Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

308, כמה שאלות לגבי דגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין בפיגו 308 בתור רכב שני וקבעתי פגישה מחר בלובינסקי לשבת על האופציות.

האמת היא שחיפשתי פה בפורום תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי תשובה ברורה לגבי איזה דגם עדיף ואילו רמות גימור ומה יש בהם?

התקציב שלי מאפשר קניה של עד שנת 2010

מן הסתם בטח יציעו לי את גירסת ה120 כוחות סוס אבל האם כדאי ללכת על הגירסא המודגשת?

קראתי כמה וכמה שטעמו שה-120 כוחות סוס קצת עצלה ואילו המודגשת הרבה יותר מהנה לנהיגה..

ראיתי גם דגמים שמגיעים עם מערכת מולטימדיה, האם מדובר ברמת גימור מסויימת או שזה משהו אישי שהמוכרים שמים?

אשמח לדעת על איזה דגם אני צריך לכוון

תודה

פורסם

ממה שחפרתי באינטרנט ב2010 ל308 היו 4 גרסאות -קומפורט פאק

כמובן לקחת בחשבון את התיה"ל הידועה לשמצה ובעיות במנועי הפרינס הרלוונטים לה, מניח שירחיבו בנושא אנשים בעלי ידע נרחב משלי.

כמובן יש את הC4 המקבילות גם ב3 גרסאות שאחת מהן מצוידת גם במנוע טורבו.

*גרסא מוגדשת ולא מודגשת אלא כן האוטו צבוע במרקרים.

פורסם
ממה שחפרתי באינטרנט ב2010 ל308 היו 4 גרסאות -קומפורט פאק

כמובן לקחת בחשבון את התיה"ל הידועה לשמצה ובעיות במנועי הפרינס הרלוונטים לה, מניח שירחיבו בנושא אנשים בעלי ידע נרחב משלי.

כמובן יש את הC4 המקבילות גם ב3 גרסאות שאחת מהן מצוידת גם במנוע טורבו.

*גרסא מוגדשת ולא מודגשת אלא כן האוטו צבוע במרקרים.

כן זה גם אני יודע לגבי הגירסאות אבל מה מומלץ מביניהם ומה ההבדלים?

C4 לא רלוונטי כאן

פורסם

בלינק ששלחתי לך יש אפשרות לעשות השוואה.

ממה שאני רואה שם זה בעיקר הטורבו בגרסה הרלוונטית, AUX שקיים רק בגרסאת הטורבו, בקרת שיוט וחיישנים שונים בגרסאות הפרימיום.

מעבר לזה ממליץ לך לחפש ביקורות על ה308, שם נוטים לפרט יותר איזה אבזור קיים בצורה מדוייקת יותר.

אין צרוך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

אני חושב שחלק מהדגמים מגיעים עם גיר רובוטי רגיל. שים לב לכך.

היתרון הוא שזה גיר שנחשב די אמין ובטח יותר מה-AL4, אבל הוא לא הכי נוח.

אם כי ניתן להתרגל.

פורסם

אני מנוסה עם al4 אחרי 206 שהיו לי אז אין לי בעיה עם הגיר הזה

רובוטי אני לא אקח לעומת זאת

בכל אופן אני נוטה ללכת על גירסת הטורבו

פורסם

טוב בעקרון סיכמתי על רכב שיגיע מחר שאראה אותו

308 שנת 08 בנזין טורבו פרמיום עם 140כס

במחיר של 38k הרכב יד 1 עשה 89קמ

נקווה לטוב ;)

פורסם

הרבה כסף לקצת רכב. שים לב שהרכב בן 8 שנים, וב 38 אלף ש"ח יש לו הרבה דברים שיכולים להתקלקל. האם הם נותנים איזו שהיא אחריות עליו?

פורסם

אם מדובר באחריות של לובינסקי טרייד, למיטב ידיעתי הטורבו לא כלול במסגרת האחריות על המנוע ולמעשה אין עליו אחריות בכלל! תבדוק את זה לפני שאתה סוגר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...