Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לבית קרקע. הגינה שלי גובלת בעוד גינות אחרות. לאחד מהשכנםי יש חתולים שהם משחררים באופן קבוע. יש חתולה אחת ספציפית שנכנסת לי לשטח ונכנסת לבית(!!) מנסה לאכול את האוכל שלי ומסתובבת פה. לעתים אף מחרבנת בשטח הגינה. אני כרגע בתהליך של הרכבת גדר גבוהה אבל לא בטוח שהדבר יפתור את הבעיה.

מה עליי לעשות במקרה כזה? זוגתי בשיחות עם מוקדים מ106 ועד המשטרה דרך שירות וטרינרי. כולם די מתעלמםי מהבעיה. היום החתולה נכנסה לביתי ובזמן שהוצאתי אותה היא שרטה אותי. החתולה עם קולר אך מסתובבת ברחוב ואינני יודע איזה מחלות יש לה. דיברתי עם השכן, הוא בטענתו אין לו מה לעשות עם העניין.

אציין כי יש לי כלב שאם חס וחלילה יראה את החתולה יהיה פה אסון. אני צריך להחזיק את הכלב לרגע בחדר, על מנת שאוכל להוציא את החתולה מביתי? מה יקרה בקיץ כשכל הזמן הכל יהיה פתוח?

אשמח לעצות. (רעלים וכו' לא יבואו בחשבון כי כמו שאמרתי, יש לי כלב).

פורסם

אשמח לעצות. (רעלים וכו' לא יבואו בחשבון כי כמו שאמרתי, יש לי כלב).

ואם לא היה כלב אז כן היה בחשבון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חתולה עם קולר היא חתולה ביתית, ואני מאמין שהיא גם תהיה מחוסנת, ככה שקודם כל אין לך מה לדאוג לגבי מחלות.

לגבי למנוע ממנה להיכנס לשטח שלך, אני באמת לא יכול לחשוב על משהו שאפשר לעשות. גדר לא תעזור אלא אם היא עשויה ממשהו שהחתולה לא תוכל לטפס עליו (כלומר לא רשת, לא שיחים, לא עץ). כדי למנוע ממנה להיכנס הביתה, קח שפריצר עם מים ותן לה שפריץ בפרצוף או סתם לכיוון הכללי שלה כשהיא נכנסת. מהר מאוד היא תבין שלא כיף לבוא אליך והיא תפסיק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תעדכן את השכן לגבי החתולה שלו ולגבי זה שיש לך כלב בגינה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

השכן יודע שאם הכלב יראה אותה אז לא תהיה חתולה יותר. אומר "זו בעיה שלה" . אשתו יותר נכון, אמרה את זה.

אני השפרצתי שפריץ חזק לכיוונה היא בורחת וחוזרת.

תשובה של אין מה לעשות לא באה בחשבון. מה יקרה בקיץ כשהכול פתוח? אני צריך לפחד שהכלב שלי יישרט על ידה? שתוציא לו עין?

פורסם

אבא שלי עשה לחתולי גינה ליד הבית שלו תהליך חינוך ארוך שבסופו הוא יכל להשאיר את הבית פתוח ואף אחד מהם לא היה מתקרב.

אם בא לך לעשות לה מארבים ולעשות רעשים מאוד מפחידים (בתפיסה חתולית) כל פעם שהיא מתקרבת, יכול להיות שזה יעבוד גם לך!

איחלתי לך מיאו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הוא כלל ישיבה ממושכת בחושך בחדר שגובל בחצר, לתת לחתולים להכנס לאט ובזהירות, ואז להתחיל לצעוק עליהם כמו מפלצת כשהם כבר בתוך הבית.

החתול מקבל רגליים קרות, מנסה לברוח כלעומת שבא, מבין שהדלת חסומה ע"י מפלצת מאיימת, רץ בבית בהיסטריה, ובורח החוצה בין רגלי השד.

בגדול הם לא היו נלהבים לחזור.

הקטע המרשים הוא ששלושה דורות חתולים אח"כ עוד לא היו נכנסים, בלי שהיה צריך להסביר להם. הדור הרביעי כבר היה צריך לחזור לגולאג.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש להניח שהחתולה התרגלה להיכנס בגלל הדיירים שקדמו לך שכנראה פינקו אותה פה ושם במזון או ליטופים ולכן "ההתעקשות" מצדה.המשך להשפריץ עליה מים, לצעוק ולהפגין כלפיה עוינות, אני מניח שבסוף היא "תישבר".אני גם מניח שאחרי כמה נביחות וכאשר ריח הכלב יהיה דומיננטי בחצר, החתולה תחשוב פעמיים.הצד הטוב, חתולים (להבדיל מרוב הכלבים) מחסלים כל מה שאתה לא רוצה להיפגש איתו בחצר או בבית ולו מתוך אינסטינקט טרף, נחשים, עקרבים, נדלים, עכברים, חגבים וכיו"ב. חתול הוא חיה מוגנת, איננה מעבירה מחלות לבני אדם (חוץ מכלבת וחוץ מטוקסופלזמה שמסוכנת רק במגע ישיר של אשה בהיריון עם צואה טריה, שתי אפשרויות בעלות הסתברות נמוכה מאד, הרבה הרבה יותר נמוכה מהידבקות במחלה מאדם אחר...).אתה תראה שבסוף הדברים יסתדרו..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש לי כלב. הכלב שלי הוא החיים שלי, הילד שלי. אני לא מוכן לסכן אותו שהיא תשרוט לו את העין ושתזיק לו. אני גם לא מוכן לראות רצח ודם. אני ממש מפחד גם שהוא ירד במדרגות באטרף כי יראה אותה ויפול למטה.

הבית חדש, אני הדייר הראשון בו. פשוט השכנים הרגילו את החתולים לטייל בכל מקום. אשכרה בכל מקום. ואין להם בעיה עם זה.

אני לא אבזבז את זמני בלשחק אותה חתול. אני עובד, בזמני הפנוי אני רוצה לבלות עם משפחתי, בעיסוקיי. לא עכשיו להתחיל לעשות מארבים.

החתולה פחות מפחדת מריח של כלבים כי יש להם כלב בבית והיא כנראה רגילה לזה ואין לה פחד מזה. אציין כי יש המון חתולים גם לשאר שכנים וגם להם בעצמם, והם לא מבקרים פה. רק החתולה הזאת נכנסת ונכנסת לי הביתה. עכשיו יותר מזה, היא נכנסת דרך חלון של ממ"ד שפתוח במעט בהטיה ומטיילת בבית. נניח ואני בחדר ולא שמתי לזה לב, החתולה נעולה כאילו בבית, כי לצאת מהחלון היא לא יכולה לצאת. אני והכלב הולכים לסלון והיא פה בבית ואין לה לאן לברוח. יתחיל לי מרדף ברחבי הבית? שהכלב שלי חלילה ייפול במדרגות?

בלי קשר, אני אוהב חתולים. לא מסוגל לפגוע בהם. לא רוצה לראות גם אותה נופלת במדרגות. אבל די, נמאס. בית שלי, שטח שלי, אמור להרגיש חופש וכיף ובמקום זה אני בעצבים וזוגתי בעצבים בגלל חתולה שיוצרת מפגע אצלי בבית.

נגד נחשים וכו' אינני דואג - אני דואג להדברה. מוכן לשלם מכיסי הרבה כסף לכסות את הפינה הזאת. מעדיף אותה על פני חתולה שמסתובבת בבית.

אני בונה גדר גבוהה על החומה, בקו אפס. כך שאין לחתולה סוג של מדרגה לקפוץ ממנה. אולי זה יעזור.

התקשרנו למשטרה נאמר לנו לפנות לוטרינר הראשי. נראה מה הוא יעשה. בכל אופן, מצב חרא. אם לא היה לי לב - הייתי "מטפל" בחתולה או לחלופין פשוט לוקח אותה רחוק מפה. אבל אינני מסוגל. זה שהשכנםי חיים בסוג של קומונה פה והם בסבבה שלהם שהחתולים מסתובבים והוא אף אמר לי "השכנים אוהבםי אותם, אחת השכנות ישנה איתה אפילו :shock:". הזויים.

פורסם

מצאתי פתרון לאחר התייעצות עם הגנן שלי. אני מותח דוקרנים לאורך כמה נקודות מפתח בגדר, כזה כמו ששמים נגד יונים. אם לא יעזור - מותח כבל עם מתח נמוך חשמלי.

• תוכן חדש...