Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז אחרי 6 שנים החלטתי לטוס שוב לתאילנד, הפעם זה עם האישה - במקום אז שזה היה טיול אחרי צבא.

הבעיה היא בשמות של הכרטיסי טיסה.

הכרטיסים הוזמנו דרך סוכן שמכיר אותי וביקש ממני את מספר הדרכון.

אחרי שקיבלתי מייל עם פרטי הטיסה, גיליתי שהוא רשם את השם "איציק" בפרטי הטיסה, שבתעודת זהות והדרכון קוראים לי "יצחק", והטעות שלי ששכחתי לעדכן אותו.

בדרך כלל בחברות ישראליות שהייתי רושם איציק במקום יצחק אז לא היו בעיות מיוחדות, יש לי גם תעודת סטודנט ישנה וכרטיס אשראי עם השם איציק.

הבעיה היא הפעם שהטיסה היא שרך אוזבקיסטן, אז יש לי חששות שיעשו לי בעיות בעלייה למטוס.

האם יש דרך לשנות שם?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נשמע כמו פאשלה של הסוכן, זה דבר די בסיסי לבדוק מה השם הרשום בדרכון.

בנוסף, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שיש סיכוי לא מועט לכך שאיציק הוא בעצם יצחק

(ויוסי הוא יוסף, דני הוא דניאל וכו').

פורסם

בישראל זה טריוויאלי (וכמו שציינתי אף פעם לא היה לי בעיות בחברות ישראליות כולל טיסות לאילת).

הבעיה זה להסביר את זה לאוזבקים/תאילנדים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח שהאשם הוא הסוכן- תמיד כשממלאים את הפרטים כתוב בפירוש "השם כפי שהוא מופיע בדרכון", וזו אחריות המזמין לוודא את זה.

פורסם

שלום רב

אין אפשרות לשנות שם בהזמנה בוודאי לאחר שכורטסה.

יש לך 2 אפשרויות.

הראשונה, לבקש מהסוכן שיבדוק מול חברת התעופה אם היא מוכנה להוציא כרטיסים חדשים עם השמות

הנכונים תמורת הכרטיסים הישנים.

השניה,במידה וחברת התעופה לא מוכנה, תבקש שירשמו הערה בהזמנה במחשב,משהו בסגנון

corct name in pass is xxx yyy ,תדפיס לך את זה ותצמיד לכרטיס הטיסה.

בהצלחה

סלע

פורסם

טסתי מלא פעמים עם כל מיני טעויות איות של השם בכרטיס ומעולם לא היתה לי בעיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העניין הוא שיש כאן 4 טיסות.

מספיק שפעם אחת בודק/ת עקשנית יתעקשו לבדוק לעומק, ואתה עלול להפסיד טיסה,

שלא לדבר על חווית החקירה.

סלע

פורסם

שלחתי מייל לחברת התעופה ובמקביל דיברתי עם הסוכן (את האמת הסוכן רק איתר לי את הטיסה דרך האינטרנט וסגר לי אותה) - הוא חבר קרוב של אחי, לכן העדפנו לעשות את זה בלי העמלות לסוכנות.

שלחנו מייל לחברת התעופה עם ההסבר ואני ממתין לתשובה.

שאלה נוספת, ידוע לי שיש איסור להכניס טבק מעל כמות מסויימת, אני מביא איתי נרגילה - יש הגבלה לגבי טעם/טבק/גחלים שמותר להעביר? אני גם לא מעשן סיגריות אז אני לא קונה פאקטים.

פורסם

https://taxes.gov.il/customs/personalimport/documents/customsreturningpassanger.pdf

אני מרגיש חייב להזכיר לך שמבחינת הגוף עישון נרגילה אחת שוה ערך לעישון 5 חפיסות סיגריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון: כנראה אלוהים אוהב אותי, וגרם לי להתקשר לאוזבקיסטן איירוויס.

התקשרתי אליהם, הנציגה אמרה לי שהטעות בשם לא כל כך קריטית, אבל מסתבר שלמרות שיש לי קבלה במייל של אוזבקיסטן איירוויס ולמרות שהויזה של אחי חויבה (הזמנתי כרטיסים דרך האשראי שלו מסיבות אישיות), הטיסה שלי מבוטלת, כיוון שלא שלחתי אליהם "כרטיס אלקטרוני" - מה זה לעזאזל?

כרגע יש עוד מקומות על טיסת ההלוך, אבל אין מקום בטיסת החזור.

כיוון שאח שלי עשה את ההזמנה, הוא התקשר לסוכנות הנסיעות שנמצאת בלונדון (אחי כבר טס כמה פעמים עם הסוכנות הזאת - וזה לא אותם סוכנים שמציעים מכוניות ונעלמים עם הכסף), הוא כמובן ציין שחוץ מהקבלה והחיוב הם לא שלחו לי שום דבר במייל, וכרגע הם מטפלים בעניין - לפי מה שאח שלי אמר לי, אם הטיסות מבוטלות - אני יכול לתבוע אותם על הביטול אפילו אם הכסף מוחזר, כבר הזמנתי גם 3 טיסות פנים בתוך תאילנד בהתאם לתאריכים וגם התכוונתי לסגור כמה בתי מלון כדי לצאת מהארץ עם כמה שפחות מזומנים.

נאמר לי ע"י אחי (מקווה שהוא צודק) שאם אין מקום אז הם חייבים לדאוג לי לטיסה חלופית ולפצות אותי במקרה של עיכובים או לתת לי מקום באותה טיסה אפילו אם זה מצריך שדרוג מחלקה.

למזלי נמנעה ממני עוגמת נפש מאוד גדולה - אם לא הייתי עושה את השיחה הזאת ייתכן והייתי מגיע לשדה ב-4 לפנות בוקר רק כדי לגלות שאני לא רשום על הטיסה - וזה כבר היה בלגן רציני.

• תוכן חדש...