במקום שקבענו, בשעה שקבענו,לדאוג שהחומר שאנחנו צריכים לעבוד איתו אכן הגיע ומוכן.

הוא מבחינתו רק צריך לבוא,ולהביא ציוד ולתת 100% בעבודה, כי ככל שהוא יעשה עבודה יותר טובה, אני ארתך יותר מהר, נרתך יורת מהר, נגיע הביתה יותר מהר, אני אבזבז פחות חומרים על ריתוך הוא יבזבז פחות חומרים על הכנה. ונרוויח יותר, זה הכל.

אבל זה המחיר, אלף שקל יומית.

פורסם

מישהו צריך לספר על התנאים שאתה והמסגר מקבלים לכל החבר'ה שבצבא מציעים להם קורס מסגרים\רתכים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שמעו הלוואי והייתי יודע רתכות ומסגרות.. אם יש ראש על הכתפיים זה כמו לאסוף כסף מהרצפה. זה פשוט עולם שאנשים לא נחשפים אליו הרבה.

פורסם (נערך)
מישהו צריך לספר על התנאים שאתה והמסגר מקבלים לכל החבר'ה שבצבא מציעים להם קורס מסגרים\רתכים.

אתה חושב שזה סוד למישהו? לא, זה לא סוד לאף אחד.

זה לא תנאים, זה מה שהמסגר מבקש. זה מה שהוא מקבל.

הבעיה שהחברה המסגרים שיוצאים מהצבא, מעט מעט מעט מאוד מהם יודעים באמת מה הם עושים.

הם עדיין בשאנטי באנתי כרגע עישנתי. כי בצבא לא ממהרים, כי אין לאן למהר. הפזם דופק.

ולי יש סהכ יום יומיים לסיים הכל לקבל את הכסף וללכת הביתה.

שמעו הלוואי והייתי יודע רתכות ומסגרות.. אם יש ראש על הכתפיים זה כמו לאסוף כסף מהרצפה. זה פשוט עולם שאנשים לא נחשפים אליו הרבה.

זה לא, צריך לעבוד, ולהזיע, האם זה קל? ממש לא.

כמה מהאנשים פה יסכימו לעבוד ב 35+ מעלות חום במקום סגור עם בגדים ארוכים ועבים עם כפפות עור ומסיכה על הראש?

אסור מאורר או מזגן שמכוון ישירות אליך.

כניראה שלא הרבה.

למעשה אנשים נחשפים עליו כל יום, כל היום, בכל מקום שתסתכל.

אגב, מסגר מקבל פחות מרתך, אז עדיף ללמוד רתכות :-D

עריכה אחרונה על ידי Big_White

פורסם

רתכות ומסגרות אתה יכול ללמוד, סה"כ לא מדע טילים.

מה שכן, איסוף כסף מהרצפה זה בטוח לא, זאת עבודה מאוד לא קלה פיזית (יש לי חברים שעבדו ועובדים בזה).

כן אפשר להגיע לשכר יפה, אבל אפשר גם להגיע לנזק בלתי הפיך לעיניים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...