Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם ישיבה מול מסך במשרד יכולה לגרום לליקויים בעיניים בגב ובגפיים. אם מקפידים על עבודה עם ציוד בטיחות לא יקרה כלום.

הכי גרוע זה עבודה עם כימיקלים. גם אם תסתובב עם מסכת אב"כ כל היום עדיין לא תהייה מכוסה ב100%.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברס.. אני בדרך כלל אומר מה שאני יודע. ברור שאפשר להגיע לנזק בלתי הפיך.. כמו גם ברפואה/הנדסה/מסחר ועוד ועוד.

נכון זאת עבודה קשה אך מאוד מתגמלת אם יש לך ראש על הכתפיים (כפי שציינתי בהודעה המקורית) אני לפעמים עוזר לחבר שלי שהוא מסגר שכיר אבל עושה גם עבודות עצמאיות. בשלוש שעות עבודה לא כל כך קשה הוא שלשל כ8000 שח לכיס. נכון, לא כל יום יש עבודות כאלה אבל עם שיווק נכון וידיים טובות ניתן להגיע להכנסה מאוד גבוהה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

8K שעות ל3 שעות עבודה זה חריג בכל קנה מידה.

השאלה היא עד כמה זה מייצג(?)

נשמע הזוי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
חברס.. אני בדרך כלל אומר מה שאני יודע. ברור שאפשר להגיע לנזק בלתי הפיך.. כמו גם ברפואה/הנדסה/מסחר ועוד ועוד.

נכון זאת עבודה קשה אך מאוד מתגמלת אם יש לך ראש על הכתפיים (כפי שציינתי בהודעה המקורית) אני לפעמים עוזר לחבר שלי שהוא מסגר שכיר אבל עושה גם עבודות עצמאיות. בשלוש שעות עבודה לא כל כך קשה הוא שלשל כ8000 שח לכיס. נכון, לא כל יום יש עבודות כאלה אבל עם שיווק נכון וידיים טובות ניתן להגיע להכנסה מאוד גבוהה.

אחרי עבודות כאלה, ממש לא בא לך להיתעסק עם עבודות קטנות חח

נשמע הזוי.

אין עם זה שום בעיה.

בדרך כלל המחיר לעבודה מתחיל מהעלות הכללית של החומר.

אני לא מכיר את תחום המסגרות.

אבל, אדבר על התחום שלי.

המחיר כולל בתוכו. עלות החומר, איזור העבודה.

עבודה על שולחן, ועבודה במקום סגור, או מקום צפוף עם גישה לא נוחה, מעל הראש, או מבי ריתוך ממש לא נוחים.

לכל זה יהיה מחרי שונה לחלוטין

סוג החומר, שאיתו צריך לעבוד, וכמות המטרים שצריך לרתך.

האם זה יהיה בחוץ, או בפתוך מבנה.

יש סיכויי שגם שם היה עניין דומה.

עריכה אחרונה על ידי Big_White

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אתה מדבר על רתכים HIGH END. מסגרים/רתכים מתחילים עובדים במסגריות ומרתכים פרופילים מגלוונים כל היום ומזיעים את הנשמה, אני למשל לא מוכן לנשום את החרא המגלוון הזה גם אם תכפיל לי את המשכורת פי3. גם צבעי יכול לגלגל סכומים מאוד גבוהים ועדיין לא כולם רצים להיות צבעים.

אגב אני מעסיק גם וגם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אתה מדבר על רתכים HIGH END. מסגרים/רתכים מתחילים עובדים במסגריות ומרתכים פרופילים מגלוונים כל היום ומזיעים את הנשמה, אני למשל לא מוכן לנשום את החרא המגלוון הזה גם אם תכפיל לי את המשכורת פי3. גם צבעי יכול לגלגל סכומים מאוד גבוהים ועדיין לא כולם רצים להיות צבעים.

אגב אני מעסיק גם וגם

צבעי של מה אתה מעסיק? קונסטרוקציות? או משהו קצת יותר HIGH END? :)

פורסם

אין עם זה שום בעיה.

בדרך כלל המחיר לעבודה מתחיל מהעלות הכללית של החומר.

אני לא מכיר את תחום המסגרות.

אבל, אדבר על התחום שלי.

המחיר כולל בתוכו. עלות החומר, איזור העבודה.

עבודה על שולחן, ועבודה במקום סגור, או מקום צפוף עם גישה לא נוחה, מעל הראש, או מבי ריתוך ממש לא נוחים.

לכל זה יהיה מחרי שונה לחלוטין

סוג החומר, שאיתו צריך לעבוד, וכמות המטרים שצריך לרתך.

האם זה יהיה בחוץ, או בפתוך מבנה.

יש סיכויי שגם שם היה עניין דומה.

נו, אז זה לא "שלשל כ-8000 ש"ח לכיס" אם המחיר כולל עלויות אחרות. כמה מזה נשאר נטו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נשמע הזוי.

ברור שזה לא מייצג. גם אמרתי את זה. לצורך העניין העבודה הייתה לשים מגני רצפה נגד מלגזות במרלוג של שופרסל. עלות החומר הייתה בסביבות 3000 שח.

לצורך ההדגמה, כמה לדעתך עולים סורגים לבית ? אתה יודע איזו רווחיות יש על הכנה והתקנה של סורגים? מסגר תותח יכול ביומיים גם להכין וגם להתקין לך סורגים ולעשות קופה לא קטנה.

יותם לא אמרתי שכל אחד יכול [emoji12]

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם
נו, אז זה לא "שלשל כ-8000 ש"ח לכיס" אם המחיר כולל עלויות אחרות. כמה מזה נשאר נטו?

תראה בתחום הזה לפעמים מעמיסים את עלות החומר אבל החומר לא עולה לך כסף. למה כוונתי? מסגר טוב יודע ליצור דברים גם מחומר גלם שנחשב כשאריות. את הלקוח זה לא מעניין כי הוא מקבל בדיוק את מה שהוא מבקש (וזה לא פחות איכותי) לכן לפעמים הסכום שקיבלת הוא הנטו שלך. במקרה הספציפי הזה החומר כן עלה כסף ולכן המשפט שלשל לכיסו לא הייתה נכונה אבל גם אחרי הוצאות הסכום היה מאוד גבוה.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

אתה לא הבנתה חחח

המחיר לא כולל בתוכו את מחיר החומר.

הוא רק על עבודה נטו, או במילים אחרות, אתה תשלם יותר כסף לרתך רק כי לא יהיה לו נוח וצפוף.

שוב, אני לא יודע איזה עבודה נעשתה אצל הבחור הזה... ומאיפה הוא השיג את כל החומרים וכו.

אבל זה לא משהו שהוא לא אפשרי.

פורסם

חבר'ה, אתם מציגים את זה כאילו כל הרתכים מיליונרים. בפועל ככל הנראה עבודה כזו שבה מרוויחים 8000 נטו בשלוש שעות היא סופר נדירה, אחרת רתך היה מרוויח סכום 6 ספרתי בחודש באופן ממוצע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
^ בדיוק.

לא מבין מה כל השטויות האלו על חוצפה וכו'.

נכון, מישהו שמתקשר לגבי עבודה ומתחיל במילים "אז כמה משלמים" הוא חסר טקט, כי יש צורה ודרך לניהול שיחה לגבי עבודה.

בדיוק כמו שבדייט ראשון לא באים ואומרים ישר "טוב נו זה landing strip או טבעי" או "כמה אינץ'", למרות שברור שזה מה שמעניין... :-D (לא הייתי בדייט כבר שנים, אולי סדר העדיפויות השתנה מאז).

אין שום בעיה בלשאול על שכר כבר בשיחה הראשונית, חוץ כמובן במקומות שלכולם ברור מה אופי הראיון, כפי שאור ציין.

אין בעיה לשאול הכל אבל יש צורה ודרך לשאול.

כשאני מחפש עובד השכר המוצע הוא פונקציה של האיש שעומד מולי והתרומה שאני יכול להפיק ממנו. אם אני צריך למשל מהנדס ובאים שניים עם ניסיון ואישיות שונה הם יקבלו הצעות שונות.

כשאתה הולך לקנות אוטו אתה הולך לראות אותו כדי להבין כמהנ הוא שווה לך וככה גם עם מקום עבודה. מעניין איך היית מגיב אם בטלפון הייתי אומר לך שאתה לא מתאים בלי בכלל לפגוש אותך או לעיין בקורות החיים שלך.

כמובן שאם מדובר על עבודה כמו נהג או עובד כללי זה לגיטימי אבל לא במשרות קצת מעבר לזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
מעניין איך היית מגיב אם בטלפון הייתי אומר לך שאתה לא מתאים בלי בכלל לפגוש אותך או לעיין בקורות החיים שלך.

הייתי מודה לך שלא המשכת לבזבז את זמני, אם לא מתאים לא מתאים

אותו דבר לגבי השכר, חבל שאבזבז את זמנך בראיונות ודיבורים אם אתה לא משלם לי כמה שאני מצפה

אגב למה שסתם ככה תפסול עובד פוטנציאלי בלי לעיין בקורות חיים? לא הבנתי את הדוגמא שלך

Peace

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
פורסם

בדיוק, כל הקטע של "איך הייתי מגיב"... למדתי כבר לא לקחת שום דבר בענייני עבודה באופן אישי מדי.

ובקשר לדוגמא עם האוטו, אם יש אנשים שאני לא אקנה מהם אוטו (גם לא אתקשר לשאול) זה החברה ה"רציניים בלבד" (אולי אני לא רציני :) ). רוצה לפרסם אוטו, פרסם גם את המחיר שלו או לפחות תגיד בטלפון, נכון שאתה חושב שהפיאט אונו שלך שווה 178 אחוז ממחיר המחירון אבל אולי אני לא חושב ככה וסתם חבל לבזבז זמן (לא מתכוון אליך באופן אישי כן).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...