Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בעיר שיש בה לא מעט מעברי חציה על כבישים דו מסלוליים בלי רמזור. בכל פעם כשחוצה הולך רגל ואני עוצר אני חרד לשלומו.

כבר קרה לי כמה פעמים שעקפו אותי במהירות מטורפת וכמעט דרסו את הולכי הרגל.

היום היה השיא. עצרתי ואיפשרתי למשפחה לחצות, משפחה עם ילדים קטנים. הוצאתי יד מהחלון וסימנתי לעצור לרכבים שבאים משמאל. קיא פיקנטו אפורה פשוט טסה מצד שמאל שלי. הייתי עם יד שניה על הצופר וצפרתי, המשפחה נבהלה ונעמדה דום. אם לא אני חושב שהיה נקטף ילד או גרוע מכך. האבא הודה לי לאחר מכן.

בפעם שעברה שזה קרה לי ולאבא שלי נסענו מיד אחרי הרכב שנעצר בתחנת דלק. יצאנו מהרכב והעתעמתנו עם אותה נהגת, ילדה בת 20 אולי, שבכלל לא הבינה על מה המהומה ופה בדיוק הבעיה. אני מקווה שעשינו לה טראומה שהיא לא תשכח.

אני כבר לא יודע מה לעשות עם אוסף הדבילים שנוהגים במדינה הזו.

אם זה היה רכב שלי הייתי מתקין מצלמה. חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי, אני חושב שלפעמים עדיף לא לעצור, אלא אם הולכי הרגל כבר ממש התחילו בחצייה.

גם לי היו כמה מקרים של "כמעט", ואני עוד הרגשתי אשם אחר כך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם יש תנועה מאחוריך ואפשר שלא לעצור - זה הפתרון המיטבי.

אם אתה עוצר, נסה להתחיל להאט מוקדם ככל הניתן ועדיין להיעצר במרחק מסוים ממעבר החציה. אם הרכב מאחוריך ינסה להתחיל עקיפה הוא יקבל יותר שדה ראיה במצב הזה ויראה את הולך הרגל.

שווה לאותת שמאלה, ובמידה ויש חשש (כמו כאשר הנהג שמאחוריך מנסה כבר כמה זמן לעקוף אותך באגרסיביות על כל צעד ושעל) אז צריך לשקול ממש למקם את הרכב קרוב לאמצע הכביש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כשאני עוצר במעבר חצייה, האינסטינקט שלי הוא להסתכל במראה המרכזית כדי לראות אם רכב מתקרב. אם רכב מתקרב אני מפעיל איתות חירום שני הבהובים ומכבה.

• אחראי פורום
פורסם

איתות זה משהו שהייתי מאמץ גם. יש את החארות שעוברים כי ככה בא להם ויש

כאלה שפשוט לא שמים לב, חושבים שאתה סתם עוצר.

משיכת תשומת לב עשויה להועיל פה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

פתחתי על זה פעם שרשור אחרי כמעט ונפגע שהיה לי בנתניה.

מבחינה חוקית אתה פשוט עוצר ומקווה לטוב.

בפועל, אם אתה בצד ימין של הכביש אפשר לסמן לנהג עם יד.

אם אתה בצד ימין בעיה.

עריכה:

מצאתי 8)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?460138-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%A0%D7%94%D7%92-%D7%A9%D7%A0%D7%9E%D7%A6%D7%90-%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%9A-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%A8-%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%94

בעמוד 2 תמצא תרשים נהדר של זקנה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פעלת נכון ומנעת תאונה.

הפתרון היחיד לבעיה הזאת הוא לעשות רפורמה במערך הנהיגה בארץ וללמד בני 17 איך לנהוג בכביש ולא איך לעבור טסט.

ועד שהמשיח הזה יגיע, באמת לשים לב לתנועה מסביבך כשאתה רוצה לתת זכות קדימה להולכי רגל, ובמידת הצורך להפעיל את הצופר מספר פעמים כדי להוציא את הנהג שבנתיב השני מהנהיגה האוטומטית שלו. שמתי לב שנהגים כבר לא מתייחסים לאיתותים ודרוש צפצוף כדי להסב את תשומת הלב של נהגים בכביש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ומה תגידו על אלו שחונים בצד ימין שמסתיר את הצד הימין של מעבר החצייה?לא פחות מסוכן.

או כאלו שחונים את הרכבים שלהם ליד בניין וביציאה מהבניין מסתירים את שדה הראיה של המכוניות שצריכות להגיע משמאל.

כמו שאתה מבין, המשפט "מי נתן לכם רשיון " תקף להמון המון אנשים. אני כל היום על הכבישים, גם בעבודה וגם בפרטי , פשוט גועל נפש של נהגים ומסוכן לא פחות.

פורסם

כמו שנאמר למעלה, אם יש רכבים מאחוריי והם מספיק רחוקים, אני עוצר באמצע 2 הנתיבים.

אם אני עוצר בנתיב שלי, אני מסתכל במראות ונמצא בהיכון לצפור בתנאי שהרכבים בנתיב השני לא מתכוונים לעצור.

Cupra 280 2016

פורסם
ומה תגידו על אלו שחונים בצד ימין שמסתיר את הצד הימין של מעבר החצייה?לא פחות מסוכן.

או כאלו שחונים את הרכבים שלהם ליד בניין וביציאה מהבניין מסתירים את שדה הראיה של המכוניות שצריכות להגיע משמאל.

כמו שאתה מבין, המשפט "מי נתן לכם רשיון " תקף להמון המון אנשים. אני כל היום על הכבישים, גם בעבודה וגם בפרטי , פשוט גועל נפש של נהגים ומסוכן לא פחות.

חניה בתחום מעבר חציה או במרחק של 12 מטרים ממנו היא אסורה, מי שחונה ומסתיר את מעבר החצייה עובר על החוק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מסכים שעדיף לא לעצור, אבל זה משחק סכום אפס, מישהו אחר יעצור או שהולך הרגל יעבור(כמו שקרה היום, הם חצו).

אני לא מצליח להבין נהגים. גם כשאני עובר במעבר חציה ואין אף אחד אני פותח 7 עיניים ומאט. איך בנאדם מעיז לעקוף על מעבר חציה כאשר הוא רואה רכב עומד? ולא סתם לעקוף לדהור!. לא עזרה העובדה שהוצאתי יד וסימנתי, לא עזרו הצפירות כשכבר זהיתי את הכוונה שלו לעקוף, הוא פשוט דהר. כך זה היה גם בפעמים הקודמות.

נראה לי שהדבר שאני צריך לעשות הוא לשכנע את אבא שלי להתקין ברכבים שלהם מצלמות, ובפעם הבאה שזה קורה לקפוץ למשטרה.

מה קורה אם אני פותח דלת כשאיזה דביל עוקף אותי והוא נכנס בדלת?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

נדמה כי את שני הדברים הראשונים שלומדים בשיעורי נהיגה, שמירה על הימין ומתן זכות קדימה להולכי רגל, כולם שוכחים רגע לאחר מבחן הרישוי, ובצדק. הרי זה לא נאכף, אף אחד בתקשורת לא מדבר על זה (פעם, מזמן, הייתה פרסומת על שמירה על הימין אך לא זוכר את הסלוגן), כולם לא מקפידים על זה אז...

פורסם

במידה והנתיבים לפני מעבר החצייה ללא רכבים, אזי כדאי שתבחר (אם אפשרי) בנתיב שהוא רחוק מהולך הרגל שעומד לחצות.

ואז כשהולך הרגל חוצה הוא יהיה תחילה בנתיב הגלוי כך שהוא יהיה נראה מרחוק. וכשהוא יגיע לנתיב שלך הוא יהיה מוגן.

• תוכן חדש...