Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אז בהמשך לפוסט הקודם שלי, אני מאוד רוצה לקנות רכב בהקדם האפשרי, והיום עשיתי בפעם הראשונה סיבוב במגרשי מכוניות בפתח תקווה (איזור יכין סנטר).

קיבלתי הצעה מאחת הסוכנויות לרכב ניסן מיקרה (מהשכרה)

• שנת 2013
  • קילומטראז' 78,000 (זה יוצא 26,000 לשנה, די גבוה....)
  • מנוע 1,200
  • במחיר התחלתי של 49,000 ש''ח (ואמרו שעוד יוכלו להוריד במחיר)

בנוסף אקבל:

• טסט לשנה
  • אחריות מורחבת ל-3 לשנים (ללא השתתפות עצמית), כאשר בשנה הראשונה האחריות היא על עשרת המכלולים העיקריים ברכב, ובשנתיים הנוספות האחריות היא רק על מנוע וגיר.
  • התחייבות לטרייד אין אחרי 3 שנים
  • שובר מתנה ל-4 צמיגים
  • טסט לשנה

המחיר מתאים לי לתקציב, וחבילת ההטבות נשמעת טובה מאוד, אבל צירפתי להודעה 3 מסמכים שקיבלתי מהסוכנות, ואשמח לשמוע מה דעתכם על הנתונים (ראו 3 מסמכים מצורפים).

ועוד התלבטות שיש לי לגבי הרכב - העניין של הרעידות: באינטרנט רשום שהרכב מרעיש ורועד כשעוצרים ברמזורים. העניין הוא שנתנו לי היום לעשות נסיעת מבחן בניסן מיקרה אחרת (זו לא הניסן שהם מציעים לי לקנות, אלא רכב אחר מאותו הדגם שעדיין לא עבר טיפול), ואכן היו רעידות רוב הנסיעה. איש המכירות וטכנאי הרכבים שלהם אמר שיש בעיה ברצועה, ושזו בעיה שתתוקן). אבל בעקרון אני רוצה לקנות רכב לטווח ארוך, נניח אולי עשרים שנה..וזה נראה לי כמו עניין משמעותי.

תודה לכולם

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

הבדיקה מוזמנת ולא שווה את הנייר עליו היא מודפסת,

להזמין את הרכב זה הימור כי אם תיקח לבדיקה ויהיו בעיות או ינסו למשוך אותך באף עם המקדמה ויגידו לך שימצאו לך רכב מתאים/יתקנו ליקויים וכנראה שימשכו אותך עד שיוחזר הכסף, לא ממליץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שלום, אין לרכב הזה בעיות מיוחדות, עבר רק טיפולים. בהשבחה עבר תיקוני פחחות וצבע כדי שלא ייראו דפיקות.

לדעתי, המחיר גבוה מדי.

ביד 2 באותו המחיר אפשר למצוא מיקרה פרטית, יד ראשונה ועם פחות קילומטרים .

רכב מהשכרה מבחינתי רק בהפחתה גדולה במחיר.

הבדיקה הזאת של המוכר, לא מוותרים על בדיקה נוספת מטעמך ובמכון שאת בוחרת, במידה ותחליטי לרכוש את הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראשית אל תתקדמי מילימטר, לפני שאת רואה את הרכב "שלך". בלי מקדמות ובלי שטויות.

שנית, את מבקשת לנהוג על הרכב "שלך". לא על רכב דומה, לא על רכב "כמעט אותו הדבר", רק על הרכב שלך.

שלישית - את לוקחת את הרכב לבדיקה מטעמך במכון בדיקה שאינו המכון הכי קרוב למגרש, ושימי לב שיהיה מרשת מכוני בדיקה שונה מזו שבדקה את הרכב עבור חברת ההשכרה. התוצאות יהיו שונות מאוד.

אח"כ תחזרי לכאן ונוכל לסייע יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...