Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשיאים שניים : אחד יצחק נבון משכמו ומעלה השני קצב מהפופיק למטה

רמטכ"ל: 2.5 משה לוי , גבי אשכנזי שאול מופז

נשיא בית המשפט העליון : עדיין לא , שופטים מזרחיים בבית המשפט העליון היו גם היו, וכך גם שופטים בכל הרמות האחרות

ראש ממשלה עדיין לא , שרים רבים כן גם בתפקידים בכירים ביותר

ראשי ערים בלי סוף.

ייתכן שאין מועמדים ראויים מזרחיים?

יש . למה יש תקרת זכוכית

ברור , כי המזרחיים לא חושבים שיש מועמדים ראויים כאלה , אז מה להם להלין על אפליה.

עובדה שלראשי ערים הם מצביעים בעד מועמד מזרחי.

אגב רמטכלים ממוצא מזרחי - סתם להשכלה - בניגוד לשם משפחתו שנשמע לנו מאד אשכנזי, גם הרמטכל הנוכחי איזנקוט ממוצא מזרחי. נדמה לי מרוקאי.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 239
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומספיק לך מקרה *אחד* בשביל דעה כזו מגובשת? הסטנדרטים שלך לסטטיסטיקה לא מי יודע מה חבוב... אולי זה בגלל שאתה מזרחי ולא יודע סטטיסטיקה? (אני צוחקקקקק וגם אני מזרחי מותר לי להשתמש בהומור שכן חוץ מהומור מה יהיה לנו בחיים מלבד מזוהר ארגוב בונה עולם ואישה להרביץ לה [שיט שוב עשיתי את זה קיצר הכל בהומור חוץ מהקטע עם הניתוח הסטטיסטי הוא באמת די מאעפן])

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם כבר בדיחות גזעניות, מה משותף לבת יענה וטיפוליטאית?

ראש קטן ותחת גדול.

גם לי מותר. גם אני מזרחי מדוכא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אגב רמטכלים ממוצא מזרחי - סתם להשכלה - בניגוד לשם משפחתו שנשמע לנו מאד אשכנזי, גם הרמטכל הנוכחי איזנקוט ממוצא מזרחי. נדמה לי מרוקאי.

Sent from my m2 note using Tapatalk

מרוקאי אסלי ועוד מטבריה

קולולולולולולולולו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רשמתי אותה בתחילת השרשור. המקרה קרה לאחי וכמו שכתבתי, מאותו הרגע תמה הנאיביות שלי בנושא.

את אחיך ניסו להעיף מבית ספר בצפון תל אביב בגלל שהוא מזרחי? ניחא.

נראה אותך נכנס לפנצ'ריה עם חזות של היפסטר חננה ולא משלם מס אשכנזים 200%. [emoji14]

וברצינות, לפני כמה שנים זה היה? אתה לא חושב שדברים השתנו מאז בחברה הישראלית?

גם אני מזרחי, למדתי בבתי ספר של דתיים ששם בכל הקשור לדת ומנהגים מנסים "לשכנז" את כולם ובכל זאת חוץ מכמה דעות של אנשים בודדים עם רגשי נחיתות בחיים לא הרגשתי קיפוח מאיזשהו גוף או מוסד. מצד שני, אף פעם לא ניסיתי להתאים את עצמי לסטיגמה המזרחית ולהראות (מעבר למראה הטבעי) או להתנהג בהתאם. זה כמו אושריקו, אם תסתובב עם 42 לדים, אותיות סיניות על רכב יפני וסאנרוף מזוייף אל תתפלא שמתייחסים אליך בהתאם.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
42 לדים שלי מה עשו לך ? אגב, אני יכול למכור אותם אם בא לך.:lol:

דווקא קיבלתי מחמאות מבחורות על הרכב, אני מרגיש טוב עם עצמי.:-D

אתה רואה? זאת אפליה! אתה מזרחי, אז קיבלת מחמאות. אם היית אשכנזי, כבר מזמן היית נותן בראש :-P

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גדול...אוהב אותך!:lol:

בכל מקרה, אם הוא כבר הזכיר את זה, אז אני אחפש את הלדים ואם מישהו רוצה אני אמכור לו אותם,42 לדים כל לד והם בצבע כחול חזק. בהצלחה עם השוטרים:-D.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שוטרים נמשכים ללדים כחולים כמו שהיתושים והברחשים נמשכים למנורה הכחולה שמחשמלת אותם. סאמק כל המשטרות האלה, הלכתי לראות סרט של אבי ביטר ולפצח גרעינים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא קיבלתי מחמאות מבחורות על הרכב, אני מרגיש טוב עם עצמי.:-D

עד שנסית להאיץ עד מאה ולמדוד.

אז כל ההרגשה הטובה הלכה.

אבל הי, תסתכל על הצד החיובי, ככל שהרכב איטי יותר לסובבים יש יותר זמן להסתכל ולהנות מיופיו ועיצובו היחודי בטוב טעם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אז כל ההרגשה הטובה הלכה.

אבל הי, תסתכל על הצד החיובי, ככל שהרכב איטי יותר לסובבים יש יותר זמן להסתכל ולהנות מיופיו ועיצובו היחודי בטוב טעם.

אני מזמין אותך ללחיצה יפה בלילה ולקחת סיבובים מהירים איתה... ה110 סוסים שלה יעיפו לך את הפוני.

פורסם

כן, כי הפרמטר היחיד למדד של כל רכב זה תאוצה בין אפס למאה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממזר נראה לי שלא הבנת את הרפרנס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מזל שאור פה.

ואושריקו, תודה על ההצעה אבל אני לא בטוח שאני בשל לחוויה קיצונית ומלאת אדרנלין שכזו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...