Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואים במפורש שניסו לפתוח את השעון עם קליבר רגיל ולא יעודי עם ראשי גומי קשיח.

בושה וחרפה להתנהלות החנות.

אני לא מכיר אותם אבל מתאר לעצמי שהשטות לשלוח למישהו מטעמם ולא ליבואן נעשתה מרצון לזרז תהליכים מצד אחד וטיפשות\תמימות מצד שני.

באופן אישי לא הייתי משאיר שעון להחלפת סוללה אצל נציג יבואן שטוען שיקח עד חודש החלפת סוללה.

יש לא מעט נציגי יבואן שיעשו זאת במקום ומקסימום יקחו עד שני ימי עסקים עכב עומס.

הדרך היחידה להחזיר את המצב לקדמותו ב100% זה שיצרן ייצר לך במיוחד מכסה חדש עם המספר הסידורי שלך.

הסיכוי לכך נמוך.

להערכתי היבואן פשוט ישים לך מכסה עם מס' סידורי אחר (והלוואי שאני טועה וידאגו לך למכסה עם המס' המקורי שלך)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה דברים:

1. נראה שבאחד הניסיונות זה אפילו פגע ברצועת המתכת: http://prntscr.com/bgmdx8

2. אותי זה היה מאוד מאוד מרגיז לקבל שעון במצב כזה חזרה.

3. אם זה היה קורה לשעון שלי (מה שאני מאוד מופתע אם יקרה) הייתי פונה לבית משפט.

מעלה נקודה למחשבה לגבי זה שאולי כדאי לצלם את השעון לפני ששולחים אותו לטיפול

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם אני מאמין שיש סיכוי לא קטן שאקבל את השעון עם מכסה בעל מספר סידורי שונה, אבל נראה.. במיוחד מעניין לראות את השפעת המעורבות של סרטינה העולמית.

לאחר צילום התמונה גם אני שמתי לב לשריטה של הרצועה, לא נעים, אבל את זה באמת אפשר לסדר בפוליש בלי בעיה

fish, אני לא ממש מבין מה יוצא לחנות מכל הסיפור אם הם מזרזים? אמר לי חודש, ובהתחשב בזה שאמורים לשלוח למעבדה של החברה, ושסוכן שלה מגיע פעם בשבועיים זה די הגיוני, אבל לא מבין את האינטרס לזרז, מה בוער להם?

בכל מקרה, המקרה הזה מלמד היטב שחובה לצלם כל דבר

פורסם
גם אני מאמין שיש סיכוי לא קטן שאקבל את השעון עם מכסה בעל מספר סידורי שונה, אבל נראה.. במיוחד מעניין לראות את השפעת המעורבות של סרטינה העולמית.

לאחר צילום התמונה גם אני שמתי לב לשריטה של הרצועה, לא נעים, אבל את זה באמת אפשר לסדר בפוליש בלי בעיה

fish, אני לא ממש מבין מה יוצא לחנות מכל הסיפור אם הם מזרזים? אמר לי חודש, ובהתחשב בזה שאמורים לשלוח למעבדה של החברה, ושסוכן שלה מגיע פעם בשבועיים זה די הגיוני, אבל לא מבין את האינטרס לזרז, מה בוער להם?

בכל מקרה, המקרה הזה מלמד היטב שחובה לצלם כל דבר

האינטרס של החנות זה שתהיה מרוצה מהשירות שלהם ואת השעון הבא תקנה מהם.

החלפת סוללה לא באמת עולה כסף- סוללה עולה שקל אחד וברוב השעונים לא מחליפים גומיות על בסיס קבוע אלא רק עושים בדיקת אטימות על הגומיות המקוריות.

אם לא מחליפים אטמים, למה שהחנות לא תעשה לך את ההחלפה אין האוס תוך שמירה על אחריות וטיפול היבואן?

ואם כבר החנות שלחה למקום חיצוני להחלפה, למה לא ליבואן אלא לשען רגיל שהם בחרו?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון מהיום:

קיבלתי את השעון עם מכסה חדש, עם המדבקה עליו.

כמובן שלאורך הדרך היבואן ניסה לעגל פינות כיאה לשירות ישראלי, והציע לי לשים "מכסה זהה משעון אחר בלי שריטות", כמובן שסירבתי, אם השעון כבר אצל היבואן תחת הנחיה ואישור מהחברה העולמית, למה שאתפשר? כתגובה בטון שמראה כמה אני מקשה עליהם לחינם אמרו שאצטרך לחכות חודש וחצי למכסה, אמרתי אין לי ש-ו-ם בעיה לחכות.

בנוגע למספר הסידורי, הוא שונה. כנראה אחת משתי סיבות, או שהיבואן זילזל ושלח מספר לא נכון ליצרן של השעון, או שהוא זילזל והוריד מכסה משעון חדש. ככה או ככה לא באמת משנה לי בשעון ברמה הזאת.

לסיכום, מעדיף לשכוח.

14045079_10210228504569832_371223990_o.jpg

פורסם

אין לי גישה לאוף טופיק אז אני שולח לך הודעה פרטית. עברתי על השרשור ברפרוף.

קודם כל סרטינה הם חלק מקונצרן swatch אז יש לך הרקעה גבוהה יותר במידת הצורך.

דבר שני, הקייסבק של השעון שלך הוא מדגם ישן. לכן סביר להניח שלא הכינו לך מכסה חדש אלא לקחו ממלאי ישן או פירקו משעון אחר. על הדגמים החדשים ישנה חריטה של צב.

אם ישנו מספר סידורי אחר יש לעדכן זאת באתר של היצרן ובתעודת האחריות. כי בעתיד יוכלו להתנער ממך בטענה שהמספרים אינם תואמים.

אשמח אם תפרסם את התגובה שלי בפוסט ע"מ שאנשים יוכלו להתייחס\ללמוד.

12345

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

OK, נצל"ש, 2 שעוני TAG שצריכים החלפת סוללה, בגלל הסיפור הנ"ל והעצלות של ללכת פעמיים למילר כדי למסור אותו להחלפה ואז שבועיים אחרי לבצע איסוף שלו (שם נקנו השעונים)

מקום במרכז עם שען טוב שמחליף סוללות במקום?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לקס שעונים ברחוב בסביבות אלנבי ת"א (חפש כתובת מדוייקת באתר שלהם). מעבדה רצינית מאוד, החלפת סוללה ובדיקת איטום בד"כ על המקום. קיימת מצוקת חניה באיזור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...