Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא צריך לדבר אחרת, אתה אומר שאתה פדנאט אבל מתפשר על שלמות(לא משנה מרחק נשיקה מרחק יריקה). בעצמך אמרת שזה לא מושלם, לא המצאתי כלום ולא מעניין אותי גם, דיברתי על מה שקרה ליוגב בלבד.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי כדי שיוגב יראה לו שיש כאן מקום שהוא מפורסם כאן ולא לטובה.

איך האנשים האלה פותחים עסקים איך !

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
הקלטת שיחות אין לי זה אייפון

היופי שאחריי שיחות דיברתי איתו בוואטסאפ לאמת הכל

יש הכל כתוב בטלפון

הוא טוען שאני סחטן וחוצפן

העבודה ללא קבלה כי המחיר היה ממש אטרקטיבי בלי

אבל יש לי אסמכתא כתובה שלו על העניין האחריות

וגם התכתבות בוואטסאפ

סיכוי טוב שהוא מרשה לעצמו להתנהג ככה כי זו עבודה בלי חשבונית או כי זה מחיר זול ממה שהוא לוקח בדרך כלל,

מעיין לקוח שנדחף לו 'על הדרך'.

כמובן שזה לא מצדיק את ההתנהגות הזאת, אבל כשזו עבודה בלי קבלה, יותר קשה להאשים אותו, אתה לוקח סיכון

בעצם זה שהסכמת לעשות את זה.

לי יש מוסכניק ליד הבית, הכל אצלו בלי קבלות, אני מודע לכך שאם משהו ידפק, אין לי שום קייס או אחריות, הכל מסתמך על 'מילה', לכן הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לפרסם בכל מני מקומות את העבודה הירודה הזאת, וזהו.

פורסם

לא כל כך נכון

יש לי עדיין מכתב רשום ממנו על מס׳ שנות אחריות על העבודה

יש לי התכתבויות איתו בוואטסאפ על העבודה.

שתבינו אני אפילו לא רב איתו או מלכלך בשיחות איתו, הוא פשוט לא קולט שהעבודה שלו פח.

עדיין בטוח שאין מושלם ומה שקיבלתי פצצה!!

נראה עכשיו אני כבר במצב פרנציפ!!

אלך עד הסוף אפילו תביעה בקטנות, אפילו אפתח עליו במס הכנסה הכל מהכל

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

קרה לי אותו מקרה בעבר, המתקין אמר לי "תשאיר 24 שעות בשמש וזה ייראה מושלם".

בסופו של יום לא מושלם ולא נעליים...

לצערי במקרה שלי הבחור פשוט התנדף ואשכרה הייתי צריך להפוך לחוקר פרטי כדי להחזיר אלי את הכסף (וזה היה מתוך עיקרון, הזמן שהשקעתי עלה לי יותר מכמה מאות שקלים)

העבודה שהבחור עשה על הרכב שלך פשוט גרועה- ויש לא מעט מתקינים שמגיעים לתוצאה מושלמת.

למזלך גם לא קיבלת קבלה- האחריות על בעל העסק ולא עליך וגם המקום עובד ויש למי לחזור עם דרישה לתיקון.

במקומך הייתי משאיר את הרכב בכניסה, זורק את המפתחות ואומר לו תקרא לי כאשר הרכב מוכן ובמצב לא פחות ממושלם.

הוא עדיין לא מוכן? פתח תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בכמה עשרות שקלים, ותראה איזה יופי אתה מקבל עבודה חוזרת עם רכב מושלם או את הכסף בחזרה.

*חשוב לציין, לא מכיר את בעל העסק הנ"ל ואין לי מושג מה רמת העבודות שלו בכללי- אבל העבודה הזו פשוט בושה.

אבל, בעל מקצוע שגם נותן לרכב לצאת במצב כזה וגם לא מוכן לקחת אחריות לאחר מכן, הפסיד אותי בתור לקוח פוטנציאלי שעושה חלונות 3-7 פעמים בשנה לרכבים שלו.

פורסם

טוב

ביקרתי אצלו בעסק אתמול כי הוא לא עונה למס׳ שלי, היה רכב שעבד עליו עם בעל הרכב המזל שלו שאני מכבד אנשים ולא צעקתי ועשיתי בלאגן, מסכן בעל הרכב אם הוא קורא את ההודעות

פה שיבין גם העבודה שהוא עשה לו פגומה החיתוך של החלון האחורי כושל אצלו ברמות מקווה שהלקוח ישים לב גם.

חברים מסתבר שבעל העסק אלון חושב שהעבודה שלו מושלמת כאין שני לה.

עזבו שמצאתי בחיפוש קצר עוד פאקים רציניים, הוא עם הראש בקיר מוכן לזכות 250 שח.

אוקיי אני ממשיך הלאה בסיפור הכי רחוק שאוכל.

פשוט מצער אותי שעסקים שעדיין קטנים מתנהגים ככה, יש לי הכל בהודעות מולו שהוא מאשר ששולם 1250 שח, והעבודה בוצע אצלו.

משפט תביעות קטנות

חברים תבדקו טוב טוב עבודות כאלו

פורסם

שניה שניה, אני בשוק כמו אריק.

שילמת 1250שח לבחור בלי סדנה ושם רציני ועוד יותר מזה בסכום הזה לא לקחת חשבונית?!?.

אשריקו, נשמח לעידכון ממך, זה המחירים של הבחור?.

שמע במחירים האלה חבל שלא הרמת טיפלה את הסכום והשחרת בלייזר.

נראה לי קצת חוצפה המחיר.

אמרתם שיש לבחור פייסבוק, אז למה לא תפרסם שם את הכל?.

בתביעות קטנות אני לא יודע מה בדיוק יצא לך, על מה תתבע?, ומס הכנסה נו באמת, בוא נלך גם למכון רישוי שיגיד לך שהיה אסור לך לעשות מקדימה

פורסם

שמע, זה פלוס מינוס המחירים להשחרה לרכב משפחתי לכל השמשות מלבד הקדמית עם חומר איכותי.

וזה בסדנאות נחשבות עם שם וגם וותק ועבודה ברמה גבוהה מאוד.

לא אצל מישהו לא מוכר ועם עבודה כזו.

לי עלה כל הרכב 900 שקל אצל pdr plus והעבודה ברמה גבוהה בהרבה מהבחור הזה.

והרכב שלי סופר מיני לא משפחתי.

לייזר זה לדעתי לא אופציה עדיפה בכלל כי צריך לפרק שמשות.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הבעיה בלייזר זה הסימנים שנשארים על החלונות וקשים לניקוי מבפנים, מניסיון.

מי דיבר על מס הכנסה?!, שזאת גם אפשרות לפרק עסק.

אתבע על כסף ששולם ועבודה לא מושלמת בלשון המעטה, והוא גם לא מוכן לתקן.

פורסם (נערך)

לי היה צריך לעלות 400 שקל לחלון אחורי של ציפוי חניתה קוטלב (אחד הטובים בעולם). הגעתי אליו עם חלון בעייתי מבפנים עם מיליון מדבקות וחומרים הזויים שאולי היו מאז שאמא שלי קנתה את הטויוטה הזו בשנת 2002 אז המחיר עלה טיפה.

דגיגון.jpg

הנה תמונה של העבודה בדיוק באותו יום של העבודה ללא אפקטים.

בתמונה הקטנה למעלה החשכתי טיפה אך עדיין זה אותו דבר בעיקרון.

כן יש לי מעט בועות ופאקים ממש קטנים, כמו שאתם שמים לב רוב האנשים לא היו מתייחסים לזה ורואים את זה ממש אבל ממש מקרוב.

YdSCq6E.jpg

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

מצער לשמוע על מקרים כאלה.

לצערי עם הרכב הנוכחי הרבה דברים התפקששו כי העדפתי ללכת על הזול ועל הקרוב בלי לבדוק יותר מידי דברים מסביב.

עלה לי כפול אחר כך ובכלל התחושה הזאת לא נעימה.

מקווה שדברים יסתדרו!

פורסם

חבר'ה, נכון שמדובר פה על בנאדם ששילם למעלה מ1000 שקל ויצאה לו חרא עבודה, זאת עובדה ורק טיפש ינסה להכחיש עם התמונות האלו.

אבל לדעתי לבוא ולהגיד שהבנאדם לא מוכר, חאפר רציני ודברים כאלו בגלל העבודה הזו היא טעות.

את אלון מכירים המון זמן והיו עליו המון המלצות ברחבי הרשת , הוא היה מבצע לחברי פורום של סיאט ופלוצווגנים חלונות כהים והיו עליו המון המלצות.

בנוסף יש לו בפייסבוק המון עבודות שנראות יותר ממושלמות ועל רכבים שהטויוטה שלי שווה 4 שקל בסופר קופיקס ואפילו לא 5 שקל.

ברוב המקרים פאשלות כאלו קורות דווקא אצל אלו שמתקינים הכל ומפרסמים את עצמם מהבוקר עד הלילה!

יש לי נסיון, כן.

כיום, במידה ואחליף רכב מתישהו בעזרת השם, יש לי כבר מקומות שאני יודע לאן ללכת ולמי לפנות כדי לא לחזור על עבודות פעמיים או כדי לא להתבאס שהחומר לא מסנן כלום למרות שהוא מותקן ב100 אחוז מושלמות.

• תוכן חדש...