Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^ לול מי עושה racial profiling עכשיו? >.

אשכרה.

בוכים שאין ראש ממשלה מזרחי, מצביעים לאשכנזי.

WTF? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 239
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסתבר שהשופטת שגזרה על קובי פרץ מאסר היא לא אחרת מאשר כוכבת הילדים לימור הג'ינג'ית מהסדרה "חשבון פשוט" ששודרה בטלויזיה החינוכית בשנות השמונים.

מדובר בסדרת מופת שהספינוף שלה הביא לעולם את

.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אשכרה.

בוכים שאין ראש ממשלה מזרחי, מצביעים לאשכנזי.

WTF? :roll:

אני לא מצביע לראשות הממשלה לפי מוצא ואני ממש לא בוכה, אלא מעלה נקודה שממש לא נעימה להרבה אנשים- המדינה הזו גזענית ומי שלא רוצה להביט למציאות בעיניים, זו זכותו. בנוסף, אני חושב שגם לצדדים המופלים לרעה נותנים את ידם למצב.

פורסם
אני לא מצביע לראשות הממשלה לפי מוצא ואני ממש לא בוכה, אלא מעלה נקודה שממש לא נעימה להרבה אנשים- המדינה הזו גזענית ומי שלא רוצה להביט למציאות בעיניים, זו זכותו. בנוסף, אני חושב שגם לצדדים המופלים לרעה נותנים את ידם למצב.

מההודעה שלך הבנתי בעקיפין שאתה הצבעת למועמד אשכנזי? לך מותר?

אשכנזים הצביעו למועמד אשכנזי, להם אסור להצביע למועמד שהם בוחרים לא לפי מוצא?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
יכול להיות שהמזרחיים כל כך טיפשים שלא היה כאן ראש ממשלה מזרחי מאז קום המדינה?

ישנה איזו תקרת זכוכית שעד אליה יכולים המזרחים להגיע.

בוא נראה.

יש לך שר אוצר מזרחי (משה כחלון), שבישראל זאת רק מדרגה אחת מתחת לראש הממשלה (שאותה שר האוצר חולק עם שר הביטחון, והיה גם שר ביטחון מזרחי, עמיר פרץ).

היה נשיא מזרחי (משה קצב), שזה אומנם תפקיד ייצוגי, אבל פורמלית הוא מעל ראש הממשלה. אומנם נשיא שעדיף לשכוח, אבל הוא הביא את זה על עצמו, לא בגלל שדפקו אותו כי הוא מזרחי.

לא מספיק?

די עם השטות הזאת של קיפוח מזרחים, זה נגמר בערך בתחילת העליה מחבר העמים בסוף שנות ה80, כשמצאו עדה חדשה לקפח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מההודעה שלך הבנתי בעקיפין שאתה הצבעת למועמד אשכנזי? לך מותר?

אשכנזים הצביעו למועמד אשכנזי, להם אסור להצביע למועמד שהם בוחרים לא לפי מוצא?

לכל אחד מותר להצביע למי שהוא רוצה ואני עושה ועשיתי את זה (בחרתי באולמרט, שרון וגם בכחלון).

אנע מדבר על בעיה שעיקרה בממסד ואתה הולך לכיוון האזרח הפשוט.

פורסם
בוא נראה.

יש לך שר אוצר מזרחי (משה כחלון), שבישראל זאת רק מדרגה אחת מתחת לראש הממשלה (שאותה שר האוצר חולק עם שר הביטחון, והיה גם שר ביטחון מזרחי, עמיר פרץ).

היה נשיא מזרחי (משה קצב), שזה אומנם תפקיד ייצוגי, אבל פורמלית הוא מעל ראש הממשלה. אומנם נשיא שעדיף לשכוח, אבל הוא הביא את זה על עצמו, לא בגלל שדפקו אותו כי הוא מזרחי.

לא מספיק?

די עם השטות הזאת של קיפוח מזרחים, זה נגמר בערך בתחילת העליה מחבר העמים בסוף שנות ה80, כשמצאו עדה חדשה לקפח.

ממש בהלימה לכמות המזרחיים במדינה (אפילו שנתנו את הנשים כדוגמא, האחוז שלהן גבוה יותר).

תבדוק כמה נשיאים שהם לא מזרחיים היו מאז קום המדינה, כמה ראשי ממשלה, כמה רמטכ״לים, כמה שרי חוץ, שרי בטחון ותקבל פרופורציה.

מקרה אלי אוחנה והבית היהודי זכור לך?

כשמדברים בבוז על החרדים איפה הולכת רוב האש? בד״כ לש״ס ואלו שקוראים לחיילים ולשוטרים שלנו נאצים הרבה פחות זוכים לבוז שמגיע להם.

נדמה שאף צד לא יצליח לשכנע את השני, אז אפשר להסכים שאנחנו לא מסכימים.

פורסם

לא זכור לי שהיה שר אוצר או נשיא עולה מחבר העמים.

רק עכשיו יש לך את ליברמן שהציעו לו את התפקיד (גם כן גאווה גדולה, הולך לחמם עוד כיסא שלוש שנים,מקווה שישימו לו מזגן לפחות), וגם הוא הגיע בשנות ה70.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יאללה יאללה אם נשיא אשכנזי היה מוציא את המלאולאו שלו מול הפקידה היא היתה אומרת YAS PLZ אבל בגלל שהוא מזרחי היא השטנקרה עליו הפריג'ידית הזו מקווה שלבנים שלה לא יצא שיער בביתשחי וכולם יצחקו עליהם בבצפר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
חוץ מזה שמותר לי, אני חצי אשכנזי וחצי מזרחי ובמקרה שם משפחתה של אמי הינו פרץ, במקרה אמא של קובי פרץ היתה המטפלת של סבתא שלי(ששם משפחתה כאמור, פרץ...).

כל כך הרבה הצטרפויות מקרים.... ;)

וכולכם הייתם העוזרים של המלך :)

אני מסכים עם תגובותיו של רומן במיליון אחוז. יודעים מה, לא מיליון, מיליארד!

כשההורים שלי עלו לארץ היו מסביב הרבה חברים ובני משפחה שבחרו להתמסכן כל היום במקום לקחת את עצמם בידיים ולפעול. למזלי גדלתי במשפחה שלימדה אותי אחרת וההורים שלי היוו דוגמה מצוינת למוסר עבודה. כשאבא שלי היה אומר "מי שרוצה להסתדר, מסתדר" הוא גיבה את עצמו במעשים. רופא שיניים במקצועו שעובד ב-3 עבודות במקביל: מנקה רחובות ומציל בבריכה בימים ובלילות מתדלק. הכל במקביל. כנ"ל אמא ב2 עבודות, כנ"ל סבתא בת 60+ שעבדה כמנקה וחדרנית במלון וסבא בן 70+ שהיה מתדלק בלילה ובסופי שבוע מוכר ירקות בשוק. כמובן לא נשכח בני דודים שעבדו בבניין מגיל 12.

מנגד היו קרובי משפחה שכל היום מחזיקים את הפ*ן ביד אחת ובקבוק וודקה ביד שנייה ובוכים שהאשכנזים/מזרחים/מדינה לא נותנים להם לחיות בכבוד. אני עם הצדדים הללו ניתקתי קשרים מזמן ולא מתכוון לחדש אותם בעתיד הקרוב או הרחוק.

אז כן, אני מבין את רומן במיליון אחוז, מסכים אתו ומזדהה עם דעתו והמנטליות שלו. הדבר שאני הכי שונא זה התמסכנות ורחמים עצמיים.

מי שרוצה להסתדר, מסתדר.

מתוך כ-8 חברים קרובים, 3 מזרחיים ובמקרה כל השלושה מרוויחים הכי הרבה בחבורה. איזה קטע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
ממש בהלימה לכמות המזרחיים במדינה (אפילו שנתנו את הנשים כדוגמא, האחוז שלהן גבוה יותר).

תבדוק כמה נשיאים שהם לא מזרחיים היו מאז קום המדינה, כמה ראשי ממשלה, כמה רמטכ״לים, כמה שרי חוץ, שרי בטחון ותקבל פרופורציה.

ולמה אתה כלכך בטוח שזה בגלל אפליה?

אולי פשוט שאר נציגי העדה לא רוצים\מתאימים\מתאמצים מספיק?

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
מתוך כ-8 חברים קרובים, 3 מזרחיים ובמקרה כל השלושה מרוויחים הכי הרבה בחבורה. איזה קטע.

ככה זה כשלא משלמים מס על הפרוטקשן שגובים מאשכנזים חפים מפשע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תסביר לי סגנון לבוש אמור למנוע ממך/ ממני להיכנס למועדון?

אתה לא חושב שלצבע העור אין השפעה?

אתה באמת לא יודע על איזה סגנון לבוש אני מדבר?

למשל כובע מצחיה, חולצה חצי פתוחה ושרשר תואם.

לא מעט מזרחיים הגיעו לדרגים הכי גבוהים במדינה. תשובה, אליהו ורבים נוספים ממש לא אשכנזים.

היו לנו את מופז כמועמד לראשות הממשלה (ונתצי אותו כדוגמא כי אין סיכוי שאפילו אתה תחשוב שאם הוא היה אשכנזי היה לו סיכוי), הנשיא נבון ממש לא אשכנזי, כחלון, שיטרית, משה ניסים, פואד, דויד לוי יעוד רבים אחרים הגיעו לתפקידים בכירים גם במערכת הפיליטית. נכון שהם לא הגיעו להיות אחד מ 14 ראשי הממשלה שלנו אבל הגיעו רחוק מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הימצאות או אי הימצאות בני עדה מסויימת בתפקידים בכירים כמו ראש ממשלה לא קשורה בכלל לקיפוח.

אם למשל מזרחי היה עומד בראש המפלגה שקיבלה הכי הרבה מנדטים, בית המשפט היה אומר לו להעביר את התפקיד לחברו האשכנזי? איזה שטויות.

מבחינתי זה ממש מפגר להסתכל על זה כמדד לקיפוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לא ברור וממש לא בטוח שהגיוני.

כשאזרח נשלח לכלא הוא משלם בכך את חובו לחברה.

בהחלט הגיוני שהוא נכנס לכלא ומשלם את אותו קנס שנגזר עליו מבלי לשלם את אותם סכומים שהעלים ואותם בדרך כלל יהיה קשה לאתר כי סביר להניח שהכסף הזה לא בדיוק יושב בחשבון הבנק שלו.

יחד עם זאת אני משער שיכולה להיות אפשרות של עסקת טיעון במסגרתה יודה באישומים נגדו ויחזיר את הכספים בתמורה לעונש מופחת אבל בכל אופן זה לא המקרה שכן הוא לא הודה באישומים.

בניגוד לדבריך, ברור מעל כל ספק שהוא עדיין צריך להשיב את מלוא הסכום שהעלים (ולכן זה גם לא צויין בשום מקום, כי אין צורך לציין את זה וזה לא קשור להליך הפלילי).

אין קשר בין הפן הפלילי ו"תשלום החוב לחברה" לבין החוב לרשות המיסים, שהוא חוב אזרחי לכל דבר ועניין.

אם שדדת בנק וישבת בכלא, אתה לא צריך להשיב את הכסף?

יחד עם זאת, אכן ייתכן שאין לו את הכסף במקומות שרשות המיסים יכולה להניח עליהם את היד, ובמקרה כזה יכול להיות שהיא תגיע איתו להסדר שהוא ישלם פחות. אבל זה לא קשור בכלל להליך הפלילי ולתוצאותיו.

אם היה מדובר באדם שיש לו נכסים נזילים ששווים את החוב, אין סיכוי שרשות המיסים הייתה מוותרת.

עריכה אחרונה על ידי mogo

• תוכן חדש...