Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו 1.25 אוט' - שרשור מתגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתי אדומות??

תתחדשו.

תודה!

לא בדיוק :)

2016-03-11 11.40.33.jpg

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגמרי, בליאנה היא פשוט לא יצאה עד הסוף החוצה, תופעה מוזרה.

תודה :)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחלה סיקור!

אני מעולם לא הייתי חסיד גדול של רכבי מיני (אם כי נהגתי על אחד תקופה מסוימת בגלל המגורים בעיר) אבל אם הייתי צריך לבחור רכב מהקטגוריה היום, זה בטח היה הפיקנטו. מהמעט שיצא לי לחוות ממנה (דגם 2015) זאת מכונית כיפית שנוסעת היטב (במיוחד בעיר) שלחלוטין משרתת את התכלית שלה.

מסקרן אותי.. איך הדור החדש של הפיקנטו מרגיש לך לעומת הדור הקודם (אם התנסת בנהיגה על שתיהן)?

פורסם
שתי אדומות??

תתחדשו.

לא בדיוק אדומות.

אחת נשית, עם צבע אדום עדין והשנייה פיקנטו ורודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
56035950.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
שיהיה בשעה טובה !

אמנם הפיקנטו זהה ל I10, אולם היונדאי נעימה יותר לשהייה ומבודדת מעט טוב יותר.

"נעימות" זה כבר עניין מאוד אישי ואינדיבואלי. אל תשכח שהפינקטו מגיעה עם 7 שנות אחריות מה שנותן לה יתרון מאוד משמעותי.

פורסם
אחלה סיקור!

אני מעולם לא הייתי חסיד גדול של רכבי מיני (אם כי נהגתי על אחד תקופה מסוימת בגלל המגורים בעיר) אבל אם הייתי צריך לבחור רכב מהקטגוריה היום, זה בטח היה הפיקנטו. מהמעט שיצא לי לחוות ממנה (דגם 2015) זאת מכונית כיפית שנוסעת היטב (במיוחד בעיר) שלחלוטין משרתת את התכלית שלה.

מסקרן אותי.. איך הדור החדש של הפיקנטו מרגיש לך לעומת הדור הקודם (אם התנסת בנהיגה על שתיהן)?

תודה!

נהגתי בדור הקודם רק ב-1.0 ידנית ודי מזמן, אבל אני חייב להגיד שאני לא זוכר כל הבדל שהוא שאפשר לייחס לחילופי הדורות. "מתיחת הפנים" הייתה מאד עדינה, ואני עדין :lol:

אל תשכח שהפינקטו מגיעה עם 7 שנות אחריות מה שנותן לה יתרון מאוד משמעותי.

היתרון הוא כפול - הן האחריות עצמה והן שמירת הערך העדיפה שנגזרת ממנה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצד שני, אתה ב"חתונה" עם מוסכי היבואן המורשים, ו 4 שנות חיסכון שוות לא פחות מההבדל התאורטי, אם יהיה בכלל, בירידת הערך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון ראשון בחלוף 1000 ק"מ - הצריכה הממוצעת נכון לעכשיו 13.3 ק"מ/ל'. פרט לדלק הדבר היחיד שמולא היה נוזל וישרים (אני לא כ"כ מאמין שאשתי ממש בזבזה את כל מה שהיה במיכל, כך שכנראה שהיא לא הגיעה עם מיכל מלא) ובמאמץ להכניס רוח ספורטיבית לפוכסי היא קיבלה 2 ליטר נוזל של סמל"ת שניתנו במתנה בטיפול 30K של הג'ולייטה :twisted: אדווח על השפעת וינדולין הנייטרוס הזה בהקדם :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באיזה תנאי דרך התקבלה כזאת צריכה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטף לברכות, כבוגר 2 פיקנטואים הרכב לא מוערך מספיק אבל החיסרון הגדול לדעתי הוא באיכות מערכת השמע הרמקולים פשוט לא איכותים בכל קנה מידה.

צריכת דלק עוד תשתפר (אצלי היה בתנאים קשים 7 ל' ל 100 ק"מ על בערך 50K נסועה).

פורסם

גם אצלי הנתונים דומים.

בנסיעה משולבת 50-50 קיבלתי בערך 13.5/1,

בנסיעה בינעירונית רגועה הגעתי לכ 16/1 פלוס מינוס. (ואף יותר עם שימוש בבקרת שיוט).

ובנסיעה עירונית, עם פקקים, 10/1.

פורסם
באיזה תנאי דרך התקבלה כזאת צריכה?

עיקר הנסיעה היא יקנעם-נשר, בשעות הפקקים.

ZC6 | JB43 | 932

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

2000 ק"מ עברו בקצת פחות מחודש וזה זמן לסיכום ביניים קצר.

IMG-20160409-WA0147.jpg

5 תדלוקים, מדידה ידנית במשאבה מצביעה על 13.1 ק"מ/ל', המחשב אופטימי יותר וטוען לקרוב לכ-14.5 ק"מ/ל' לכל התקופה. בהמשך נראה האם המחשב אופטימי מדי, או שבמשאבות האשמה. מכל מקום הצריכה די צפויה לאור הביקורות על הפיקנטו (היינו, לא מבריקה ביחס למכונית קטנה) אך מכיוון שהכל יחסי, נציין שזה עדיין שיפור של 30% לעומת הליאנה, קודמתה בתפקיד. אצלי בג'ולייטה היה שיפור בצריכת הדלק לקראת כ-18K ק"מ, נראה מה יהיה המצב כאן ומתי, אם בכלל. אמשיך לעדכן.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...