Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין ברכב ממודל 2015 ומעלה ומתלבט בין פג'ו 208 דיזל ידני לבין הונדה ג'אז ידני

חשוב לי אמינות(שלא יופיע תקלות קטנות בהמשך) אחזקה נמוכה,נוחות,צריכת דלק וסחירות.

לגבי הונדה מדובר במוניטין מוכח ומותג מוכר.

לגבי פג'ו יש סטיגמה וזה משפיע על הסחירות שלה במעמד מכירת הרכב.

רוב הנסיעות שלי הם מעורבות 50% עירוני 50% בינעירוני.

מה יותר מומלץ.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מעדיף את הפיג'ו עקב נוחות ומנוע, ואהבתי אותה יותר מהגאז' .

היתרונות של הגאז זה סחירות ובטיחות ומרווח פנימי.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם
שלום

אני מעוניין ברכב ממודל 2015 ומעלה ומתלבט בין פג'ו 208 דיזל ידני לבין הונדה ג'אז ידני

חשוב לי אמינות(שלא יופיע תקלות קטנות בהמשך) אחזקה נמוכה,נוחות,צריכת דלק וסחירות.

לגבי הונדה מדובר במוניטין מוכח ומותג מוכר.

לגבי פג'ו יש סטיגמה וזה משפיע על הסחירות שלה במעמד מכירת הרכב.

רוב הנסיעות שלי הם מעורבות 50% עירוני 50% בינעירוני.

מה יותר מומלץ.

לא נהגתי בפיז'ו אך כבעלים של ג'אז עם תיבה רציפה, אני בהחלט יכול לומר לך שצריכת הדלק טובה,המרווח הפנימי נאה מאד יחסית לסופר מיני, והרכב נוח מאד לטעמי.

עצה שלי: בצע נסיעת מבחן על שני הדגמים ,ואז תחליט.

פורסם

מרחב פנים, אמינות ( אולי), שמירת ערך - ג'אז.

נוחות, כוח, צריכת דלק ( בהפרש לא משמעותי ) - 208.

תחזוקה תהיה דומה בעלויות, ביטוח מקיף של 208 כנראה יותר זול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי פג'ו יש סטיגמה

רוצה אנקדוטה קטנה, לאו דווקא המלצה לרכוש רכב כזה או אחר.

בשנת 2009 קנינו רכב חדש מקבוצת פיז'ו עם מנוע דיזל ורכב הונדה בנזין משומש יד ראשונה במצב מצויין עם 70.000 ק"מ.

שתי המכוניות עדיין אצלי.

בשתיהן הייתה פחות או יותר אותה כמות תקלות.

אבל...עם ההונדה נסענו 34.000 ק"מ. עם הפיז'ו (סיטרואן אבל זה אותו דבר) - 340.000.

אין כאן טעיות הקלדה.

פורסם (נערך)

בוקי, חברת ענק סיטרואן / פיג'ו צריכה לשלם לך על פרסום האמינות ושבירת שיאים של אורך חיי מנועים, טורבו, מצמד, משאבת הזרקה, מזגן, מערכת היגוי ברכבים שלהם, גם ברכב פרטי וגם ברכב עבודה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעדיף לקבל פיצוי מהודנה על אי אמידה בציפיות ותקלות לא מתקבלות על הדעת כמו חלודה במרכב שהתחילה כשהאוטו היה בן 8 שנים בערך. על חיישנים שהולכים וכל מיני תקלות חשמל אני כבר לא מדבר.

פורסם

נסעתי בשתיהן וממש התאכזבתי מהג'אז. תא נוסעים מאוד פלסטיקי, מראה מאוד מיושן מבפנים ומבחוץ, מנוע עצל, והמון גלגל גוף בסיבובים. בנוסף לג'אז נוחות הנסיעה, וצריכת הדלק סבירות, והמרחב הפנימי מצוין. ל-208 מרחב פנימי גדול (אבל פחות מג'אז), תא נוסעים הרבה יותר מודרני עם איכות חומרים מצוינת, מנוע נמרץ, צריכת דלק טובה, ונחות נסיעה מצוינת ואולי הטובה בקטגוריה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם על התגובות אשמח לעוד מביני עניין למי שהחזיק או מחזיק כרגע בפג'ו

לרעה ולטובה מעדיף לשמוע את כל הדעות לפני הקנייה.

נ.ב

מתזכר שאני מתעניין רק בגרסת הדיזל ידנית ומה שמרתיע אותי זה אמינות לטווח ארוך עלויות טיפולים ובעיה שאי אפשר להתעלם ממנה זה סחירות ומכירה בעתיד.

פורסם

מנועי דיזל של פיג'ו אמינים מאוד, בשילוב גיר ידני לא צפויות בעיות מיוחדות. לגבי הסחירות ושמירת ערך - אם תחזיק את הרכב הרבה שנים, תפסיד פחות . רכב דיזל פרטי עם קילומטראז' סביר לא קשה למכור.

פורסם

בא אספר לך סטיגמה : אם יש משהו שצרפתים יודעים לעשות זה מנועי דיזל עם גיר ידני.

לפעמים סטיגמות מזינות את עצמן.

פורסם

יש למישהו מושג מהם עלויות האחזקה מכל הבחינות(אגרת רישוי,טיפולים,ביטוחים) לכל אחד מהרכבים הנ"ל ?

פורסם

אגרת רישוי נגזרת רק מהמחירון של הרכב כחדש (מה שנקרא קבוצת רישוי).

ביטוחים תלויים בפרמטרים נוספים, מוזמן לבצע בדיקה באתרי השוואת ביטוח.

לגבי טיפולים אשאיר לבעלי הניסיון ברכבים האלה להשיב. וגם זה יכול להיות תלוי במוסך הרשת הספציפי.

פורסם

אם התכוונת לשוני במחיר האגרה בגלל מנוע דיזל, אז אין הבדל (כבר הרבה שנים ).

• תוכן חדש...