Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם היו לי צילצולים כאלה קטנים שבאים מאזור המנוע,(טיק טיק טיק משהו בסיגנון...). במשך איזה חודשיים כבר זה עבר ולא שמעתי אותם... חבר שלי, אמר לי שזה משהו בסיגנון בריחת ניצוץ מהכובע פלאג ומשם נובע הרעש ושאין לי מה לדאוג...

יש לכם עוד השערות?, יש צורך להתחיל לדאוג, או שאתם משערים שזה יבוא וילך?...

נ.ב

זה לא רעש ששומעים אותו חזק אלה רק שמקשיבים למנוע, וזה לא דפיקות זה צילצולים קטנים...

(אר אם איקס 2002 עם בערך 10 אלף קילומטר. כל האופנוע מקורי לחלוטין!)

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

היית בסרט ''למי צלצלו הפעמונים''?

או עברת ליד איזה כנסיה ?:?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
סיני קצת רצינות. אני מכבד אותך אז תכבד את עצמך.

מה שאני מנסה להסביר זה שיש רעשים קטנים של צילצולים מכיוון המנוע. יש השערות נוספות?

תנסה לתאר את הצלצולים שאתה שומע:זה "טינג טינג טינג" או יותר בכיוון של "דנג דנג דנג"? אח"כ תחפש בגוגל אתר שמלמד שחייה בהתכתבות.
פורסם
פעם היו לי צילצולים כאלה קטנים שבאים מאזור המנוע,(טיק טיק טיק משהו בסיגנון...). במשך איזה חודשיים כבר זה עבר ולא שמעתי אותם... חבר שלי, אמר לי שזה משהו בסיגנון בריחת ניצוץ מהכובע פלאג ומשם נובע הרעש ושאין לי מה לדאוג...

יש לכם עוד השערות?, יש צורך להתחיל לדאוג, או שאתם משערים שזה יבוא וילך?...

נ.ב

זה לא רעש ששומעים אותו חזק אלה רק שמקשיבים למנוע, וזה לא דפיקות זה צילצולים קטנים...

(אר אם איקס 2002 עם בערך 10 אלף קילומטר. כל האופנוע מקורי לחלוטין!)

אם זה רעש קטן שהולך ובא פעם ב... אז לא נראה לי שיש לך יותר מדי לדאוג...

בנוסף..., לנסות להעביר לנו את "סוג" הצליל זה בלתי אפשרי לגמרי...

אבל במידה וזה מפריע לך, לך תבדוק במוסך מבין עניין...

כשיש ספק אין ספק..., מכיר?

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

• תוכן חדש...