Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי נזילת שמן קטנה במנוע (אחרי שכבר החליפו גומיה) ומפעם לפעם אני ממלא שמן (בודק אחת לשבוע שבועיים גג),

בכל מקרה - היום בשיא "חוכמתי" מילאתי יותר מדי שמן מנוע, כ 1-2 ס"מ מעל הסימון המלא במדיד, שמתי לב שמילאתי יותר מדי שמן, הנעתי את המנוע ושמתי לב שהטורים פתאום ירדו אז נתתי קצת גז (1.5-2 סל"ד) ושמתי לב שמתחיל לצאת קצת עשן לבן מהמנוע (יש לציין שנשפך לי גם שמן מחוץ לפתח המילוי וניגבתי.. אולי גם זה קשור?)

אשמח לדעתכם,

מתן.

פורסם

כן...השמן בתא המנוע שנגע באיזורים חמים נישרף לו וזה יעבור מעצמו. 1-2 סמ לא ייחשב כחריג לכל הדעות אבל אם ביכולתך לארגן מזרק עם צינורית דקה אתה יכול לשאוב דרך פתח המדיד.

• תוכן חדש...