Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי ואח שלי תמיד אומרים לי שאני קמצן, פה ושם אני מגלה מחבר כזה או אחר שגם אומר שאני מתקמצן על הטויוטה משום מה.

אם הייתי הולך לאח הגדול , כל הפורום היה מסמס לי כבר.

אני בנאדם מיוחד, אמרתי לכם כבר.:-)

רק שתדעו, זו אחת העדות הכי, אבל הכי מפנקות ומארחות אותך באוכל מפה ועד להודעה חדשה.

זה שנוצרו סטיגמות זה בגלל העדה של רועי.:lol:

• תגובות 239
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שירזי כנראה באמת פרסי, אבוטבול כנראה מרוקאי, אלפרון מצרי לפי וויקיפדיה. מולנר ורוזנשטיין אשכנזים. יש מספיק עבריינים רוסים. יש גרוזינים, יש קווקזים. בטוח פספסתי עוד מלא עדות. אין לאף אחד בלעדיות.

haranza - מה שכתבת:

מי שטוען לקיפוח חי כך וכנראה גם ימות כך, מנטליות של התמסכנות

זאת התמצית. יש לי חברים בני עדות המזרח, ואני מניח שזה שהם חברים שלי קשור למנטליות שלהם ולתכונות האופי שלהם (ומן הסתם של המשפחה בה גדלו) ולא לעדה שלהם. מי שרוצה - עושה. למזלי בעדה שלי התמסכנות נהוגה פחות, אם-כי גם זה קיים ואלה בדיוק האנשים שאני לא יכול למצוא אתם שפה משותפת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא הייתי, כי אני לא צופה בזבל עופות הזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

RK, הבעיה היא שרוב הגזענות כלפי המרוקאים נובעת מעצם זה שהם כביכול שולטים בפשע.

אתה לא יכול להתווכח איתי על זה, מספיק שיהיה כותרת בYNET על עבריין מרוקאי כזה או אחר , אתה תראה את התגובות.

אחר כך כשאני הולך למימונה כזאת או אחרת או שאני נדלק על מרוקאית אני אומר למה אנשים מדברים ככה על העדה הזו?

:roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תצחק, אבל אפילו הערבים הכי פליליים שלא פוחדים משום דבר כולל אללה מפחדים מהם. בקריות כבר מפחיד לבלות במועדונים\פאבים.

גם אם הייתי איש של מועדונים ואני הכי לא, לקריות בשביל זה לא הייתי הולך בחיים.

איזה בילוים יש בקריות? מועדון בקריות זה מועדון קרב רק במקום בראד פיט ואדוארד נורטון יש לך כל מיני ערסים.

אם לא דקרו מישהו ביום חמישי בלילה זה נחשב כישלון למועדון.

יש איזה מועדון של ערסים ליד חוצות המפרץ שהחליף שם כבר 3 פעמים, כל לילה עומדים שם ניידת ואמבולנס.

אפילו בקפה-קפה באח"י אילת אנשים עומדים בתור כדי להכנס ורבים מכות שם.

צריך לעשות סרט תיעודי על הערסים בקריות. איפה פרנקוס האנתרופולוג?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לכל מי שמיילל על אפליה, להזכירכם, אחד האנשים הראשונים בארץ (אם לא הראשון, אבל אני לא בקטע של הבנה בתקדימים משפטיים) שהוכנס לכלא על עבירות מיסים היה, אי שם בסוף שנות ה 80, בעלה של טובהלה (המעצבת) מאושיות האשכנזיות הצפון תל אביבית הצ"פונבונית".

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האמת?שכן. אני יכול להגיד לך שלוש עדות שיש בהן הכי פשע וכולם יהודים על הנייר.

אבל זה סתם יישמע גזעני כמו כל המדינה הזו.

שורה תחתונה, אהבת חינם ולא שנאת חינם. כל אחד מחפש לזיין אחד את השני במדינה הזו.

זה לא ישמע גזעני כלל. בא נגיד לרגע שמרבית העולם התחתון זה מרוקאים. האם זה אומר שמרבית העולם התחתון הם מרוקאים? בהחלט כן! זאת עובדה (בהתאם להנחה הראשונית)! האם זה אומר שמרבית המרוקאים הם עבריינים? ברור שלא!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בבוקר היה את זה

עכשיו יש את זה

מוטיב שחוזר על עצמו לא מעט ועולה גם בפעם הזו הינו חוסר ההתייחסות לעובדה שמדובר בעבריין מורשע.

הקלישאות בהן משתמשים הן אלו של קיפוח, מוצא, "אוי ואבוי מה קרה לאהוב ליבנו", פולחן אישיות וכן הלאה.

החוק אינו פרמטר בעניין. מגוחך כפליים העניין כשקלישאות אלו מגיעות מעבריינית מורשעת. מה זה קצת העלמת מס לעומת סחיטה בריאה באיומים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הבחור חשב שהוא מלך העולם, הצהיר על מספרים לא הגיוניים, אמר שמקבל צ'ק של 7,000 ש"ח בחודש וחיי כמו 700,000.

אם אתה גונב לפחות תעשה את זה בהגיון, אני לא אומר בחוכמה כי לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שצריך להכין סיפור כיסוי, רמת החיים שהוא חיי בה פשוט לא פרופרציונלית למה שהוא דיווח עליו. העונש החמור לא נובע מהיותו גנב, אלא גנב טיפש ויהיר, שלא רק שגנב בטיפשות, בנוסף לא הסכים להודות במעשיו ולא הסכים לעסקת טיעון כמו חלק מחבריו למקצוע.

בחיאת דינק, כל מי שבוכה פה על השד העדתי, על מה אתם מדברים בדיוק?! אם המקרה הזה הוא לא ההגדרה המדויקת של "היבריס" אני לא יודע מה כן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אדם בשם אלחי סלומון פרסם את הדברים הבאים:

״

לימור מרגולין-יחידי, אשר קרעה אתמול את קובי פרץ, הקלה מאד לפני שבוע ימים בעונשה של כנרת גיא-רון. פרט שולי: יורי גיא-רון, בעלה של כנרת, היה ראש לשכת עורכי הדין וחבר הוועדה לבחירת שופטים אשר בחרה את מרגולין-יחידי לכס המשפט...

בעבירה של גיא-רון - זיוף מסמכי תאגיד, היקף המרמה 5 מיליון ש"ח - העונש המרבי הוא 5 שנות מאסר. גזר הדין: עסקת טיעון, אבל מקלה מאד - 40,000 ש"ח ועבודות שירות מקוצרות. הסיבה להקלה: בנותיה הלוקות באוטיזם.

פרץ הואשם בהעלמת מס בסכום דומה. משפחת עוני ומצוקה, מכפר שלם, 12 אחים, הזמר מחזיק כלכלית את רובם, אבי המשפחה בתרדמת כבר שלוש שנים - כאן רק החוק היבש, ה"צדק". כאן זה 175,000 ש"ח, שנתיים מאסר.

"עדותו לא עוררה בי אמון", היא אמרה. התבוננו בתמונות. כולנו יודעים. מה הסיכוי שעדותו תעורר אצלה אמון? הבנה?״

מכל מקום, נראה לי שמערכת המשפט אצלנו התחרפנה לגמרי. כנראה מאז אותה אמירה אומללה של שי ניצן, השופטים החליטו להילחם באוכלוסיה. שנתיים מאסר? על מה? הוא רצח מישהו? אנס? אפילו אולמרט ישב פחות על מעשים חמורים בהרבה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בשנים האחרונות אנו עדים לתקיפה של סלבס, לעיתים על שטויות כמו במקרה של בר רפאלי

בחרת דוגמה ממש לא טובה, בר רפאלי יותר משיפה אלופת עולם בלהיות אדם עם אפס מוסר וטונות של חרא.

היה אפשר לראות את הניצנים לכך כשהתחתנה עם אדם שיכול להיות אבא\סבא שלה רק כדי להתחמק משירות צבאי, אחר כך הצהרות כוזבות על מרכז חיים בחו"ל למרות שהיא בכלל מתגוררת בישראל במטרה להתחמק מתשלום מס, רישום נכסיה על שם אנשים אחרים שוב כדי להתחמק מתשלומי מס, העתקות של בגדי מעצבים ומכירת ליין מועתק תחת המותג שלה.

אבל זה בסדר, היא בשכונה טובה עם אמא שמפחידה יותר מפיטבול שאומן לקרבות ואח שחתום על אחת האפליקציות הכי נחותות שיצאה אי פעם.

ילדה טובה מבית טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה זה הקשקוש הזה? אם מישהו לא רצח אז העונש לא יכול להיות כלא?

דוגמאות לעבירות כלכליות:

אברהם הירשזון, אשכנזי מדופלם שהיה אפילו שר, הורשע בגניבה של 4 מיליון ש"ח מכספי ההסתדרות. העונש: 5 וחצי שנים וקנס של 450 אלף ש"ח.

אהוד אולמרט, אין יותר נסיך אשכנזי מזה, הורשע בקבלת שוחד של 60 אלף ש"ח. העונש: שנה וחצי בכלא, קנס של 200 אלף ש"ח וחילוט של 60 אלף, כלומר הוא היה צריך להחזיר את הכסף שקיבל כשוחד בנוסף לקנס.

קובי פרץ הורשע בהעלמת מס שזה בדיוק כמו לגנוב. מדובר כאן על הכנסות של 5 מיליון ש"ח, כלומר גניבה של כ-2 עד 2.5 מיליון ש"ח.

במשך תקופה ארוכה הוא היה מבצע הופעות בשחור בלי קבלות ומכניס את הכסף לכספת בבנק, עליה לא דיווח (שיקר) גם כאשר כבר היה תחת חקירה של רשות המס ונדרש לספק הצהרת הון. לא מדובר על מעידה חד פעמית אלא פעולה מתמשכת שנמשכה כמה שנים. כל זאת, כמובן, לפי פסק הדין.

רבותי, קובי פרץ יצא בזול!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

קייזר - במקרה שהבאת הייתי בודק את הפרקליטות, לא את השופטת שקיבלה עסקת טיעון מבושלת.

וכידוע יש גם "עזרה הדדית" וקולגיאליות - עו"ד מסייע לעו"ד.

ד"א - מישהו יודע מה מוצאה של אותה גב' כנרת?

וכנראה שלגב' גיא רון היה יועץ שידע לנהל את העניינים והיא הבינה מה המהלך הנכון. לפרץ גם היתה הזדמנות והוא ויתר עליה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי הוא מזרחי מטומטם!!!!!

:)

סתם נו, הייתי חייב, חוץ מזה שמותר לי, אני חצי אשכנזי וחצי מזרחי ובמקרה שם משפחתה של אמי הינו פרץ, במקרה אמא של קובי פרץ היתה המטפלת של סבתא שלי(ששם משפחתה כאמור, פרץ...).

כל כך הרבה הצטרפויות מקרים.... ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...