Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע מה - קיבלתי.

תגיד אותו דבר על וולבו XC90 החדשה?

ב.מ.וו i8?

מרדצס S400 hybrid?

לקסוס על מגוון דגמיה?

אני מנחש שלא כולן גרועות לנהיגה, חלקן אפילו יותר טובות מהרכב שלך.

ואם נחזור לנושא - כל ההתלהבות על פסגת הקידמה הטכנולוגית בדמות טורבו עם מניפה משתנה זה בבל"ת. כבר השיגו צריכת דלק טובה יותר בדרך קצת יותר מתקדמת, ואפילו הצליחו לשמור על חדוות הנהיגה.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע מה משותף לכולן ?

כולן עממיות להפליא..

לא טענתי לרגע שהטכנולוגיה ההיברידית אינה נכונה או לא הוכיחה עצמה.

רק ישנן מכוניות שהיא פשוט אינה מתאימה להן - ספורטיביות למשל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לגבי הזיופים - מסתבר שזה נחלתם של לא מעט יצרנים. האחרונים שנתפסו הם פיאט ולפניהם מיצובישי.

זיו - לדעתי זה לא נכון להגיד שב2016 בנזין זה פאסה, כי הרוב המוחלט של הרכבים שנמכרים כחדשים בארץ הם רכבי בנזין ולמרות שנתח השוק של ההיברידיות גדל כל הזמן - עדיין באחוזים לדעתי הם בעיקר קוריוז.

פורסם
מעניין איזו תיבה תשודך למנועים הבכירים עם 30 וקצת קג"מ- הרי ה-DSG7 מוגבלת ל-25.4 קג"מ...

אולי DSG10? אולי גרסא משופרת על DSG7? מישהו יודע?

התיבה הבעיתית היא DQ200. קיימת תיבת 7 הילוכים בשם DQ500 שמוגבלת ב-60 קג"מ.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אלו רק היצרנים שנתפסו, הזיופים הם נחלתם של כל אחד ואחד מהיצרנים בכל מה שנוגע לנתוני צריכה (את זה קל לראות בהשוואת נתון הצריכה המוצהר למה שקורה בחיים האמיתיים) וכנראה שברוב המכריע, אם לא בכולם בנתוני פליטת המזהמים.

זה רק ענין של זמן עד שהכל יחשף לשמש.

פורסם
התיבה הבעיתית היא DQ200. קיימת תיבת 7 הילוכים בשם DQ500 שמוגבלת ב-60 קג"מ.

caec5b23d861d029db61e3b85cae5e7a.jpg

מה ההבדל בין תיבות ההילוכים הרטובות שלהן 7 הילוכים? דגמים שונים למומנטים שונים (נניח פאסאט BiTDI מול היחידה מחומשת הצילינדרים בדגמי ה-RS של אודי?)

פורסם
מנועי דיזל כבר המון זמן מגיעים עם טורבו מהסוג הזה

הרבה מהדברים האלה הפכו למיינסטרים בדיזלים לפני שהם התחילו לחלחל למנועי בנזין - מגדשי טורבו, אינטרקולרים, הזרקה ישירה, יחסי דחיסה גבוהים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הרבה מהדברים האלה הפכו למיינסטרים בדיזלים לפני שהם התחילו לחלחל למנועי בנזין - מגדשי טורבו, אינטרקולרים, הזרקה ישירה, יחסי דחיסה גבוהים

זה מה שאני אומר, מה כל כך מיוחד פה? כולה לקחו משהו שכבר קיים והטמיעו אותו במנוע בנזין.

דרך אגב, הTWINSCROLL עושה בעצם את אותו הדבר פחות או יותר.

אני מחכה שיכניסו טורבו שהוא גם חשמלי, דומה למה שיש בפורמולה רק אחד כזה שמיועד לעבוד מעבר לרק בין ישורות, ככה יתאפשר לקבל גדישה מקסימלית בכל סל"ד ובלי דיליי.

They are trying to ban me...

פורסם

ברור.

מנוע דיזל אינו יכול לפעול ללא יחס דחיסה גבוה לפחות פי 2.5 משל מנוע בנזין, כי אחרת האוויר בתאי השריפה לא יתחמם מספיק.

הזרקה ישירה בדיזל פשוטה לאין ערוך מאחר והסולר אינו דליק כמו הבנזין.

מגדש טורבו הוא צורך כמעט חיוני במנועי דיזל, מאחר ולחצי האוויר והעבודה גבוהים בהרבה מבמנוע בנזין.

גם כאן קבוצת VAG היתה חלוצה, והצליחה להוציא הספקים מרשימים ממנועי דיזל קטנים יחסית, תודות לפיתוח הזרקה ישירה שהתאימה למנועי מכוניות פרטיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה טועה. אין גרסת 3 צילינדרים למנוע החדש,

חבל שאתה לא קורא כראוי לפני שאתה כותב.

בפוסט הראשון שלי בשרשור זה מופיע ציור ולידו כתוב "as 3 or 4 cylinder"

כלומר יש גירסת 3 צלינדרים למנוע החדש.

התמונה מציינת את מנוע ה-1.0 ליטר שלושה צילינדרים

אתה בטוח?

מה הגיון לצרף תמונה של מנוע 3 צילינדרים לכתבה שמתרכזת בגירסת 4 הצילינדרים?

יהודה

פורסם (נערך)
חבל שאתה לא קורא כראוי לפני שאתה כותב.

בפוסט הראשון שלי בשרשור זה מופיע ציור ולידו כתוב "as 3 or 4 cylinder"

כלומר יש גירסת 3 צלינדרים למנוע החדש.

אתה בטוח?

מה הגיון לצרף תמונה של מנוע 3 צילינדרים לכתבה שמתרכזת בגירסת 4 הצילינדרים?

יהודה

התמונה הזו היא סיכום של משפחת מנועי EA211 העדכנית, משפחת מנועים הכוללת כעת מנועים בנפחים של 1.0-1.5 ליטר, בהספקים של 60-177 כ"ס, עם הזרקה רק נקודתית או ישירה, עם מומנט מרבי של 9.7-30.9 קג"מ...

זה מה שבלבל אותך, אין כאן הצגה של גרסת שלושה צילינדרים למנוע החדש אלא פשוט "תמונה משפחתית" מתומצתת.

כיום משפחת מנועי EA211 כוללת:

1.0 ליטר MPI או TSI.

1.2 ליטר TSI.

1.4 ליטר TSI.

1.5 ליטר TSI EVO.

הגולף המחודשת האמורה להיות מוצגת לקראת סוף השנה, להערכתי תצויד כבר רק במנועי 1.0 או 1.5.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

אכן מעניין יהיה לראות את המגדש הזה במבחן המציאות, מקווה שלא יסבול ממחלות שיש לכמה מגדשים אחרים שיש

קובי

:-)

פורסם
יודע מה - קיבלתי.

תגיד אותו דבר על וולבו XC90 החדשה?

ב.מ.וו i8?

מרדצס S400 hybrid?

לקסוס על מגוון דגמיה?

אני מנחש שלא כולן גרועות לנהיגה, חלקן אפילו יותר טובות מהרכב שלך.

ההתייחסות שלי היתה ספציפית לפריוס, כמובן שיש רכבים הייברידים מצויינים, אני בטוח שחלקם טובים יותר מהרכב שלי.

אגב, לא ברור לי איך הרכב שלי מתקשר במשהו לדיון- הוא לא הייברידי, הוא בטח לא חסכוני, הוא ממש לא חדש ואפילו אבא שלי, שנהג עליו רק פעם אחת רוצה שאחליף אותו עקב גילו המופלג.

לא כל דבר שאני אומר על רכבים הינו בהשוואה או בהתייחס לרכב שלי ששווה פחות מעלות פריוס חדשה ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא טענתי לרגע שהטכנולוגיה ההיברידית אינה נכונה או לא הוכיחה עצמה.

רק ישנן מכוניות שהיא פשוט אינה מתאימה להן - ספורטיביות למשל.

הטענה שלך ממש לא נכונה.

mclaren p1

porsche 918

ferrari laferrari

וכנראה האחת שעושה את השימוש הכי טוב בטכנולוגיה ההיברידית - koenigsegg regera

לפי הכוכבות האלה ניתן לראות שהמכוניות הכי ספורטיביות שיש דווקא עושות שימוש בטכנולוגיה היברידית, מה שעשוי להראות על עתיד עולם הרכב הספורטיבי (גם היותר "ממוצע").

• תוכן חדש...