Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבים האלה לא נועדו להתנייד גם בעיר וגם בכביש, ואנשים שקונים אותם לא מבינים שזה רכב לעיר בלבד.

המהירות הבטוחה המקסימלית בהם היא 90 קמ"ש, לכן מבחינתי הרכבים האלה גרועים כי הם לא מגיעים לרמה של רכב נורמלי שיכול להתנייד בכביש ובעיר בבטחה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת הספארק החדשה לא נתנה לי תחושה של רכב גרוע ויותר מזה הרכב מרגיש מעולה גם בנסיעה על 120 קמ"ש

פורסם (נערך)
הרכבים האלה לא נועדו להתנייד גם בעיר וגם בכביש, ואנשים שקונים אותם לא מבינים שזה רכב לעיר בלבד.

המהירות הבטוחה המקסימלית בהם היא 90 קמ"ש, לכן מבחינתי הרכבים האלה גרועים כי הם לא מגיעים לרמה של רכב נורמלי שיכול להתנייד בכביש ובעיר בבטחה.

לא יודע מה הנסיון שלך עם רכבי מיני אבל אחרי 3 שנים עם הפנדה מה שאתה רושם זה לא נכון,בבין עירוני לא הייתה כול בעיב לנסוע 120 או יותר אם מדובר על כביש 6.

לספארק החדשה אין שום בעיה לנסוע במהירויות כמו ששאר הרכבים נוסעים,היא ממש לא מתרגשת מ90 קמש,אגב גם פיקנטו והיונדאי לא.

כשקיבלתי את הספארק למבחן רוב הזמן נסעתי בבין עירוני,והרבה מהזמן על הנתיב השמאלי לצורך עקיפה,כך שזה לא רכב לעיר,לא מבחינת מנוע,לא מבחינת נוחות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכל דבר אפשר להתרגל ולהגיד שהוא בסדר, ברור שאתה "יכול" לנסוע די מהר עם כל רכב כמעט. גם בספארק וגם ביונדאי I10, אחרי 90 קמ"ש כל הזמן צריך לכוון את הרכב בתוך הנתיב, הרכבים האלה "לא יודעים" להחזיק קו ישר. חוץ מזה הרכבים האלה רגישים לכל תנודה קטנה מבחוץ, כמו רוח או שיבושים בכביש מעיפים אותו לצדדים.

אני מכיר את זה גם מבחוץ וגם בפנים, היום נסעתי אחרי ספארק בכביש עם מגבלה 110 קמ"ש, עברנו מעל גשר והיה מין פס חיבור שהקפיץ את הספארק לנתיב ליד. אם היה שם רכב לידו, בטוח היה נכנס בו.

אני לא יודע למה אתה משווה את הנוחות, מנוע או כל דבר אחר שיש ברכבים האלה, אני די בטוח שהם יותר טובים מטאטא נאנו, אבל אנחנו לא חיים בהודו. אם כבר קונים רכב, אז למה לא לקנות רכב סופר מיני שאין לו את כל הבעיות האלה, הבדל במחירים לא כזה גדול, בטיפולים גם אין הבדל, אז מה הקאץ'? לדעתי רק קמצן שרועד על כל שקל יכול לקנות מיני, כי הוא מחפש את ההכי זול שאפשר, אין לי הסבר אחר לזה.

פורסם

אה כן, רכב מיני בכלל צריך לנסוע רק במסלול מתוחם ומיועד לקניות מהסופר ובחזרה. נו באמת, סע כמה ימים על הכבישים המהירים באיטליה ותראה ים של פנדות (חלקן מאוד ישנות) טסות שם. ברור שיהיה יותר נחמד לנהוג ברכב חזק יותר וגדול יותר מבחינת הרגשת הבטיחות, לא נראה לי שיש חולק על כך, אבל מי שרוב הנסיעות שלו הן בתוך העיר ומדי פעם צריך לנסוע מחוץ לה, רכב מיני בהחלט מתאים לצרכים האלו.

פורסם

לא יודעים להחזיק קו ישר? שמע סליחה אבל זה שטויות מה שאתה רושם,ונסעתי על ה107 ו108 וספארק דור קודם,הנוכחי,פנדה,פיקנטו,I10 באף רכב לא היה צריך להילחם שיסע ישר.

לגבי הרוח במציאות זה לא משפיע,רק כשאתה עומד ברמזור ועוברת איזה משאית או אוטובוס אתה מרגיש תנודות אבל בנסיעה גם בימים חורפיים עם רוחות לא קרה לי מקרה שהייתי צריך לעצור את הנסיעה מחשש לאיבוד שליטה.

נכון להיום כשיש את האיביזה והפיגו שנמכרות מאוד קרוב למחירי המיני האוטומטים אני מסכים איתך,אבל לפני שהם היו אני ממש לא חושב שאלו רכבים כמו בהודו ובגלל זה אנשים קונים אותם,הם מציעים איבזור טוב מאוד,במקרה של פיקנטו אחריות גדולה,מנועי 1.25 מספיקים ביצועים מספקים בהחלט בטח הספאק עם מנוע ה1.4 ולמי שלא צריך תא מטען זאת אופציה טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום לכולם

לאחר לבטים ותהפוכות רבות הוחלט להזמין את הספארק החדשה ברמת גימור LTZ

זמן הגעה: 10 ימי עסקים (הרכב במלאי)

צבע: כחול טרופי מטאלי

תוספות: קודנית נץ + מרים שמשות

הנחה במסגרת ימי מכירות: 3600 ש"ח

מחיר סופי כולל הכל על הכביש: 81,050 ש"ח

אני שוקל להשחיר חלונות אחוריים (צדדים+שמשה אחורית) כמו בפולו, מישהו יודע כמה אחוזי השחרה יש בפולו החדשה? היכן ניתן לבצע בירושלים?(אני רוצה בדיוק כמו בפולו)

שבת שלום!

פורסם

תתחדש,לדעתי המיני הטובה ביותר.

פורסם

תתחדש. אחלה מחיר.

חבר השחיר חלונות ב-SUN FILM בר"ג. נראה מצוין והוא מאוד מרוצה. יש להם סניף גם בירושלים: חרשי הברזל 1 בתלפיות. הם לא זולים אבל הציפוי שלהם איכותי ולא מקבל גוון סגול לאחר שנה שנתיים של שמש. אם זיכרוני לא בוגד בי, הוא גם קיבל אחריות ל-10 שנים על החומר והעבודה.

פורסם

תתחדש. אני לא מבין איך הם מרדים לעצמם למכור רכב מיני במחיר כזה מופקע ביחס להיום (ולא משנה כמה אבזור יהיה לו). אם היבואן לא יתעשת ויתמחר ב 10K פחות, לא חושב שהוא יצליח, וחבל כי באמת נראה שהדור החדש שופר משמעותית.

פורסם

מחיר מופקע?

אתה לא מחוייב לקנות את הLTZ שעולה 3000 ש"ח יותר +- מהפיקנטו והI10 , הLT+ עם אבזור דיי דומה ומחיר דומה עד זהה לגרסאות המאובזרות של שתיהן ואתה עדיין מקבל מנוע גדול יותר וגיר יעיל יותר.

בניגוד לדור הקודם פה יש גיר אוטומט , ואפשר להגיד שהוא כבר מצליח אם עד עכשיו עלו 1800 ספארקים לכביש, כאשר 1500 מהן אוטומטיות.

הגזמת לרדת 10 אלף במחיר, אין להם שום סיבה.

פורסם
תתחדש. אני לא מבין איך הם מרדים לעצמם למכור רכב מיני במחיר כזה מופקע ביחס להיום (ולא משנה כמה אבזור יהיה לו). אם היבואן לא יתעשת ויתמחר ב 10K פחות, לא חושב שהוא יצליח, וחבל כי באמת נראה שהדור החדש שופר משמעותית.

אל תשכח שזה לא רק איבזור אלא גם מנוע חזק יותר,בקשר למכירות היא כבר במקום השלישי במכירות המיני ויש סיכוי גדול שתעקוף את היונדאי עד סוף השנה.

פורסם

משום מה חשבתי שהפער בין שתיהן מבחינת מחיר גדול יותר. אולי זה בגלל שסופר מיני אוטומטיות כבר נמכרות באותו מחיר או קצת יותר. נראה לי שצריכה להיות איזו התאמה גם של רכבי המיני כולם כלפי מטה. לא חושב שהמחירים הנוכחיים ריאליים כבר, למעט הידיניות הבסיסיות ואני אומר את זה בתור מישהו שיעדיף רכב מיני מאובזר על סופרמיני ולא יקנה רכב שעולה אותו דבר רק כי הוא גדול יותר.

• תוכן חדש...