Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר ב206XS

אחרי נסיעה של חצי שעה עם הרבה פקקים הכל הרגיש בסדר

עד שהחנתי וחזרתי אחרי שעה והופ יש נזילה בגלגל האחורי בצד ימין...

בדקתי שמן ברקס והוא נשאר כמו שהוא...

אם זה עוזר הוחלף רפידות על ידי אסף מהכנופיה(קדמיות לא אחוריות) לפני שבוע+-...

חשוב לציין שלא נדלקה נורה.

IMG_20160405_181754.jpg

עריכה אחרונה על ידי admtaynov13?

PEUGEOT 206XS

פורסם
תבדוק את הבולם, אולי הנזילה משם.

אחי נכנסתי ממש מתחת לרכב ולא מצאתי את מקור הנזילה, אולי בכל זאת צריך עין מקצועית?

PEUGEOT 206XS

פורסם

נזילה ממשאבת קליפר של אותו גלגל.

לטפל מיידית!

יהיה צורך בשיפוץ קליפר או החלפה + החלפת רפידות אם נספגו בנוזל בלמים.

אלא אם זה כלב הטיל את מימיו על הגלגל, זה קורה לא מעט.

פורסם

יש מצב שבכלל כלב הטיל מימיו ולא נוזל ברקס ולא בטיח...תרגיש את הדוושה אם היא מרגישה לך אותו הדבר כמו תמיד ותפמפם עליה ושים לב אם מיפלס נוזל הבלמים יורד ואם לאחר כמה פימפומים הרטיבות שעל הגלגל גדלה.

פורסם

האמת קרה לי אותו תקלה בפגו 406 אבל בדופן החיצוני של הצמיג . והשתגעתי ממה זה נגרם . הנוזל ברקס נשאר אותו דבר גם אצלי , והיה מוסך שצחק עליי ואמר לי שכלב השתין לי על הגגלגל . בטיפול הוא הרים את הרכב ולא מצאנו .

פורסם

גם לי זה קרה, פעם ראשונה ראיתי, אמרתי כלב. פעם שניה ראיתי, אמרתי הכלב של אתמול. בדקתי מפלס נוזל בלמים - תקין.

למחרת עוד פעם כלב...מה, הוא כל כך אוהב את הגלגל שלי?

ואז הצצתי לתוך החישוק מבפנים וראיתי מלא סימני נזילה. משאבת בלם אחורית נזלה חזק.

עדיין לא הייתה ירידה גדולה במפלס בכוסית נוזל בלמים. אולי ירדו כמה מ"מ, ואת זה כמובן אי אפשר לראות כי מי זוכר כמה בדיוק היה לפני.

מה שאני אומר, בדיקת מפלס נוזל היא לא בדיקה מספיקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אין סיכוי שזה כלב, כי כלב לא יכנס מתחת לרכב כדי להשתין מאחורי הגלגל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסכן הכלב (שלא קיים כנראה) שאתם מאשימים אותו בהשתנה בציבור.

אולי זה חתולה ? הן דווקא אוהבות לשבת מתחת לרכב, למרות שלא ראיתי בחיים חתולה משתינה. :roll:

אתה מדבר על משהו שנראה כמו נזילה שקשורה למערכת הבלמים, אין משהו יותר דחוף מזה. אם יש ספק אז אין ספק.

יש מספיק מוסכים שירימו את הרכב ולא יקחו שקל על בדיקה, רק קצת זמן תפנה.

פורסם (נערך)

גם אני חשבתי שלא, אבל כלב יכול ומעדיף להשתין מהחלק החיצוני של הגלגל, והנוזל יזרום.

טוב להחזיק כפפות (לטקס/ניטריל למהדרין) ברכב למקרים כאלה, אבל לא רק למקרים כאלה. לא להתבייש למשש ולרחרח.

לנוזל בלמים שמנוניות וגוון שחרחר, לשתן של כלב גוון צהבהב ללא שמנוניות.

נ.ב. אפשר כמובן להתניע, לזוז מטר או פחות מזה, לפמפם את הברקס כשהמנוע מונע, ולראות אם הנזילה לא חוזרת על עצמה כאשר מוודאים שלא עובר כלב.

בכל מקרה לעקוב אחר נוזל הברקס, לוודא שנורת האזהרה תקינה (פועלת + בדיקת מצוף או לקצר את ההחיבור לוודא) + בדיקה בהקדם במוסך, כיוון שהנושא באמת לא צחוק!

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם (נערך)

לנוזל בלמים שמנוניות וגוון שחרחר, לשתן של כלב גוון צהבהב ללא שמנוניות.

בלי קשר לנושא השירשור, אם לנוזל בלם שלך יש גוון שחור תחליף אותו דחוף.

דווקא מבחינת צבע נוזל בלם תקין ופיפי ניראים אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

בודק שוב וקובע תור בכנופיה לפי הצורך. פעם אחרונה שבדקתי הייתה אתמול בלילה, ואולי משם נכנס לי ה"שחור", בכל מקרה הריח לא משאיר מקום לספק, גם לא השמנוניות הניתנת למישוש. בצבע יותר קשה להבחין אחרי שנזל על הג'אנט והאספלט.

פורסם

מהבולם זה לא(לא ראיתי את התמונה לפני), בכל מקרה נראה לא נראה לי שזה חתול.

טוב שבדקת בכלל, לי נזלה המשאבה בבלם האחורי והרגשתי את זה מאוד בעוצמת הבלימה ולא הייתה שום ירידה במפלס הנוזל.

• תוכן חדש...