Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה באמת לא יודע על איזה סגנון לבוש אני מדבר?

למשל כובע מצחיה, חולצה חצי פתוחה ושרשר תואם.

בדיוק הזכרת לי סטטוס שהצחיק אותי לפני כמה שנים בפייסוש, זה היה משהו כזה:

"וואו, אתה כזה חתיך שבאת עם משקפי שמש וכובע למועדון לילה, אמרה אף בחורה אי פעם".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 239
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הימצאות או אי הימצאות בני עדה מסויימת בתפקידים בכירים כמו ראש ממשלה לא קשורה בכלל לקיפוח.

אם למשל מזרחי היה עומד בראש המפלגה שקיבלה הכי הרבה מנדטים, בית המשפט היה אומר לו להעביר את התפקיד לחברו האשכנזי? איזה שטויות.

מבחינתי זה ממש מפגר להסתכל על זה כמדד לקיפוח.

ראש ממשלה היה כדוגמא. אפשר גם נשיא, שופט ועוד הרבה תפקידים אחרים שהם בעמדות משפיעות בחברה.

לפסול כניסה של אדם בגלל סגנון לבוש זה גרוע מאוד ומי שלא ראה את הכתבה לפני כמה שבועות בערוץ 10 על הבחור האתיופי פספס גזענות במיטבה.

פורסם

אז לדבריך כל אחד צריך להיכנס לכל מועדון ללא אבחנה?

אני לא יודע מה איתך אבל אם אני הולך לקונצרט בפארק למשל אני לא רוצה לידי מישהו עם בוקסה ושירי טראנס למשל ואם אני הולך למועדון אני לא רוצה לידי נרקומנים וערסים שהולכים מכות.

סגנון לבוש מעיד על השתייכות מנטלית ללא קשר למוצא. לא חסרים ערסים אשכנזים טהורים בדיוק כמו שלא חסר מזרחיים מעונבים.

תבדוק שוב את רשימנת השופטים והנשיאים ותראה שממש לא כולם אשכנזים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אז לדבריך כל אחד צריך להיכנס לכל מועדון ללא אבחנה?

אני בעד לגמרי.

אולי ככה המקומות המטומטמים האלה ייסגרו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשיאים שניים : אחד יצחק נבון משכמו ומעלה השני קצב מהפופיק למטה

רמטכ"ל: 2.5 משה לוי , גבי אשכנזי שאול מופז

נשיא בית המשפט העליון : עדיין לא , שופטים מזרחיים בבית המשפט העליון היו גם היו, וכך גם שופטים בכל הרמות האחרות

ראש ממשלה עדיין לא , שרים רבים כן גם בתפקידים בכירים ביותר

ראשי ערים בלי סוף.

ייתכן שאין מועמדים ראויים מזרחיים?

יש . למה יש תקרת זכוכית

ברור , כי המזרחיים לא חושבים שיש מועמדים ראויים כאלה , אז מה להם להלין על אפליה.

עובדה שלראשי ערים הם מצביעים בעד מועמד מזרחי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בטח רובכם קיבלתם בוואטסאפead864ed507a135ab8ee5755e3501e1c.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואולי בגלל שיטת המדד המפגרת הזו המקופחים יודעים שאם יהיה ראש ממשלה מזרחי כל הטענות על קיפוח הופכות ללא רלוונטיות וכבר לא יהיה להם סיבה להתקפח, יצטרכו ללכת להשקיע בחיים שלהם ולא לבכות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאיפה של בן גוריון הייתה שיהיה רמטכ"ל תימני.

לא הסתייע דווקא תימני.

מי שרוצה לראות אפליה יראה אפלייה מי שרוצה להתמסכן ולהפוך זאת למקצוע , הרשות נתונה בידו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קיפוח זה לא רק כאן ועכשיו.

כשתנאי התחלה שונים, התוצאות שונות.

אני לא חושב שאפשר להכחיש שהמזרחים קופחו בשנותיה הראשונות של המדינה, מה שגורר מציאות שבה לילדים של הילדים יש נקודת פתיחה פחות טובה.

כמה אנקדוטות אישיות:

סבתא שלי עלתה ממצריים. למדה שם בבי"ס אמריקאי ברמה גבוהה, אז היא שולטת היטב באנגלית ובצרפתית (וכמובן ערבית).

בארץ היא רצתה להיות מזכירה, אבל כולם פה הסבירו לה שאין לה סיכוי, בתור מזרחית. אז היא עבדה בתור תופרת כל חייה.

דוד שלי (הבן שלה), הוכוון אוטומטית לבי"ס מיקצועי, ללא בגרות, כי לשם היו שולחים ילדים מזרחיים. אחרי הצבא השלים בגרות ולמד באוניברסיטה (כך שברור שהיתה לו יכולת ללמוד בבי"ס עיוני).

מדברים על כן\לא ראש ממשלה מזרחי, אבל זה לא המדד. לאמריקאים יש נשיא שחור, אבל עדיין לילד שנולד עם צבע עור שחור, יש סיכוי גבוה פי כמה, מילד לבן, להגיע לכלא במהלך חייו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מסכים איתך לחלוטין, גם במשפחתי סיפורים דומים.

עם כל זה - קובי פרץ העלים מס ביודעין ובזדון ולכן ילך לכלא. אין קשר לעובדה שהוא ממוצא כזה או אחר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לכל אחד מותר להצביע למי שהוא רוצה ואני עושה ועשיתי את זה (בחרתי באולמרט, שרון וגם בכחלון).

אנע מדבר על בעיה שעיקרה בממסד ואתה הולך לכיוון האזרח הפשוט.

אבל הממסד מורכב מהעם, העם מחליט מי שולט פה. אתה לא יכול להגיד שהאזרח הפשוט הוא בסדר והממסד הוא ההפך הגמור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
נשיאים שניים : אחד יצחק נבון משכמו ומעלה השני קצב מהפופיק למטה

רמטכ"ל: 2.5 משה לוי , גבי אשכנזי שאול מופז

נשיא בית המשפט העליון : עדיין לא , שופטים מזרחיים בבית המשפט העליון היו גם היו, וכך גם שופטים בכל הרמות האחרות

ראש ממשלה עדיין לא , שרים רבים כן גם בתפקידים בכירים ביותר

ראשי ערים בלי סוף.

ייתכן שאין מועמדים ראויים מזרחיים?

יש . למה יש תקרת זכוכית

ברור , כי המזרחיים לא חושבים שיש מועמדים ראויים כאלה , אז מה להם להלין על אפליה.

עובדה שלראשי ערים הם מצביעים בעד מועמד מזרחי.

היית הולך גם על ראשי ועדים [emoji6]

למה עדיין לא היה נשיא בית משפט עליון מזרחי, למרות מספיק מועמדים לתפקיד? מי בוחר אותו? העם?

פורסם

מי היו המועמדים לנשיא העליון? האם אתה יודע איך נקבע נשיא העליון (רמז - אין מועמדים. זה הולך לפי גיל ופז"ם)? בלי קשר - מכל השופטים שיצא לי להופיע בפניהם אדמונד לוי ז"ל, לא הכי אשכנזי שבעולם, הוא זה שאני הכי מעריך וחש כלפיו וכלפי דרכו כבוד ויראת כבוד עצומים.

השאלה שלך מזכירה לי בדיחה רוסית ידועה:

בבית הספר למוזיקה יש 10 מקומות לכיתת הכינור ו-100 מועמדים. ישיבה אצל הרקטור:

סגן פטריוט - צריך לקחת 10 רוסים!

סגן קומוניסט - צריך לקחת 10 רוסים ויהודי 1!

סגן דמוקרט - צריך לקחת 5 רוסים ו-5 יהודים!

סגן יהודי - צריך לקחת 10 יהודים ורוסי 1!

הרקטור מסתכל עליהם ואומר - כולכם גזענים!

הם עונים לו - איך זה? אז מי צריך לקחת?

הרקטור עונה - את ה-10 שיודעים הכי טוב לנגן בכינור...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מכוון להודעה של אסף

^^^ לא החונטה האשכנזית

הנשיא נבחר מבין שופטי בית המשפט העליון, (ויש כידוע לך שופטים מזרחיים בבית המשפט העליון )

מינוי נשיא בית המשפט העליון[עריכת קוד מקור | עריכה]

לפי הוראות סעיף 4(א) לחוק יסוד: השפיטה, נשיא בית המשפט העליון ממונה על ידי נשיא המדינה, לפי בחירה של הוועדה לבחירת שופטים. נהוג שהבחירה נעשית בשיטת הסניוריטי, לפיה ממונה לנשיא השופט הוותיק ביותר המכהן בעת שהנשיא היוצא מסיים את תפקידו. לפיכך לשופט שמונה בגיל צעיר יש סיכוי רב יותר להתמנות בסופו של דבר לנשיא. שרי המשפטים חיים רמון[1] ודניאל פרידמן[2] פעלו כדי לבטל את שיטת הסניוריטי, אך זו נשארה על כנה.

ולשאלתך גם לכהונת יו"ר ועד הבית

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...