Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 239
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפילו החשבת הכללית היא עיראקית ,

אבל היא באמת מוכשרת .

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

היא מוכשרת אך היתה מעורבבת חזק מאוד (ביחד עם בעלה) במרכז הליכוד.

פורסם

בתור אחד שלמד איתה בתיכון , וגם הכיר אותה חברתית באותה תקופה ,אני יכול להעיד ממקור ראשון שהיא מוכשרת עד מאוד.

לגבי הערבוב שלה במרכז הליכוד , לדעתי כולנו מרווחים מכך.

בניגוד לזליכה שהיה הרבה יח"צ וקצת עבודה

היא הכל עבודה , מעט מאוד יח"צ. אתה ממש יכול לספור את הפעמים שהיא מופיעה בתקשורת , אבל עושה את העבודה מעולה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בניגוד לזליכה שהיה הרבה יח"צ וקצת עבודה

לדעתי, אתה טועה.

הוא היחידי שהסתובב עם נבוט ועשה שם סדר.

אחיו אגב, רו"ח עילוי שעזר לו להבין לא מעט מקרים שלא היו אמורים לקרות, ובגלל שניסה לתקנם זילכה חטף מהלומות ופיצוצים.

פורסם

יכול להיות ,

אבל דוגמא קטנה , שמשפחת נתניהו ביקשה להכליל את הוצאות הכלבה שלהם כחלק מהעלויות של המדינה ,

מיכל פשוט זרקה אותם , וטענה להוצאות אישיות.

הנושא עבר יחסית בשקט בלי הרבה בלאגן.

אם לעומתה היה יושב זליכה על הכיסא , אני בטוח שזה היה מלווה בלא מעט הדלפות לעיתונאים , ראיונות ועוד.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מסכן, כנראה גדל בלי אבא (אחרת היה מפיל הכל על האבא).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שבנימין בן אליעזר חלה פתאום בשוחדטיטיס, כנראה גם פרץ ימצא מוצא כלשהו מהעניין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

פואד חולה סכרת ונדרש לדיאליזה שלוש פעמים בשבוע. בנוסף משקלו לא מסייע במצבו , הוא באמת חולה ולא יכול לעמוד למשפט. ובשל הגיל הוא גם לא יכול לעבור השתלת כליה, מצבו בטטה, ולא ישתפר כנראה.

קובי פרץ לעומתו, בחור צעיר. וכנראה יכנס לכלא רק בשביל יראו ויראו. אולי אפילו לחודש.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא באמת פיזית רץ אז זה בסדר.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...