Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי עיר מעורבת זה יהודים וערבים.

כנראה מהמקום הכ"כ מקופח הזה שאתה בא ממנו (מקום מנטלי, לא גאוגרפי), מעורבת זה כ"שאשכנזי מניאק" קונה "לכם" נכס בשכונה, כי אחרת אני לא מצליח להבין מה זה "מעורבת".

איזו עיר בישראל היא לא "מעורבת"?

מיציתי את הדיון איתך.

כ"כ נכון!

רמלה היא עיר מספיק ״מעורבת״ מבחינתך?

אני ממש לא מרגיש ממורמר והתקדמתי בחיים שלי.

אני מנש מכנה אף אשכנזי ״מנייאק״, או רוסי, או כל דבר אחר, אבל נוח לך ללכת לקטע של ״המקופח״.

תאמין לי שאני מוקף מספיק אנשים מכל הגוונים ואין לי בעיה עם אף אחד מהם, להיפך. יש עובדות בשטח שאף אחד לא התייחס אליהן.

• תגובות 239
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל נכון, בקיץ אני נראה עירקי...

.

אתה מגדל פרווה בקיץ?

קל מאוד לצעוק קיפוח אבל אם הזכירו עירקים אז גם הם "מזרחיים". העירקים הגיעו ברובם ממעמד גבוה מאוד לאוהלים אבל רובם לא ישבו לבכות שיקלטו אותם אלא קמו והתחילו לבנות לעצמם חיים.

סבתא שלי ניהלה בעירק מתפרה גדולה וסבא שלי היה סוחר והם באו מבית ענק עם משרתים וכל טוב (סירת המנוע הראשונה בחידקל היתה של סבא שלי). כשהם הגיעו לארץ סבא שלי עבד כשומר במפעל צד ברמת גן וסבתא שלי היתה סורגת ותופרת ומוכרת את הסחורה לחנויית. אבא שלי עובד מגיל 14 ועד היום וכך גם הדודים שלי. כולם בנו לעצמם חיים חדשים טובים בלי שום עזרה ובלי להתמסכן.

אני גם גדלתי בעיר "מזרחית" (רמת גן) ולא הרגשתי שום קיפוח גם כשעברתי לעיר "מעורבת" כמו ראשון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנה מאמר דעה מעניין בנושא הזה.

במיוחד הסוף, ואני מצטט:

ועד שזה יקרה, עוד מילה על אחי לספר התקבולים קובי פרץ: חוק המס אולי עמום, אבל החוק הפלילי לגמרי עקום. שנתיים מאסר בפועל? על מה? קובי פרץ מסוכן לחברה? למה לא קנס כספי, שיועיל לחברה? למה לא עבודות שירות, שיועילו לחברה? למה החברה צריכה לשלם מס נוסף, בדמות עלויות הכליאה של קובי פרץ, בגלל שקובי פרץ לא שילם מיסים לחברה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם הנקודה הזאת אני יכול להסכים, אבל טבעו של ההליך הפלילי הוא הענשה גם במובן הנוקם, כביכול בשם החברה. לדעתי, בעבירות כאלה, זה באמת לא במקום. אבל זה היה קורה גם אם הוא לא היה מזרחי. יתרה מכך, זה כנראה היה קורה אם הוא היה מקבל את עסקת הטיעון אשר אומרים שהוצעה לו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם כבר ציטוטים מגניבים:

לאחר צאת השופטת צעק אחד מהמלווים של פרץ לכיון לשכת השופטת: "אלוהים ישלם לך על זה. יש עבריין שנמצא עכשיו על יאכטה ואת תשלמי על זה. אני לא מפחד ממך ואת יכולה לרשום את זה. אני אח של קובי פרץ וגם אני מעלים מס".

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
+1

האם לדעתכם העונש "מספק" ? מעט מידי ? יותר מידי ?

האם למדינה שבה אנו חיים יש חלק בלהפוך חלק מאיתנו לעבריינים ? החל מזה שאין כאן אחד שנוסע על 80-90 בבין עירוני ובטח פה ושם עובר גם 50 בתוך העיר בכבישים שהם פתוחים לחלוטין, סלולים היטב, דו נתיביים.

ובהקשר לקובי פרץ - רמת המיסוי בארץ היא פסיכית בכל קנה מידה, זה הגיוני ?

איציק

לדעתי האישית , יצא בזול. למרות שאני לא בעד להעתיק הרבה דברים מארה"ב , הענישה שם על עבירות המס היא אחד מהדברים הטובים שיש שם.

תשאל את קובי אלכסנדר מיסד קומברס , שנאלץ לברוח עד נמביה ולשחד את הממשל שם בכדי לא להיות בכלא. להרבה שנים כנראה , על עבירות בסכומים יותר קטנים לדעתי.

אם כולם ישלמו את המס המגיע, המס הכללי יוכל לרדת, וגם המס העקיף יוכל לרדת .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא יכול להגיש בקשת חנינה, כי זה רק לחננות והוא מזרחי גאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נשים את קובי פרץ בצד לרגע, יש צד נוסף לפרשה הזאת והיא האמרגן שלו, שכנראה היה צדיק גדול בעצמו, כל כך צדיק שהפך לעד מדינה נגד קובי פרץ.

מקומם שהצדיק ירא שמים הזה יוצא מהסיפור ללא שום עונש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה בדיוק הקטע של עד מדינה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מאמר שטותי בעיני.

אף אחד לא נכנס לכלא על טעויות קטנות בהתנהלות מול רשויות המס.

קובי פרץ, לפי בית המשפט, העלים במודע ובאופן שיטתי מליוני שקלים ועל כך נשפט למאסר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

במיוחד הסוף, ואני מצטט:

ועד שזה יקרה, עוד מילה על אחי לספר התקבולים קובי פרץ: חוק המס אולי עמום, אבל החוק הפלילי לגמרי עקום. שנתיים מאסר בפועל? על מה? קובי פרץ מסוכן לחברה? למה לא קנס כספי, שיועיל לחברה? למה לא עבודות שירות, שיועילו לחברה? למה החברה צריכה לשלם מס נוסף, בדמות עלויות הכליאה של קובי פרץ, בגלל שקובי פרץ לא שילם מיסים לחברה?

החמרת הענישה מיועדת, בין השאר, לייצר הרתעה. מסתבר שב-OECD יש כרגע מגמה של החמרה בענישה על עבירות מס (לינק).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מאמר שטותי בעיני.

אף אחד לא נכנס לכלא על טעויות קטנות בהתנהלות מול רשויות המס.

קובי פרץ, לפי בית המשפט, העלים במודע ובאופן שיטתי מליוני שקלים ועל כך נשפט למאסר.

הוא צודק בזה שזה לא מדע מדויק והוא צודק בזה שכולם, במידה זו או אחרת, מעלימים מס. העניין הוא שאין דין לרשום כפכפי ים כביגוד מקצועי כדין להעלים 5-6 מיליון זוזים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

השאלה היא מה המדינה מרוויחה בזה שקובי פרץ נכנס לכלא (?).

הרתעה ? לא נראה לי. זה אולי יעבוד לכמה ימים ואז אנשים ישכחו או ימצאו פטנטים אחרים איך לא להגיע למצב הזה.

יקבלו את מלוא הסכום שמגיע למדינה ממיסים ? גם לא.

יגדילו לעצמם את ההוצאות (בגין כליאה של אסיר נוסף) ? כן - כנראה.

תחושת נקם של המערכת באזרח ? כן - כנראה.

מבחינת הטבה עם מצבה הכלכלי של מדינת ישראל, הם לא השיגו כלום...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תחושת נקם של המערכת באזרח ? כן - כנראה.

רק זה. ההרתעה מינימאלית, פשוט אנשים יזהרו יותר ותכנוני המס יהיו קפדניים יותר. זה הכל.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...