Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגדול מה ההבדל בין DSG לאוטומט ,אם אני רואה שתי רכבים זהים של JETTA ,מה עדיף DSG או אוטומט? אגב הרכב הוא יד ראשונה ליסינג ,יד שנייה פרטי ,ק"מ נמוך 89 אלף ,שזה די יפה לחמש שנים וחודשיים.הוא דורש 43K

עריכה אחרונה על ידי Rony999
אני לא מקבל עידכון במייל אם מישהו מגיב לי
פורסם

בהנחה וזה dsg עם 6 הילוכים - חד משמעתי dsg.

אם זה 7 הילוכים אז מבחינת שימושיות וחסכון הdsg. מבחינת אמינות עדיף האוטומטי עקב הבעיות של הdsg.

אני הייתי קונה אוטומטי רגיל.

פורסם

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל אני לא חושב שיש בכלל ג'טה עם DSG6.

ה DSG6 היה באופן גורף עד שנת 2008, ומאז הוא נמצא רק במנועים הגדולים יותר. אלו של 2 ליטר.

הג'טה ממה שזכור לי, לא קיימת בכלל עם מנוע 2 ליטר, והיא קיבלה גיר DSG7 בלבד. (שוב, תקנו אותי אם אני טועה).

הבדלים בין אוטומט ל DSG?

DSG הוא בעצם גיר ידני לכל דבר, כאשר במקום שהנהג יעביר הילוכים, הרכב עושה זאת במקומו. כמו בגירים רובוטיים.

העניין הוא שב DSG יש שני קלאצ'ים, שאחראים לסירוגין על המעבר להילוך הבא...

אם קלאץ' אחד אחראי על הילוכים 1,3,5,7... השני יהיה אחראי על 2,4,6..

מעבר לזה, גיר DSG אמור להיות גם חסכוני יותר מאוטומט "רגיל".

פות"ש, עשה חיפוש על DSG7. נכתב רבות עליו, על צרותיו ועל אמינותו.

פורסם

DSG6 בג'טה הגיע עם מנוע 1.4 טורבו ו-140 כ"ס וגם עם מנוע 1.9 טורבו דיזל.

במנועי 1.6 היה גיר אוטומטי רגיל עם 6 הילוכים עד 2009 ואז הוא הוחלף ל-DSG7.

פורסם

מה1.4 160 כ״ס בכל מקרה הייתי נמנע.

הdsg7 אמור להיות חסכוני יותר גם מגיר ידני ולהציע ביצועים עדיפים ממנו.

בפועל - האמינות שהוא מציע, בייחוד במודלים האלו בעייתית. נעשו מספר קריאות שירות כאלו והוחלפו ברוב הרכבים המצמדים, המכטרוניק והשמן - הבעיות לא נפתרו לחלוטין.

בהינתן עסקה טובה ורכב שמור שעבר החלפת מצמדים לפני פרק זמן לא ארוך, אולי הייתי שוקל.

אבל אם כבר גטה - הייתי לחלוטין מעדיף אחת 1.6 אומ2.0 עם גיר 6 הילוכים או דיזלית.

פורסם

BENCL100: לא נוסע הרבה ,לא מאמין שאגיע ל-20 אלף בשנה, איזה הילוכים יש ל: 2.0FSI?

NAKAMICI: זה לא 160 כוחות סוס בכל מקרה ,זה 105 כ"ס ,1600 סמק ,

תומרובין ומייק : הרכב 2011 ו-1600 סמ"ק אז כנראה שזה : DSG7

פורסם

ל-2 ליטר יש גיר אוטומטי 6 הילוכים כמו שהיה ב-1.6 לפני ה-DSG.

הרכב שראית הוא בטוח DSG7 אם הוא מ-2011.

דגמי ה-2 ליטר לא נמכרו בכמויות כך שלא נשארו הרבה כאלה במצב טוב. אם ביצועים הם לא בראש מעינייך אפשר להסתפק ב-1.6 טיפטרוניק. החסרונות שלו הם ביצועים מעט עצלים ומנוע רועש בסל"ד גבוה.

פורסם

תודה מייק: אתמול הרכב לא הניע בכלל ,כי עומד שם יותר מחודש בחנייה בנתניה והבעלים לא גר באיזור, ניסינו להתניע עם כבלים ולא הצלחנו , הבעלים יתקשר מחר בבוקר לחברת שגריר ויגררו לחשמלאי רכב לבדוק או להחליף מצבר. :shock:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני רק אוסיף לגבי הגיר האוטומטי חוויות משלי .

ב 2012 קניתי גולף 2.0 שנת 2006 עם גיר אוטומטי רגיל.

הרכב היה עם 79K ק''מ , ב 84K הגיר התחיל להחליק ונאלצתי להחליף בלוק שסתומים (מוח גיר)

בעלות של 8000 שקל.

ככה שלא היית אומר שהגיר סופר אמין

עריכה אחרונה על ידי zxcdsaqwe12345
  • תוכן חדש...