Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך: הרכב עבר תאונה ככל הנראה אצל בעליו הקודמים והמעבה ( החלק שיושב לפני הרדיאטור) מעוך.

האם המדחס אמור להתקלקל מדבר כזה? והאם ניתן לשים מעבה של רכב אחר בגודל דומה או שחייבים להתאים מאותו דגם?

אני חושב להחליף לבד וללכת למלא גז עם וואקום אצל איש מקצוע..

מה דעתכם?

פורסם

אם המעבה פגוע ברח דרכו כל הגז והוא צריך החלפה. אתה צריך מעבה תואם לרכב שלך ורק לאחר שתרכיב הכל גש למזגניסט שיבצע בדיקת לחץ וימלא גז והכל.

פורסם

דבר עם אביפרטס לפני שאתה רץ לקנות איזה משהו חצי רקוב מפירוק. ההפרש במחיר יהיה זניח לדעתי, ותחסוך מילויי גז כל חצי שנה.

אני חושב שזה גז ישן בלנטיס מהשנתונים הללו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני חשבתי לקחת מיונדאי סונטה שנמצאת אצלי מפורקת והמזגן שלה היה מעולה... אני מבין שגם אם זה נכנס פיזית זה לא פשוט להעביר..

החשש שלי הוא שאחר כך אני יגלה שהמדחס מת... אם הוא עבד על ריק הוא יכל לרוקן את השמן שלו, לא כך?

פורסם

הוא לא עבד על ריק,

ישנו מפסק לחץ שלא נותן למדחס להכנס לפעולה אם לחץ הגז במערכת מתחת לסף מסויים.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על התשובה! באמת לא הבנתי איך הכפתור של הac לא משנה את הטורים.

תודה לכולכם! אני יעשה שיעורי בית ויעדכן..

• תוכן חדש...