Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2011 - נכבית בעמידה

lahav28
שימו לב! השרשור הזה בן 3042 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

ברשותי שברולט ספארק 2011 עם 35K. הרכב שוב נכבה בעמידה. שנה שעברה אסף הנחמד מכנופיית הטיפולים השוטפים ניקה בית מצערת והסביר לי שזו תקלה ידועה בדגמי הרכבים האלו. מאז ועד עכשיו התקלה לא חזרה. האם מישהו יודע אם נעשתה פנייה ליבואן מאז, האם יש תיקון לתקלה או שפשוט עליי לנקות שוב בית מצערת?

מישהו יודע מה עלות הניקוי במוסך כי לבד אני עדיין לא יודע לעשות זאת.

תודה,

להב.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן, גם לי יש ספארק 2011 (ידני), וגם לי זה קרה (פעמיים, פעם אחת לפני איזה חודש וגם אתמול איזה פעמיים).

לא עשיתי ניקוי בית מצערת (אחרי אתמול דווקא קישרתי את זה לפילטרים סתומים אז עשיתי החלפת פילטרים - גם ככה הגיע הזמן לטיפול).

אשמח לדעת מה הפרוצדורה לניקוי בית מצערת כדי לעשות גם.

הכל אופן היום לא חזרה הבעייה...

אשמח שתשתף אם זה חוזר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

ניקוי מצערת ? עם 3000 ק"ם על השעון? הייתי איתה במרכזי בראשון, ולא מצאו כלום!

לא נראה לי שזה יפתור משהו... זה עשה את הבעיות הללו גם ב-1600 ק"ם.

מהנדס החברה הסביר לי, בזמנו, שיש חיישן שמזייף מדי פעם, והם לא מצליחים לאתר איזה. כי אין להם שום קוד תקלה. אבל הם עובדים על זה ויחזרו אליי. אני עדיין מחכה. הרכב נמכר די מזמן,{4 שנים} אבל התשובה נתקעה בפקקים.

סרטונים לרווחת הצופים:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוסי, זה די ברור שהרכב שקיבלת יצא פגום מהמפעל מסיבה כלשהי או נדפק בדרך. זה קורה לכל יצרן, ויש לי מכר שקנה אאודי חדשה,

יצא מהסוכנות, נסע 300 מטר והלך לו הגיר. אז מה, תמליץ לכולם לא לקנות אאודי בכלל? לא מזמן היו פה 2 פוסטים על אנשים שקנו מרצדס ו-BMW במיליון שקל והרכב רק עשה להם צרות מהרגע הראשון. שוב, תמליץ לכולם לא לקנות בכלל רכבים מהיצרנים האלה?

אני מבין שקיבלת רכב דפוק ופגום , וזה מבאס מקומם ומעצבן כשזה קורה, וכנראה שאם זה היה קורה לי גם אני הייתי כועס מאוד, אבל זה קרה רק לספארק שלך. לא שהספארק חפה מכשלים ותקלות, אבל בסך הכול בשנה וחצי שהיא אצלי, ולפני זה ב-4 שנים שהייתה אצל קודמתי היא לא עשתה שום בעיות למעט כאמור ניקוי בית המצערת שצריך לעשות פעם בשנה. תחזוקה נכונה ובזמן מונעת הרבה בעיות מראש.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתי לציין שהרכב באמת היה תקין, רוב הזמן, ורוב עונות השנה. והתקלה הזו הייתה מתרחשת, אך ורק כשהטמפרטורה החיצונית הייתה מעל ל-34 מע",ולאחר עמידה במקום. לא בנסיעה. יש עוד רכב אחד כזה כאן באילת, עם אותו סיפור, והבן אדם השלים עם זה, שבקיץ מדי פעם, המנוע עלול להיכבות, בעמידה של כמה דקות במקום.

אני נוטה להאמין שזה באמת קשור לחיישן מסויים, שמזייף לעטים רחוקות, כשהטמפרטורה החיצונית גבוהה מאוד, או צינור\חיבור וואקום שאינו תקין.

"התופעה" הזו קוראת בהרבה רכבים מן הסוג הזה, בהרבה מדינות, באותם תנאים, ולא משנה כמה הרכב נסע.

Stalling when stopped - Recalls & TSBs - Chevy Spark Forum

אני לא יודע עם הרכב שלי היה פגום או לא, וזה גם לא מנחם אותי שיש עוד הרבה כאלה. הרכב לא נמצא אצלי מזמן, אז אין לי את הבעיה. אבל אני עוקב אחרי התופעה הזו, ואשמח אם היצרן ימצא לה פתרון.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3042 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...